Chapter 29

561 27 4
                                    

Po 2 týdnech

Za ty dva týdny se toho moc neudálo. Holky chodily do školy, kluci 'pracovali' a občas s nimi, ale poslední dobou mi je zle. Mamka je pořád v nemocnici, když máme čas, tak ji navštívíme. Po fotrovi se slehla zem. Sebastian pořád chodí s Mal a my dvě ( a Mal) jsme nerozlučné kamarádky.

Je sobota. Zrovna sedím u záchodové mísy a zvracím. Nikol je někde s kamarády, kluci pracují, Izzy je v pokoji a kouká na laptopu na pohádku a sestra je u mě. Drží mi vlasy a hladí po zádech. Na chvilku to přestalo, utřela si pusu do ručníku, který jsem měla vedle sebe. ,,Mám někomu zavolat?" zeptala se mě Sis. (sister). ,,Mal," řekla jsem na poslední chvíli a zase to začalo. Sis. odešla s mobilem a volala Mal. Pořád zvracím a je mi zle od žaludku. Přišla ségra a řekla: ,, Bude tady do 10 minut," přikývla jsem a utřela si rty do ručníku. Sis mě podepřela a šly jsme ke mně do pokoje. Položila mě na postel, donesla mi kýbl a došla do kuchyně udělat čaj.

Uslyšela jsem zvonek a nakonec hlasy. Kroky po schodech, které směřovaly k mému pokoji. Otvírání dveří, ze kterých vykoukla Mal a za ní cupitala ségra s čajem. Položila ho na noční stolek a Mal si sedla ke mně na postel. ,,Ségra, díky." řekla jsem a usmála se na ni. Přikývla a odešla. ,,Tak co ti je?" zeptala se mě a já ji vše řekla. Poslední dobou hodně zvracím, převážně ráno, jsem unavená, mám zvláštní chutě a často chodím na záchod. Ona mi na to odpověděla: ,,Nejsi těhotná?" Ve mě hrklo a hlasitě jsem polkla.

,,Kdy naposledy jsi spala s Theem?" Mal

,,Asi před 3 týdny."Já

,,Dobře, tak já rychle zajedu do obchodu a do lékárny. Ty, zatím lež a koukej se na laptop nebo si čti." Jak řekla, tak udělala. A já taky. Pustila jsem si na laptopu Shadowhunters, co taky jiného.

*****

,,Tak co?" ptá se mě nedočkavě Mal. ,,Ještě nic." říkám a pořád koukám na těhotenský test na umyvadle, který mi koupil Mal. Takhle v koupelně sedím asi 5 minut a čekám. Zazvoní mi na mobilu časovač. Tak a teď je to tady, zjistím jestli jsem těhotná nebo ne. Vstanu a dojdu k umyvadlu. Zalapu podechu...

Je pozitivní. Tato chvíle mi změnila život. Proboha. Je mi 17 a jsem těhotná. Nevím, jestli Theo chce děti a jestli to zvládnu. Nevím, jak mu to mám říct. Snad mi Mal pomůže. Já budu máma a jestli Theo řekne, že to dítě nechce, tak se odstěhuju a budu bydlet u Mal. Vezmu test do ruky a odcházím z koupelny ke mně do pokoje. U dveří koupelny stepuje Mal a čeká, co ji řeknu. Nic ji neřeknu jen ji podám test. ,,Já budu teta." řekla a objala mě. Začala jsem trošičku posmrkávat.

,,Jak to mám říct Theovi? Co když mě pošle na potrat? Já na potrat nepůjdu." řekla jsem ubrečeným hlasem a víc objala Mal. ,,Nepošle. A neboj, něco vymyslím." řekla a odešly jsme ke mně do pokoje. Lehly jsme si do postele a pustily si film. Mrtvá nevěsta Tima Burtona.

Kluci pořád nebyly doma. Nikol, Izzy a ségra byly dole v obýváku, kde hrály Xbox. V půlce filmu Mal vykřikla: ,,Mám nápad!" Stopla jsem film a nastražila uši. ,,Takže to uděláme takhle..."

Life With Mafia /DOKONČENO/Kde žijí příběhy. Začni objevovat