DBB5

53.6K 2.6K 159
                                    

Selam gençlik bir kaç dakika itibariyle sevgililer gününe girmiş bulunmaktayız 😍😍 Sevgilisi olmayan kader ortaklarıma😥😥 benden küçük bir hediye olarak bölümü paylaşıyorum iyi okumalar 😘😘😘
Unutmayın sizinle sevgili olmayan o ezikler kaybetti😎😎😎🤣😂

***

Aradan tam iki hafta geçmişti Bekir'i görüp yanına gidememek onu çıldırtsa da inadından vazgeçmemişti sonuçta iki hafta önce o odadan çıkmadan önce ondan uzak duracağını söylemişti ondan önceki zamanlarda ise Bekir onu zaten istemediğini açıkça belli etmişti. Erem'in  gerçeği itiraf etmesi gerekirse Bekir'e aşık olmaktan çok eğer aşık olursa onun tedavisi bitince gitmesinden, o gidince tek kalıp daha çok delirmekten korkuyordu. Bunu kendine cidden yapamazdı eğer adamda ona aşık olursa kavuşamayacağı bir kadına aşık oldu diye çok acı çekerdi. Erem Bekir'in ona aşık olduğunu düşününce kalbinin daha hızlı atmaya başladığını fark ederek elini kalbinin üzerine koyup "Onu düşününce neden bu kadar hızlı atmak zorundasın anlamıyorum! Sen benim kalbimsin onun değil!"

Kalbi daha çok hızlı atmaya devam edip hatta kulaklarına kadar sesi gelince yenilgiyle "Benim vücudumun içinde ona ait bir kalp sanırım bedenen acı çekmekten hoşlanmasam da aşk acısını uzun bir süre yani ömrüm boyunca çekeceğe benziyorum. Ama belki de bu aşk değil sadece hastalanıyorum. Tabi ya! Kesinlikle kalp rahatsızlığı geçirmeye başladım bu benim için daha çekilir bir şey hem deliler aşık olamaz ve ben delilerin en tescillisiyim bunun için sevineceğim aklıma gelmezdi" derken bir anda hızlanan yağmur ve gök gürültüsüyle kasıldı kendine sakinleştirmek istercesine "Sakin ol kızım burada yaşadığın ilk yağmur değil" demesiyle yan odasında bulunan Sadist Kerim ve Yamyam Faruk'un çıldırmış gibi çığlıkları aynı anda başladı.

Erem gözlerinin dolmasına aldırmadan titrek adımlarla kapısına kadar gidip kapıyı hızla kilitledi normalde hiçbir hastanın odasının kilidi içeride olmazdı ama Erem bir istisnaydı. Şiddetli gök gürültüsüyle yan bölmede olanları sessi artınca Erem kapının kilidini tekrar kontrol edip onların yan bölmede olduğunu ve kendi bölmesine gelemeyeceklerini kendi kendine tekrar hatırlatarak kapısının önüne büzüştü ve onların seslerini bastırmak için bağırarak şarkı söylemeye başladı.

Yalnızlığım yollarıma pusu kurmuş beklemekte

Anılar gözlerini dikmiş üstüme nöbette

Bekliyorum bekliyorum bekliyorum

Hadi gelin üstüme korkmuyorum

Derken Yamyam Faruk'un "Yan odada benim onun kanını içmemi bekleyen güzel hadi biraz yamacıma gel" diyen sesini duyunca şarkının son cümlesini titrek sesiyle değiştirerek

"Ne olur Gelmeyin üstüme çok korkuyorum"

Gözünden akan yaşları silerek "Bu geceyi atlata bilirsin Erem sen güçlü bir kızsın duyma o sesleri sen daha kötü zamanları da atlattın. Kendine hakim olup gitmeyeceksin Bekir'in odasına o yokken de sen buradaydın"

Cümlesini bitirip kafasını dizlerine gömerek hıçkıra hıçkıra ağlarken "Ama önceden beni koruyacak kimse yoktu şimdi ise Bekir'in yanı güvenli onun yanın güvenli olduğunu bilmek..." derken büyük bir yıldırım tüm şehri aydınlattı ardında büyük bir gök gürültüsüyle tüm şehir karanlığa gömüldü. Erem yağmurun yağmasına ve delilerin bağırtılarına tek başına dayanırdı ama üstüne karanlık eklenince hızla yerinden kalkarak kapının kilidi açıp karşıda olan odaya kendini zor bela attı. İçeri girdiğinde sessizce odanın kapısını kapatıp sanki tüm gücü tükenmiş gibi kapıya yaslanarak yere çöktü.

Deli Bordo Bereli (DELİ SERİSİ I)Where stories live. Discover now