DBB16

40.8K 2K 198
                                    

Selam Herkese Hayırlı Kandiller ve İyi Okumalar :)  ;)

Bekir suratı asık bir şekilde, hem abisinin hem kendinin eşyalarını toparlayan sevdiği kadını izliyordu. Kadir Bekir'in bu halinden büyük bir haz duyarak ıslık çalmaya başlayınca Erem abisine kaşları çatık bir şekilde bakarak

"Abi lütfen ama!"

Kadir gülümsemesini saklama gereği duymadan "Şimdi ben ne yaptım ki? Kardeşimle evimize gittiğim için mutlu olmakta mı suç?"

Bekir homurdanarak "Yeminle tam bir şerefsiz" demesiyle Kadir masumca gözlerini büyüterek

"Aha duydun, küfür eden o ama ben suçluyum öyle mi?"

Erem gözlerini devirerek "Ama Bekir'i tahrik ediyorsun abi! Sana seste çıkaramıyor tam delirecek diye çok korkuyorum"

Kadir büyük bir kahkaha atarak "Kızım bundan daha delisi mi var? İkinizin de raporu var!"

Bekir alaycı bir şekilde Kadir'e dönerek "Raporu iyi ki hatırlattın kayınço şimdi seni öldürsem hapise de atılmam sevdiğim kadınla sonsuza dek mutlu yaşarım!"

Kadir büyük bir pot kırmış gibi "Siktir bunu söylememeliydim" deyince üçü birlikte olayın saçmalığına gülmeye başladı.

Yaklaşık on beş dakika sonra herkes kapının önüne toplanmıştı. Erem'in anında gözleri dolarken Kadir herkesle vedalaşıp "Ben eşyaları arabaya yerleştireyim sizde rahatça vedalaşın. Ha Bekir cıvıtmaya gerek yok!"

Bekir ses çıkarmadan kafasını sallayınca Kadir Bekir'in omzuna dostça vurup arka bahçede olan arabasına doğru yürüdü.

Erem ağlamamak için dudağını dişleyerek Hüseyin'in elini öpüp "Her şey için teşekkür ederim Hüseyin amca beni evlatlarından ayırmadın"

Hüseyin kıza babacan bir şekilde sarılarak "Sen benim evladımsın zaten! Sakın saçma düşüncelere kapılma tek telefonda kapındayım"

Erem gözlerini Hüseyin'den kaçırıp Fadime'ye dönünce Fadime göz yaşları arasında Erem'i kendine çekip sıkıca sarılınca Erem kıkırdamaya çalışarak "Fadiş ağlama lütfen ben seni üzgün görmek istemiyorum"

Fadime Erem'i öperek "Tamam ağlamıyorum kuzum sadece ben sana çok alışmışım böyle seni giderken görmek zoruma gitti" derken Gülce hıçkırdı. Erem gözleri dolu bir şekilde Gülce'ye dönerek

"Sende mi Gülce? Ya lütfen ağlama beni de ağlatacaksın"

Gülce gözlerini silerek "Senin için niye ağlayacakmışım ki ben? Sadece gözüme toz kaçtı"

Erem endişeyle "Ay bakayım çok acıyor mu? Hastaneye gitmek ister misin? İstersen birlikte gözünü temiz suyla yıkayalım" deyince Bekir hariç herkes gülmeye başladı. Erem şaşkınca

"Niye gülüyorsunuz? Yine ben ne kaçırdım?"

Gülce Erem'in yanağından kocaman bir öpücük alarak "Bu halde bile bizi güldürdün ya ben sana ne diyeyim? Bir iki dakika dramlanmamıza bile izin vermiyorsun!"

Erem ne olduğunu anlamasa bile omuz silkerek Gülce'ye sarılıp masumca "Arada yanıma geleceksin değil mi?"

Gülce kıkırdayarak "Tabi geleceğim biz gelinimizi yolda bulmadık!"

Hüseyin lafa atılarak karısına ve kızına "Vedalaşmanız bittiyse hadi biz içeri gidelim" deyince İki kadın son kez Erem'i öpüp içeri girdiler.

Bekir gözlerini ayırmadan minik kedisini izlerken ailesinin içeri girmesiyle sonunda bakışları karşılık buldu. Erem Bekir'in gözlerinde ki yoğun ifadeyle ağlamaya başladı. Bekir kızı hızla kendine çekip boğuk sesle

Deli Bordo Bereli (DELİ SERİSİ I)Where stories live. Discover now