DBB26

22.6K 1.3K 216
                                    

Bölüm birkaç saat gecikmeyle sizlerle 😁😁 İyi Okumalar💕💕

**

Erem, arabaya bindiklerinde beri her ne kadar Bekir'i izlemek istese bile dün gece olan konuşmalardan sonra trip atmanın en haklı görevi olduğunu bildiği için dışarı izlemeye başladı. Bekir işin ciddiyetinin farkındalığı ile Erem'in söz yüzüğü olan elini kendi elinin içine alıp öperek

"Minik kedi sence de bu işi biraz abartmıyor musun? O cümleler öylesine bir lakırtıydı"

Erem kısa bir cevap ile "Hayır" deyince Bekir sakin olmaya çalışarak

"Şu trip olayının hemen bitmesi için ne yapmam lazım güzelim? Nasıl gönlünü alacağımı bilirsem hem sen rahatlarsın hem de ben yanımda olmana rağmen güzel yüzüne hasret kalmam"

Erem duyduğu son kelimelerle yanında olan adama aşkının bir anda büyüyüp içini sımsıcak yaptığını hissetse de gülümsememek için kendini sıktı. Bekir doğru yolda olduğunu fark edip Erem'in avuç içini yine öperek "Seni seviyorum bunu biliyorsun değil mi?"

Erem anında yelkenlerini suya indirerek "Bende seni çok seviyorum Bekir ama bir şartla tribimi geri çekerim"

Bekir anında atılarak "Söyle minik kedim, sen ne istersen benim için emirdir yapmayan da namertir"

Erem cilveli bir şekilde "Sevgilim" deyince Bekir dişlerini sıkarak "Sevgilim diyen ağzını yerim senin, cilve yapıp da bana kaza yaptırmadan ne istediğini söyle"

Erem Bekir'in yanağından öperek "Ben diyorum ki sen teyzenlerde kalmasan mı? Hem benim gözüm o komşuları hiç tutmuyor. Allah korusun komşu kızları gezme bahanesi ile gelip senin ırzına geçerlerse!"

Bekir ani bir fren yaparak şaşkınca Ereme dönüp

"Erem güzelim sen ciddi misin? Ben zaten gece yarısı eve gidiyorum ne komşusu, ne kızı? Hem teyzemler benim başka bir yerde kalmama asla izin vermezler!"

Erem aklına gelen fikirle hemen atılarak "O zaman ben teyzenlerde kalayım Bekir. Hem zaten bu zamana kadar seni evinden etmiş gibi oldum"

Bekir kaşlarını çatarak "Olmaz minik kedi! Teyzemler ailemizden olabilir ama ben seni onlara emanet edemeyecek kadar çok önemsiyorum"

Erem'in gözleri aşkla parlayarak "Ay Bekir yaaa, deme öyle şeyler! Sen böyle konuşunca içim kıpır kıpır oluyor biranda sıcak basıyor..." derken duran arabanın kapısı açılmasıyla irkildi.

Semih, kapısını açtığı arabadan Erem'i indirip ne olduğu anlamasına izin vermeden sıkıca sarıldı. Erem tepki verecekken Semih onun sözünü keserek

"Yengelerin en besti büyümüşte bizimle ortaklaşa dümen mi çevirmeye başlamış?"

Bekir homurtuları arasında sürücü koltuğundan indi. Semih'in ensesinden tutup Erem'den uzaklaştırmak için yere doğru fırlatarak

"Sabah sabah belanı başlatma Semih yavşaklığın lüzumu yok!" diyerek kolunu Erem'in omzuna atıp büyük binaya doğru yürümeye başladı. Semih sanki hiç bir şey olmamış gibi düştüğü yerden kalkıp İkilinin yanına gelerek

"Yenge duyduğuma göre bu boyunla koca adamları pert etmişsin ama son anda Hulkun hamlesiyle yenilgiye uğramışsın. Yinede helal valla büyük başarı"

Bekir bir anda yerinde durarak "Bir dakika bir dakika Erem'in sırtını bu hale getiren piç Hulk denilen denyo mu?"

Semih heyecanla kafasını sallayınca Bekir Erem'in kolunu tutmasına izin vermeden hızla içeri girdi. Erem sinirle Semihe dönerek

Deli Bordo Bereli (DELİ SERİSİ I)Where stories live. Discover now