2.4

953 93 38
                                    

Ae Cha, Jungkook'a konuşabildiğini söylemişti. O an Jungkook'un gözlerindeki parıltı, görülmeye değerdi. Ae Cha Yoongi ile olanları da Jungkook'a anlatmıştı. Jungkook, buna çok sinirlenmişti.

Duruşma günü.
Duruşmaya bir saat vardı. Jungkook ile Ae Cha, adliye yakınlarındaki bir kafede oturmuş, söyleyeceklerini tekrar ettikten ve olasılıkları değerlendirdikten sonra havadan sudan konuşuyorlardı. Hatta Jungkook, Ae Cha'ya sevdiği kızdan bile bahsetmişti. Bununla birlikte, hala Ae Cha'nın konuşabilmesine alışamamıştı.

Konuşmaları bitince, duruşma salonuna gittiler ve önünde birkaç dakika beklediler. Yoongi de oradaydı. Daha önce Ae Cha'nın arabasını görmediği için, o gün söylediklerini Ae Cha'nın duyduğunu bilmiyordu. Hala arkadaş olduklarını sanıyordu. Daha doğrusu hala onu kandırdığını sanıyordu. Neyse ki Ae Cha söylediklerini duymuştu ve dava açmaktan vazgeçmemişti.

★★★

Hakim tokmağı vurduğunda, Yoongi, Yoongi'nin avukatı, Ae Cha'nın annesi, Ae Cha'nın babası, Hye Jung ve Jimin hala Ae Cha'nın konuşabilmesine inanamıyordu. Hangi ara, ne zaman olmuştu bütün bunlar? Ae Cha ne zaman yeniden konuşabilmeye başlamıştı? Doktor konuşması imkansız demişken hem de.

Hakimin kararı, açıktı. Yoongi, Ae Cha'ya belli bir miktar para ödeyecekti. Üstelik muhabirler çoktan adliyenin önünde toplanmışlardı.

Ae Cha Jungkook ile birlikte, diğerlerini beklemeden duruşma salonundan ayrıldı ve Jungkook'un arabasına bindiler. Birkaç dakika sonra annesi, Ae Cha'yı aradı ve evde konuşmaları gerektiğini söyledi.

Yoongi mi?

Yoongi, bunu hesap etmediği için, dalgın bir şekilde duruşma salonunda kalmıştı. Olduğu yerde, hiçbir şey yapamıyordu. Ae Cha, nasıl konuşabiliyordu? Üstelik arkadaş olmalarına rağmen, davadan vazgeçmeyi düşünmesi şöyle dursun, duruşma çoktan bitmişti bile.

Yoongi de öyle, şirketi de.

9 Mart'ta iki bölüm üst üste atmayı düşünüyorum. İnşallah atarım :) Yoongi'nin doğum gününe özel ehehe

Oy vermeyi unutmayın ❤️

The Memories 〰mygWhere stories live. Discover now