DBB8

53.4K 2.5K 274
                                    


İyi Okumalar. 😘😘😍😍🤩🤩🤗

***


Geçen beş gün sonunda Bekir odasına toplanan arkadaşlarına yorgunca baktı. Bilge Bekir'in sol ayağının altına yastığı katarak

"Çok ağrın varsa ağrı kesici getirebilirim" derken Bora kaşlarını çatarak "Kendine acı çektirmekten vazgeç Bekir! Fizik tedavini yüksek dozda yaparak kendine çok yükleniyorsun"

Semih dayak yememek için Bekirden uzaklaşıp alaycı bir şekilde "Aman bırakın haşin erkekimi o bedenine çok yüklenerek geceleri cenabet rüya görmemek için uğraşıyor" diyerek büyük bir kahkaha patlattı. Bilge hemen Semih'in ağzını kapatırken Bekir dişlerinin arasından tıslayarak "Lan ibne saçma saçma konuşma ve sesini kıs zaten küçük kedi nedenini anlamadığım bir şekilde gergin her an odaya damlayabilir"

Bilge Bekir'e katıldığını belli edercesine "Bende fark ettim konuşmaya çalıştım ama beni azarlayarak odasından kovdu"

Bora bu durumda sessiz kalırken Semih gözünde olan parıltılarla "Belki de regli günü yaklaşıyordur ve çikolataya ihtiyacı vardır sonuçta Bilge her ayın belli bir zamanı bizim imanımızı gevriyor"

Bora Semih'in ensesine vurarak "Gevşek gevşek konuşma" derken Bilge Semihe dil çıkararak "Ay sen çok biliyorsun!" dedi. Bekir iç çekerek "Uzatmayın ve toplanmamızın nedenini anlatmaya başlayın"

Bu cümleyle hepsi ciddileşerek birbirlerine baktılar Bora boğazını temizleyerek "Ferdi Altınsoy ve Hasibe Altınsoy hakkında sonunda bilgiler elimize ulaştı ulaşılan kayıtlara göre bu evli çiftin sadece bir tane oğulları var. Adamın adı Umut şu anda 28 yaşında yurt dışında yaşıyor kendisi asosyalin teki olduğu için evinden çıkmıyor"

Bekir kaşlarını çatarak "Peki para nasıl kazanıyor? Ailesi o kadar zengin mi?"

Bu sefer Semih atılarak "Ailenin durumu iyi ama Hasibe Altınsoy baba tarafından çok zengin ve ailede olan tek erkek torun Umut Altınsoy olduğu için mirasın hepsi onun üstüne."

Bilge araya girme ihtiyacı hissederek "Araştırmalar sonucu Ferdi Altınsoy hakkında şüpheli hiçbir şey yok daha derinlere indiğimizde adam evlenmeden çok önce Türkan Soral ile tutkulu bir aşk yaşamış. İşe bakalım ki Hasibe bir şekilde bu ikiliyi ayırarak adamımızla evleniyor çok geçmeden bir oğulları oluyor Ferdi oğluna ne kadar ilgili bir baba olsa da sürekli uzak görevlere giderek kendini karısından uzak tutmaya çalışıyor bu sırada Türkan Soral ise Diyarbakır'da öğretmenlik yaparak geçimi sürdürüyor. Ferdi günümüzden neredeyse yirmi yıl önce Diyarbakır'a göreve gidiyor görev üç ay sürüyor" diyerek soluklanmak için odada bulunan tekli koltuğa oturdu Bekir merakla

"Kafamda bir şeyler şekillense de devam edin sonra ne oluyor?"

Bora sıkıntıyla "Ferdi ailesinin yanına dönüyor Türkan ise görev yerinde kalıyor. Beş ay sonra Ferdi tekrar bir görev için evden ayrıldığı gün Türkan'ın İstanbul'a geldiğine dair belgeler var. O gün ne oluyorsa Türkan vefat ediyor ve kapanış"

Bekir yumruklarını sıkarken Semih tedirgin bir şekilde "Erem'in ilk kaldığı çocuk yurduna baktığımızda sekiz aylık doğduğu için bir süre hastanede kaldığını öğrendik yani bilgiler birbirleriyle uyumlu"

Bekir bir süre duyduklarını sindirmeye çalışırken gergin olan üç arkadaşına bakıp "Erem'in doğduğundan adamın haberi yoksa kimliğini kim çıkarttı? Ve baba ismiyle soy ismini doğru tahmin etti?"

Bilge gözlerini kaçırarak "Orası tam bir muamma çünkü Ferdi sevdiği kadından bir kızı olduğunu bilse asla bırakmayacak bir adam gibi görünüyor" derken Semih telefonuna gelen mesajı hızla okuyarak direk Bekir'e dönüp " Başka hemşirelerin sana verdiği ilaçların içeriği tespit edilmiş. İçeriğin bir nevi uyuşturucu maddeye rastlanmış sorun şu ki Türkiye'de böyle bir ilaç yok ve normalde de bu ilacın üretimi dünyada da yok. Yan etkileri ya da ne için kullanıldığı test edilememiş bu yüzden çok dikkatli ol."

Deli Bordo Bereli (DELİ SERİSİ I)Where stories live. Discover now