DBB27

23.8K 1.3K 316
                                    

Selam 🤗🤗Kısa Bir Bilgilendirmeyle Geldim😊 Bu Haftadan Sonra Her Hafta İki Bölüm Paylaşacağım Ama Günleri Belli Değil Bu Yüzden Bölüm Yok Diye Endişe Etmeyin 😊 İYİ OKUMALAR😘😘😗😗

***

Tam bir ay boyunca tüm ekip bilgi toplamak ve planın üstünden geçmek için yiyip içmeden çalışmışlardı. Bekir artık dayanamayacağını anlayarak hızlı adımlarla İsmail Korkmaz'ın odasına yöneldi, sert şekilde kapıyı çaldığında içeriden aynı sertlikle "Gel" komutu geldi.

Bekir koltuğuna yayılmış ona keyifle bakan adamı görünce kriz geçirmemek için yumruklarını sıkarak

"İsmail Başkan senin biraz konuşabilir miyiz?"

İsmail karşısında olan genç adamın ne hakkında konuşacağını bilse de anlamazlığa vererek, alaycı bir gülüşle "Ne konu hakkında yavrucuğum?"

Bekir dişlerini gıcırdatarak "Ne konu hakkında olduğunu siz daha iyi bilirsiniz başkanım" deyince İsmail yerinden doğrularak sertçe "Ama ben senin ağzından duymak istiyorum"

Verilen cevapla Bekir derin bir nefes alarak "Erem'in bu göre katılmasını çok riskli buluyorum bu yüzden Bilge geçsin onun yerine, hem Erem'in bu olayı psikolojik olarak kaldırabileceğini sanmıyorum"

İsmail iç çekerek "İlk önce Bilge, o piç herifin istediği kadar küçük bir kız değil yani ilgi alanına girmiyor, ikinci olarak ise Erem'in bu göreve ihtiyacı var"

Bekir sinirli bir kahkaha atarak "Hayatımda bu cümlenin saçmalığı kadar saçma bir şey duymadım! Onu benden daha iyi kimse tanıyamaz ve emin olun o kendine acı çektirmeyi sevecek biri değil"

İsmail yerinden kalkıp Bekir'in karşına geçerek koltuğa oturmasını istedi. Bekir oturmak istemese de mecburen oturdu, İsmail adamın karşısına oturarak anlayışlı bir şekilde "Sinirini çok iyi anlıyorum evlat, onu en iyi senin tanıdığının da farkındayım ama sen onu koruma iç güdüsü ile geçmişinin üstünü kapatmaya çalışsan da onun hala tereddütleri var"

Bekir yorgunca omuzlarını indirirken "Bunun farkındayım ama onun üzülmesini hiç istemiyorum"

İsmail Bekir'in eline anlayışla vurarak "Senden habersiz Erem'in yeni psikoloğu ile konuştum onun bu sessizliğinin ve neşesinin normal olmadığını ve eğer böyle devam ederse ileride daha büyük sorunlara neden olabileceğini söyledi. Bende senin yapamayacağın şeyi yapmaya karar verdim onu tetiklemeye..."

Bekir zorlukla yutkunarak "Peki bu işe yarayacak mı?"

İsmail küçük bir gülümsemeyle "Yaşamadan sonucun ne olduğunu bilemeyiz, şimdi sözlünü daha fazla bekletmeden yanına git" deyince Bekir anında yerinden kalkarak İsmail'e selam verip odadan çıktı...

****

Gülce ile Fadime, Erem'i üçlü koltukta aralarına almış meyve soyarlarken, Hüseyin ile Bekir masum köylü gibi bu sahneyi izliyorlardı. Gülce Erem'in ağızına kestiği elmayı vererek

"Canım yengem benim, sen ye sonuçta yarın suçlularla uğraşıp yorulacaksın"

Fadime kızına katıldığını belli edercesine Erem'in ağzına armut vererek

"Gülce haklı, canım kızım büyümüşte görevlere katılıyor. Benim yüreğim nasıl dayanacak seni o silahlı göreve göndermeye" diyerek Erem'i öpünce Erem ağızında olanları bitirip kıkırdayarak

"Ay şımartıyorsunuz beni ya! Ama hoşuma gitmedi desem yalan söylemiş olurum"

Bekir çatık kaşları arasında "Bu ilgi babamın bile hoşuna gider iki yanını sarmışlar seni övgülere boğarak meyve yediriyorlar!"

Deli Bordo Bereli (DELİ SERİSİ I)Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora