Poděkování překladatelky + další překlady

654 16 1
                                    

Hoy všichni!

Tak je to tady, konec příběhu The Dollhouse. Páni, ten čas ale letí.

Jen abych to shrnula; moc děkuji, že jsem měla šanci tento jedinečný příběh překládat a to jen díky _natymas_, která mi tento příběh předala. Moc ti děkuji, žes mi dala takovou příležitost, a že jsi mi tak důvěřovala. Dále děkuji všem lidem, co tento příběh četli, dávali mi sem hlasy a psali komentáře ❣.

But mostly I want to say 'thank you' to wintersnowlarry! You are great, you're work is a masterpiece and I hope that one day I'll write such a good book like you❤!

*DALŠÍ PREKLADY*
! kdo nechce, dál číst nemusí !

Pokud se vám líbilo jak překládám, tak tady jsou mé další překlady:

Empire:

Život Samanthy Anderson se začal konečně skládat k sobě. Vystudovala její vysněnou školu - NYU a také dostala stáž od agentury Tomlinson Designs. K tomu měla i přítele, který jí vroucně miloval.

Život je dobrý, ale pak do jejího života vstoupí on. Harry Styles.

Neuvěřitelně bohatý investor. Harry je plný nevhodných komentářů a urážek. Samantha ho však stále nemůže dostat ven z hlavy...

Jak to mezi nimi bude pokračovat?

Catfished:

Nadechl jsem se, když jsem stiskl kolonku 'odeslat'. Mé srdce bilo v mé hrudi a mé ruce se lehce třásly. Odpověděla mi asi po třiceti sekundách.

Maybaline: Páni, jsi fakt roztomilej.

Zhluboka jsem vydechl tou úlevou. Myslí si, že je 'roztomilej', bezva. Uložil jsem si několik dalších obrázků jednoho z kluků, co mě sledovali na Twitteru a také ho začal sledovat pro případ, že bych potřeboval dalších několik fotografií. Potom jsem se vrátil na svůj skutečný profil. Mé oči přejely pohledem po mém profilovém obrázku a já se pozastavil.

Já, Harry Styles, jsem právě někoho napálil...

  "I'm fucking catfish!"

Hello:

"Jestli dokážeš milovat někoho tak špatného jako jsem já, sama na tom musíš být dost špatně."

To je ode mě už asi vážně vše. Ještě jednou:

MOC DĚKUJI ❤

J-i-t-u-l-i *-*

the dollhouse (H.S.) TRANSLATIONKde žijí příběhy. Začni objevovat