Chapter 7

1.4K 50 4
                                    

O 2 měsíce pozdeji

Jsem tu asi 3 měsíců. Už jsem si zvykla na to, že jsou mafiáni. Nic moc se nezměnilo. Zrovna před 4 hodinami mi Theo řekl, že s kluky odjíždí a jestli to tady zvládnu. Řekla jsem, že jo. Kluci asi před 2 hodinami odjeli a nechali mě samotnou. Theo ještě než odjel mi řekl, že mi každý večer zavolá. A nyní se koukám na seriál Shadowhunters. Jace s Alecem jsou pěkný. Popíjím čaj a sleduji je. Když to skončilo projížděla jsem programy, ale zaujala mě reportáž.

'Před 3 měsíci se ztratila dívka. Jessica Parker, 16 letá, špinavě blond vlasy, modro šedivé oči. Naposledy byla viděna ráno před školou. ,,Jess je fajn holka. Šikanovaná v škole, její otec ji bil, ale s mamkou a sestrou měla dobrý vztah. Já s Emily jsme její nejlepší kamarádky už od 3. třídy. Nevím, kde je nebo jestli žije. Ale jestli se díváš Jess, tak mi věř, že na tebe všichni myslíme a doufáme, že se ozveš nebo dáš o sobě nějak vědět. Byla jsi a budeš i s Emily mojí nejlepší kamarádkou. Máme tě rádi.'' [Lily začala brečet.] Vyzpovídali jsme její nejlepší kamarádku (15) a po straně máte fotku Jessie.

Kdybyste ji viděli tak volejte na číslo *********(nějaký si vymyslete)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Kdybyste ji viděli tak volejte na číslo *********(nějaký si vymyslete). Nashledanou.' Rozbrečela jsem se. ,,Mám vás taky strašně ráda.'' Odpověděla jsem jim a skulila se do klubíčka a brečela.

*****

Probudila se celá rozlámaná. Obličej mokrý od slz. Mám je strašně ráda a měla jsem pravdu, že na nezapomněli. Televizi jsem vypnula a šla uklízet. Přízemí, 1.patro a 2.patro. Když jsem měla všude uklizeno, padla jsem na svou postel a vydechla si. Podívala jsem se na hodiny, 6:15p.m. ,,Udělám si večeři! Hm, ale co si dám, když tady nejsou kluci?" Zapřemýšlela jsem nahlas. Přemýšlím, přemýšlím a přemýšlím. NIC, mě nenapadá. ,,Kouknu se na net." Šáhla jsem pro Theův počítač. Najela na Google a šla vyhledat nějaký recept.

*******

Našla jsem ho. Těstoviny se sýrovou omáčkou a s brokolicí. Zaklapka jsem pc a šla si to udělat. V lednicce skoro nic nebylo, ale na ty tesoviny to bude stačit. Zítra musím dojít na nákup. Když jsem to měla hotové, dala jsem si talíř s jidlem na stůl a ještě si udělala pití.

 Když jsem to měla hotové, dala jsem si talíř s jidlem na stůl a ještě si udělala pití

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Life With Mafia /DOKONČENO/Where stories live. Discover now