Chapter 26

693 28 6
                                    

Věnováno: NikolRosicka

O 2 měsíce později

Je listopad. Podzim. A blíží se Vánoce. Za ty dva měsíce se toho moc nestalo, ale něco málo jo.

Už jsou to dva měsíce , co jsem se dozvěděla o smrti Emily.

Nevím, co se děje s Nikol a Izzy.

Stýská se mi po nich.

To je tak všechno, co bych vám řekla, že se za ty dva měsíce stalo.

Současnost

Zrovna jedu s kluky předat někomu drogy. Sedíme v autě a povídáme si. Theo řídí a já sedím vedle něj. Jedeme černou dodávkou. Dojeli jsme ke skladu, všichni jsme si za pásek dali pistole a já ještě jednu menší do boty. Vylezli jsme z auta a Adam vzal tašku, ve které byly drogy. Usmála jsem se a políbila Thea na tvář. ,,Tak jdeme na to." řekla jsem sebevědomě a kráčela ku předu, kluci kráčeli za mnou. Došli jsme do skladu. Uprostřed stáli 3 mužská postavy.

,,Máte naše zboží?" zeptal se mě, ten uprostřed

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

,,Máte naše zboží?" zeptal se mě, ten uprostřed. ,,Jasně, že jo." ukázal jsem na Adama a ten otevřel tašku. ,,Dobře. Z ruky do ruky. My vám prachy vy nám drogy." přikývla jsem a odstoupila dozadu za Theem. Adam předal drogy a ten uprostřed dal Adamovi kufřík s penězy. Usmáli se na sebe a Adam spočítal prachy. Přikývl a došel k nám. ,,Tak příště." řekl Dan a šli jsme k autu.

Měla jsem špatný pocit. Jde to nějak lehce. Pokrčila jsem rameny sedli jsme si do auta, připoutali se a vyjeli domů. Po cestě jsme si povídali a zpívali písničky z rádia. Když jsme přijížděli k lesu za městem. Uviděla jsem tam 2 dívčí postavy. Jedna menší a druhá větší. Byly obě dvě hnědovlásky.

,,Sebastiane zastav, prosím." řekla jsem a odpoutala se. Seba zastavil a já vylezla z auta. Došla jsem k těm dívkám a zjistila jsem, že je znám. ,,Nikol a Izzy." řekla jsem a ony zvedly pohled. ,,Jess!" zakřičely a objaly mě. ,,Co se stalo? Jak to že, jste tady a ne u Vojty?" zeptala jsem se jich. Začaly jim téct slzy. ,,Ššš... Řeknete mi to u mě a kluků. Pojďte se mnou." řekla jsem a objala je. Odtáhla jsem se od nich, chytly mě každá za jednu ruku a odvedla jsem je k autu.

Otevřela jsem dveře a holky představila klukům. ,,Kluci, tohle je Nikol a tohle Isabella." řekla jsem a pokynula holkám, aby vlezly do auta. ,,Holky, tohle je Adam, Dan, můj kluk Theo a řídí Sebastian." dodala jsem a usmála se. Holky udělaly to, co jsem řekla. Kluci je pozdravili a já zavřela dveře. Jelikož nebylo místo, holky musely sedět na klucích. Sedla jsem zpátky na své místo a vyjeli jsme domů.

****

Přijeli jsme domů a v předsíni jsem zastavila holky. ,,Jak dlouho jste nejedly?" zeptala jsem se jich. ,,No asi 3 dny." řekla Nikol a objala Izzy. Vytřeštili jsme na ně s Theem oči. ,,Adame, doprovoď holky do kuchyně, ať se pořádně na jí." řekl Theo a objal mě kolem pasu. Adam ukázal na holky ať jdou za ním. Tak šly. Já di povzdechla a s Theem jsme si sedli na gauč a pustili si televizi.

