Chapter 19

884 34 4
                                    

Po 2 měsících

Za ty dva měsíce se nic moc nestalo. Theo je pořád ve stejným stavu jako předtím. Kómatu. Já s kluky toužíme čím dál tím víc po pomstě. Proto měsíc a půl po Theově 'nehodě'jsem se s kluky rozhodla, že mě začnou cvičit a bojovat, střílet a umět se sebeobranu. Ale 1. trénink budu mít dneska odpoledne.

Zrovna se převlékám a půjdu s Adamem ke kadeřnici atd. Změníme moji vizáž. Po kadeřnici pojedeme do nemocnice za Theem. Poslední dobou jsem se hodně sblížila s Adamem a říkáme si všechno. Stal se z něj něco jako můj starší bratr, který je gay. Každá holka si přeje mít teplýho kámoše.

Obula jsem si Vansky a šla za Adamem do auta. Připoutali jsme se a vyjeli. Po cestě jsme si povídali o mých vlasech a jak to budu chtít. A zpívali si.

Jak jsem dopadla?

Na krátko ostříhané, špinavě blond vlasy, změna oblečení. Jen víc lehce odhalenější.

Před

Před

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Po

**********

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

**********

,,Theo, ty to zvládneš. Musíš! Probuď se, prosím. Miluji tě a nechci tě ztratit. Ne takhle brzo. S kluky už víme jak tě pomstít." řekla jsem se slzami v očích. Ještě chvíli jsem u něj seděla a poté jsem zavolala Adamovi, aby pro mě dojel.

Po 10 minutách stál před nemocnici. Nastoupila jsem do auta a připoutala se. Adam se rozjel a řekl. ,,Jak je Theovi?" Utřela jsem si slzy do trička. ,,Pořád stejně, leží bílý jako stěna, nechýbe se, ale víme, že žije. Díky přístrojům."

Doma jsme se naobědvali, já uklidila myčku a dala věšet prádlo. Venku bylo hezky. Kluci byli na chvilku v bazénu, potom se usadili na gauči a koukali se na televizi. Já si z ale z la do pokoje a četla si.

******

Jak už jsem psala, dneska mě čeká 1. trénink. Mám trochu strach. Z toho, že mi to nepůjde a taky že si něco udělám.

,,No nic." řekla jsem si pro sebe a šla jsem si nahlédnout do skříně. Vybrala jsem si šedé tílko, černé legíny a boty.

(Kromě hodinek)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(Kromě hodinek)

Šla jsem se osprchovat a poté obléct. Na makeup jsem se vykašlala, udělala si Čulík a šla jsem do obýváku za kluky. Potom jsme šli někam asi do posilovny/tělocvičny.

*******

,,Bože, zabte mě někdo." řekla jsem si pro sebe. Jsem úplně vyřízená, nevěděla jsem, že to bude až tak náročné. Ale mohla jsem to tušit. Já jakož to, největší lemra pod sluncem, vím o čem mluvím. Vy to taky víte. Ale změním to, jinak to nedokážu, nedokážu to sama sobě. Nedokážu, že na to mám, když se o to nepokusím nebo se o to nebudu snažit.

/////

Hi guyss, jsem zpět. Omlouvám se za chyby. Happy birthday to me. Sweety 17. Sice jsem je měla 7. září, ale i tak. Takže začal nový školní rok a s ním i já, která začala chodit do prváku. Zatím jsem s tím spokojená. Našla jsem si kamarádky a ve třídě máme DVA kluky ze 30. Jak jste začali nový školní rok vy? Potěší votes a comments.

All the love T.

Life With Mafia /DOKONČENO/Where stories live. Discover now