DBB13

47.3K 2.3K 125
                                    

Beklenen bölüm bir gün gecikmeyle geldi :) İyi Okumalar

**

Erem dudağının üstünde hissettiği yumuşak dokunuşun etkisiyle gözlerini kapattı. Bekir hasretle Erem'i kendine çekip bedenlerini birbirine bastırırken diğer eliyle kızın yüzünü okşayarak öpüşünü derinleştirdi. Erem bu dokunuşlarla kendini adama teslim edecekken sorulması gereken bir hesap olduğunu hatırlayarak sevdiği adamın boşluğundan yararlanıp iterek yüzüne okkalı bir tokat yapıştırdı.

Bekir şaşkınlıkla yanağını tutarak

"Hay ebeni seveyim deli misin kızım? Normal insanlar birini özlediğinde sarılır tokat atmaz! Hem bu tokat ne içindi?"

Erem kaşının acısını unutup yatağın üstünde olan yastığı Bekir'e atarak "Seni hayvan herif bir de utanmadan bu tokat ne içindi diye soruyor musun? Hastanede benim duygularımı kullandığın unutmaya çalışıp beni bul diye yaklaşık bir aydır seni bekleyeyim ama sen ayağının tedavisi bitmeden o dağ benim bu dağ senin terörist avla!"

Bekir Erem'e yaklaşmaya çalışarak "Hırçın kedi bir sakin ol ben iyiyim bırak da biraz kokunla hasret gidereyim"

Erem bu sefer masanın üstünde olan vazoyu alıp karşıda olan duvara atarak "Yaklaşma! Sen bencil herifin tekisin! Ben seni affetmek için saniye sayarken hadi bana bayraklı tabutun gelseydi o zaman ben nasıl hissederdim hiç düşündün mü? Resmen ben sana son bir kez sarılıp vedalaşmadan seni kara toprağa verebilirdik hemde ben daha gerçekleri sindiremeden, senin gerçek olduğuna kendimi inandırmadan sen şehit olabilirdin! Ben bunu hazmedemiyorum!"

Bekir duyduklarıyla sarsılarak bir adım geri giderken fısıltı şeklinde "Ben iyiyim ve yanındayım lütfen olayı uzatmayalım güzelim" deyince Erem gözlerinden akan yaşları silerek

"İlk tanıştığım zamanlar beni kandırdığın için seni affediyorum çünkü öyle davranmanın sebebi görevindi ama bana haber vermeden başka zorlu bir operasyona gitmeni hemde bu iyileşmemiş ayağınla gitmeni sindirmem lazım şimdi odamdan çıkar mısın?"

Bekir yaptığının Erem'i bu kadar etkileyeceğini tahmin etmezken o konuştukça nasıl bir hata yaptığını anlıyordu. Erem'in onu odadan kibarca kovmasıyla yumruklarını sıkarak kafasını yere eğdi yerde oluşan kan birikintisini gördüğü an kafasını endişe ile kaldırarak "Tamam beni affetme ama yaranı dikmeliyiz bak yine kanamaya başladı. Lanet olsun seni bu halde görmek beni öldürüyor! Ben sana dokunmaya kıyamazken yaralanman beni çıldırtıyor" diyerek evlerinde ki her banyoda bulanan ilk yardım çantasını alarak odaya geri gelirken Erem yeni yeni kaşının acısını hissederek yüzünü buruşturdu.

Bekir kızın yüzünü buruşturduğunu görünce Eremi koltuğa oturtarak ilk yardım çantasını açtı hızlı bir şekilde yarayı temizledi ardından pamuk yardımıyla baticonu sürerken elinin titrememesi için kendini kasıyordu. Koskoca dağların deli Bekir'i sevdiği kadını elleri titremeden nasıl dikeceğini düşünüyordu, elindeki olan iğneyi onun narin derisine geçirmeye nasıl gücü yetecekti ki? Erem Bekir'in elinde enjektörle yarasına baktığını fark edip ne düşündüğünü anlayarak

"Hadi Bekir lütfen hızlıca yap şu iğneyi hemen uyuşsun da dikip git daha fazla seninle aynı ortamda kalmayı istemiyorum"

Bekir acıyla gözlerini yumarak "Yani benden o kadar nefret ediyorsun öyle mi? Haklısın ben bunu hak etim! Ama senin üzülmemen için yaptım" diyerek iğneyi yaparak yaranın uyuşmasını beklerken Erem den bir cevap bekledi ama Erem cevap vermedi çünkü konuşursa onu affedip hatasını tekrarlamasına neden olabilir ya da adamın yüzünde gördüğü acı ifade yüzünden her an kucağına atlayıp onu öpücüklere boğabilirdi. Bekir sonunda yaraya 2 dikiş atıp pansuman yaptıktan sonra Erem'in kafasından öpüp kokusunu içine çekerek odadan çıktı.

Deli Bordo Bereli (DELİ SERİSİ I)Where stories live. Discover now