Chapter 25

710 32 7
                                    

Theo za námi dveře a s úšklebkem přišel ke mně a začal mě líbat. Chytil mě pod zadkem a vyhoupl na sebe. Pořád jsme se líbali. Spadl se mnou do postele, odpojila jsem se od jeho rtů a zasmála se. On se uchechtl a zase mě líbal. Sundal nám oblečení a líbal mě po celém těle.

****

,,Theo!! Jess!!" Zařvali jsme a oba dva vyvrcholili

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

,,Theo!! Jess!!" Zařvali jsme a oba dva vyvrcholili. Theo se svalil vedle mě a usmál se. Pravou ruku si dal pod hlavu a druhou si mě přitáhl na svou hruď. Přitulila jsem se k němu a usmála se. Theo mě políbil do vlasů a usnula jsem.

*****

Sen

Byla jsem s Mal na nákupech a najednou se tam objevila Emily. Moje nejlepší kamarádka ze školy, kam nechodím. ,,Emily!" zakřičela jsem na a rozběhla se k . ,,Jess!" zakřičela a padly jsme si do objetí. Chvilku jsme se objímaly a proto se od sebe odtáhly. ,,Emily, tohle je Malia. Mal, tohle je Emily moje BFF ze školy. Odkud zachránil Theo." představila jsem je a usmála se.

Chodily jsme po nákupech, ale Emily to moc nebavilo. Nebyla ten typ, který by chodil od jednoho obchodu k druhému. Byla s ní vždycky legrace, ale změnila se hodně se změnila už to nebyla ta vtipná holka, byla prostě jiná. Nevím, jak to popsat, ale prostě byla jiná.

Šli jsme do jednoho obchodu a cestou jsem se bavili o různých věcech. Najednou někdo strčil Emily do silnice a přejelo ji auto. Bylo jasné, že to nemohla přežít. Brečela jsem a nemohla to zastavit. ,,,Jess, Jess.....

,,Jess, Jess!" někdo se mnou třásl. Otevřela jsem oči a zjistila jsem, že mi tváře smáčí slzy a ten kdo se mnou třásl, byl Theo. ,,Theo." řekla jsem ubrečeným hlasem. Přitáhl si mě do objetí a řekl ,,Zlato, co se stalo?" zeptal se mě utěšujícím hlasem. ,,Zdál se mi ošklivý sen." víc jsem se k němu přitiskla a brečela mu do trika, které nevím, že si oblékl. ,,To bude dobrý. Ráno mi to řekneš nebo mi to chceš říct, teď?" zakroutila jsem hlavou v nesouhlas. ,,Zítra." řekla. ,,Dobře," řekl a políbil mě do vlasů. ,,Jess, jsou 3 hodiny ráno. Pojď se snažit usnout. Nemám ti zazpívat?" zeptal se mě a zašeptala ,,Dobře a prosím." Utřela jsem si slzy do ruky a Theova trika. Zavřela oči a poslouchala jeho krásný hlas, který mě uspává.

,,Jsem anděl tvýho světa
Životní druhá meta
V zámku klíč hlavní věta
Už nejsem sám
Jsem anděl tvýho světa
Životní druhá meta
Prázdno, tma dotek světla
Už nejsem sám

Nechci se tvářit že svět je mi cizí
Nasadit brýle a vše tiše zmizí
Jak světlo ve tmě stáváš se iluzí
Mou iluzí
Chci na tebe nárok a nežít bez moci
Návod k myšlenkám klíček k tvý emoci
Myšlenky stejný od rána do noci
Až do noci

Jsem anděl tvýho světa
Životní druhá meta
V zámku klíč hlavní věta
Už nejsem sám
Jsem anděl tvýho světa
Životní druhá meta
Prázdno, tma dotek světla
Už nejsem sám

Zvednout se ze dna jen díky tvý síle
Starosti ty nechat za sebou míle
Přestat pozorovat svět černobíle
Černobíle......"

******

Ráno jsem se probudila, protáhla se a usmála se na Thea, který ležel na břiše a neměl triko. To bylo na židli. Vylezla jsem z postele a šla do koupelny. Vysprchovala jsem se a umyla si hlavu. Obmotala jsem kolem sebe osušku a vyfoukala si vlasy. Vešla jsem do pokoje a všimla si Thea, který se na mě díval. ,,Dobré ráno." řekl a usmál se. ,,Dobré." zčervenala jsem a pustila osušku na zem. Oblékla jsem si kalhotky a Theovo triko. Otočila jsem se a usmála se. Theo mi úsměv oplatil a rukou poklepal vedle sebe. Vlezla jsem si k němu a políbila ho. Opřela jsem se o jeho hruď a Theo se mě zeptal ,, Co se ti v noci zdálo?"

Celý sen jsem Theovi řekla a ke konci jsem začala brečet. Utřel mi slzu a podíval se mi do očí. ,,Tak jí zavolej. Je to tvoje BFF." Poradil mi a já si vzala mobil z nočního stolku a vstala z postele. Odešla jsem na chodbu a snažila se dovolat Emily. Hlásilo  mi to, že číslo neexistuje. Tak jsem zkusila zavolat její mamce Eleně. Ta mi to asi po 10 vteřinách vzala. 

(Já -normálně, Elena -kurzíva)

,,Ahoj Jess, tak to ráda slyším. Co potřebuješ?"

,,Ahoj teto, já tebe taky. Nemůžu se dovolat Emily a potřebuji s ní mluvit."

,,Ty to nevíš?"

,,Co se stalo?"

,,Před půl rokem Emily zemřela. Srazilo ji auto a v nemocnici po 5ti hodinách zemřela." (slyšela jsem vzlyky z její strany)

,,To mě mrzí. (Začala jsem brečet.) Omlouvám se za otevření staré rány po Em."

,,Nic se neděje. Opatruj se a dej vědět své mamce a Lily, že jsi v pořádku."

,,Dám a díky."

,,Jess, ráda jsem tě slyšela, ale už musím jít. Tak ahoj."

,,Ahoj."

Mamka Em zavěsila a já vběhla do pokoje za Theem. ,,Tak co?" zeptal se mě, ale potom si všiml slz v mých očích. ,,Emily je mrtvá. Srazilo ji auto, jak se mi to zdálo." řekla jsem ubrečeným hlasem. Theo si mě přitáhl do náruče a utěšoval mě.

Emily (Emily_Snape69)

Emily (Emily_Snape69)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

//////

Hi guysss, jak jsem slíbila po dvou týdnech je tu další kapitola. Moc vám chci poděkovat za 3.74K reads a 359 votes. Potěší votes a comments.

Life With Mafia /DOKONČENO/Where stories live. Discover now