Chapter 14

1K 42 0
                                    


Přestali jsme vnímat realitu. Takže jsme nepostřehli, že pod schody stojí Adam s věcmi,aby mi ošetřil hlavu. ,,Ehm, ehm..." Když jsme uslyšeli odkašlání, odtrhli jsme se od sebe a já slezla ze Sebastiana. Ušklíbl se a odešel. Adam přišel přede mne a vytáhl věci z lékárničky. Otevřela jsem pusu, abych něco řekla, ale hnedka jsem ji zase zavřela.

,,Nikomu to neřeknu, ale TY to řekneš Theovi." řekl a zalepil mi ránu na hlavě. Přikývla jsem a šla do kuchyně. Nalila jsem si do skleničky Colu a na ex ji vypila. Položila skleničku na linku a nadechla se. Já to dám, řeknu mu to., pomyslela jsem si a šla nahoru do pokoje. Než jsem došla do pokoje, povzbuzovala jsem se. Jakmile jsem došla ke dveřím, odvaha ze mě opadla. Povzdechla jsem si a slyšela z pokoje hudbu. Vešla jsem dovnitř a viděla jsem Thea.

Seděl na židli a zvedal činky. Byl bez trička a naštvaný. Upíral na mě pohled plný vzteku a lítosti. Litoval mě, protože věděl, co mi Vojta udělal a tak celkově. ,,Theo, promiň. Vážně už nechci být bezmocná holka. Jenom vy, mi pomůžete. Prosím Theo, nauč mě bojovat a prát se." začala jsem kapku popotahovat. Přestal cvičit a stoupl si. Vypnul hudbu a přešel ke mně. Pohladil mě po tváři a podíval se mi do očí. ,,Rozmyslím si to a zítra ti to řeknu. Ano?" přikývla jsem, protože jsem věděla, že si to potřebuje rozmyslet. ,,Dobře, je půl osmé. Uděláme večeři a potom si pustíme filmy?" přikývla jsem a utřela si slzy do trička.

S Theem jsme se vydali dolů do kuchyně udělat večeři, ale ani jeden jsme neměli nápad, co udělat. Já měla chuť na palačinky a Theo na pizzu. Jelikož jsme měli pizzu včera, udělali jsme palačinky. Mňam...

Byly výborné. Já snědla 3, Theo 6 a zbytek sežrali kluci. Palačinek bylo dohromady kolem 30. Uklidili jsme špinavé nádobí do myčky a pustili ji. Z ledničky jsem si vzala plechovku coly a Theo pivo.

V pokoji jsme si sedli-lehli na postel. Na počítači jsme si pustili různé filmy.

Usnuli jsme o půl noci. Oblečený, tak jak jsme přišli. Já v triku a teplákách, Theo jen v teplákách.

*****
V noci jsem se probudila. Usla jsem na jeho hrudi a jednou rukou ho objímala. Theo mě jednou rukou objímal kolem pasu a druhou měl pod hlavou. Počítač byl na jeho klíně a běžel. Dala jsem Theovu ruku pryč. Vypla jsem pc a dala ho na zem. Otočila jsem se zpátky k Theo. Přikryla jsem nás dekou a zase si lehla na jeho hruď. Něco zamrmlal a přitáhl si mě k sobě. Usmála jsem se a levou ruku jsem mu položila na pas/břicho. Poslouchala jsem tlukot Theova srdce a přitom mu hladila břišní svaly. Usnula jsem za tlukotu jeho srdce.

Hi guyzzz, omlouvám se za chyby. Moc vám chci poděkovat za 1,74K views a 155 votes. Jste neuvěřitelní.

All love you T.

Life With Mafia /DOKONČENO/Where stories live. Discover now