,,Theo?" JÁ

,,No?" THEO

,,Necháme tu holky, když nema- " JÁ

,,Jo, nahoře jsou volné ještě 3 pokoje." THEO

,,Díky. Miluji tě." JÁ

,,Taky tě miluji." THEO

Přitáhl si mě k sobě. A spojil naše rty v jedny. Byl to krásný procítěný polibek. Ale neskončilo to jen u jednoho polibku. Bylo jich víc. Sedla jsem si mu na klín a čelem k němu. Zajel mi rukou pod triko a hladil mě na břiše nebo na bedrech. Jen co se mě dotkli jeho bříška prstů na těle se mi vytvořila husí kůže. Já si ho přitáhla za zátylek blíž k sobě a prohloubila naše líbání. Zajela k sem mu prsty do vlasů a zatahala za ně. Zasténal mi do úst. Ještě nějakou chvilku jsme se líbali a ošahávali se. Chtěla jsem ho. A on chtěl mě. Ale jelikož byli kluci a holky v kuchyni, tak jsem se od něj musela odtáhnout.

,,Proč?" zeptal se mě Theo a prohrábl si frustrovaně vlasy. ,,Protože za chvilku přijdou všichni a jsou tu holky, kterým je pod 15. Takže tak. Počkej na večer. (Otřela jsem se svým klínem o jeho. Zavzdychal.) Až budou všichni spát, tak jsem jenom tvá." zašeptala jsem Theovi do ucha a slezla z něj. Srovnala jsem si triko a sedla si vedle něj.

Přesně v čas, protože vešli všichni do obýváku, sedli si do křesla a Izzy s Nikol vedle mě. Usmála jsem se na ně a ony mi úsměv vrátily. Potom holky zaostřily televizi, spíše seriál nebo film, co v ní běžel.
Zajásaly a tak jsme se všichni na to koukali.

Když to skončilo, bylo kolem 9 hodiny večerní. Izzy ta usnula a Nikol byla vzhůru. ,,Nikky, pojď zavedu tě do pokoje, kdy budete s Izzy." přikývla, vstala jsem a poprosila Thea, aby šel s námi a přenesl Izzy. Vstal, vzal Bell do náruče a Nikol se zvedla a šli jsme k nim do pokoje.

Otevřela jsem dveře a nechala do pokoje vstoupit Nikky a Thea s Izzy. ,,Páni." řekla Nikol a objala mě. Theo mezitím položil Bell do postele, přikryl ji a přešel ke mně.
,,Líbí?" zeptala jsem se a objala Thea kolem pasu. ,,Jo, díky." řekla a usmála se. Přikývla jsem a ještě dodala: ,,A máte vlastní koupelnu." Theo mě políbil do vlasů a řekl: ,,Dobrou holky."

,,Dobrou. A nepůjčili byste mi něco na spaní?" NIKOL

,,Jasně, ale zítra půjdeme nakoupit." JÁ

Přikývla a já s Theem jsme odešli k nám do pokoje. Ze skříně jsem vzala svoje triko a kraťasy. Políbila jsem Thea a odešla k Nikky. Předala jsem ji 'pyžamo' a popřála ji dobrou noc. Zavřela jsem dveře a odešla do pokoje za Theem. Když jsem byla v pokoji, tak jsem slyšela téct vodu. Theo je ve sprše. Sundala jsem si kalhoty, triko a lehla si do postele.

Když Theo vyšel z koupelny, tak měl jenom ručník kolem pasu. Skousla jsem si spodní ret. Vzdychla jsem, myslím si, že dost nahlas. Theo se uchechtl a šel ke mně. Znova jsem si skousla ret a podívala se mu do očí. Předtím jsem se koukala na jeho dokonalé tělo. Potom jsme se už věnovali jen jeden druhému.

////////

Trochu se zpožděním vám všem přeji veselé Vánoce, pohodové svátky, plno lásky, pod stromečkem najdete, co si nejvíc přejete.

All the love T.

Life With Mafia /DOKONČENO/Where stories live. Discover now