DBB3

60.2K 2.7K 279
                                    


BÖLÜM GELDİİİİ 😍😍😍 İYİ OKUMALAR 😘😘😘❤❤


Bekir dinç bir şekilde uyandığında sessiz hareketlerle ayağa kalkarak tüm odayı inceleyip odanın her yerini başlatan sonra kontrol etti. Gözden kaçırdığı bir şeyin olmasını istemiyordu. Yaklaşık 10 dakika sonra kapıdan gelen hareketlenmelerle yatağına uzandı. Tanımadığı bir hemşire elinde olan tepsi ile içeri girerek temkinli bir şekilde Bekir'e bakarak yiyecek bile denmeyecek olan kahvaltılıkları yatağa bağlı olan masanın üzerine kattı ve aynı hızda hiç bir şey demeden odadan çıktı.

Bekir kahvaltılıklara bakıp ifadesiz bir şekilde uzandığı yatağında dikeldi. Çatalını kötü görünümlü domatese batırarak dağda görev yapan arkadaşlarının bazen bu ezik domatesi bile bulamadığını zamanları düşünerek Allahtan görevde olan tüm asker ve polisler için güç ve kuvvet diledi.

Ezik görünümlü Domatesi tam ağzına atacakken kapı kırılır gibi açılarak içeri Erem girdi. Bekir buna alıştığını düşünerek umursamazca domatesini ağzına atarak çiğnemeye başladı. Erem gördüğü görüntüyle daha çok telaş yaparak elindeki olan tepsiyi boş olan masanın kenarına katıp endişe ile Bekir'in elinde ki çatalı aldı.

Bekir kızın neyin peşinde olduğunu anlamayarak kaşlarını çatık bir şekilde çatalı almak için uzanınca Erem elinde olan çatal ile bir adım geri çekilerek

"Lütfen bana o çürümüş ve belki de tarihi geçmiş olan şeyleri yiyeceğini söyleme! Zehirlenerek hasta olmak mı istiyorsun?"

Bekir kaşlarını daha çok çatarak "Bünyemin zayıf olduğunu mu düşünüyorsun? Ya da açlıktan ölerek benden kurtulmak mı istiyorsun?"

Erem duyduğu ölüm lafıyla üç kere tahtaya vurarak "Allah korusun! Allah geçinden versin bende senin ölmemen için yemeni engellemeye çalışıyorum ya"

Bekir kızın dediklerine aldırmayarak bu sefer eliyle haşlanmış yumurtasını alıp ısırırken Erem bu adamın keçi inadı yüzünden iç geçirerek Bekir'in tepsisini alıp kapının önüne kattı.

Bekir ifadesizce kızı izlerken Erem sanki bir şey olmamış gibi kendini Bekir'in yatağının boş kalan yerine kendini atarak bağdaş kurup kendi kahvaltı tepsisini masanın ortasına itti

"Hastalar için gelen bazı kahvaltılıkları çalışanlar kendi evlerine götürüp ezik ve tarihi geçmiş yiyecekleri hastalara veriyorlar ama benim kahvaltı menüm Zeynep doktor sayesinde daha iyi bu yüzden birlikte yiyebiliriz yeni bulduğum seni kaybetmek istemem"

Bekir kız ciddi mi diye incelerken Erem kocaman bir gülümseme ile elinde olan Bekir'in çatalını Bekir'e uzattı Bekir tereddüt etmeden kızın elinden çatalı alarak yatağından kalkıp Erem'in kapının yanına koyduğu tepsisini alarak pencere kenarına yürüdü ve sessizce yemeğini yemeye başladı. Bu kızla çok fazla vakit geçirmek istemiyordu zaten bedeni ona ihanet ederek kızı her gördüğünde istekle kasılırken birde kızdan hoşlanmaya başlarsa bu ikisinin sonu olurdu.

Erem Bekir'in bu hareketine şaşkınca bakarken Bekir umursamıyor gibi görünse de kızın tepkilerine çaktırmadan bakıyordu. Erem şaşkınlığını attıktan sonra yataktan kalkarak çocuksu bir şekilde Bekir'in dibine girerek

"Yaa Bekir ya niye oyunbozanlık yapıyorsun! Hani birlikte yemek yiyecektik?"

Bekir kızın bu tatlı hallerinin hoşuna gitmeye başladığı an kızın yüzüne bakmadan "Git başımdan minik kedi her dakika yanımda olmanı çekemem"

Erem gözlerini kocaman açarak yanında olan adama bakıp "Sen kendinde misin? Neden bana böyle davranıyorsun? Ben sadece seninle vakit geçirmek istemiştim yoksa benden rahatsız mı oldun?" diyerek Bekir'in kolunu tuttu. Bekir kızı yavaşça iterek

Deli Bordo Bereli (DELİ SERİSİ I)Where stories live. Discover now