2.3

980 86 45
                                    

Ae Cha ile Yoongi'nin arkadaş olmaya karar vermesinin ardından, üç hafta, Ae Cha'nın kazadan sonraki ilk konuşmasının ardından ise bir ay geçmişti. Ae Cha artık tam anlamıyla konuşabiliyordu. Kazadan önceki gibi, mükemmel bir şekilde.

Ae Cha, önünde durduğu Jimin'in evine baktı. Yeongi'yi buraya bırakmaya gelmişti. Kendisi davayla meşgul olacaktı. Hatta aklında, şikayetini geri çekme düşüncesi bile vardı. Sonuçta Yoongi pişman olmuştu ve özür dilemişti. Onu daha fazla zorlamaya gerek yoktu, değil mi?

Ayrıca Ae Cha, yeniden konuşabildiğini Jimin'e göstermek için de buradaydı. Henüz kimseye söylememişti ve ilk Jimin'e söylemek istiyordu.

Ae Cha arabasından indi. Arka kapıya doğru yürüdü. Tam Yeongi için arka kapıyı açacakken, içeriden gelen Yoongi'nin sesi ile yerinde durdu. Yoongi, köpekleri sevmiyordu. Ae Cha öyle düşünüyordu en azından. Ae Cha, Yoongi'nin biriyle konuştuğunu fark etti ve istemeden de olsa, olduğu yerde durarak konuşmaları dinledi. Karşı tarafı duyamıyordu, yalnızca Yoongi'nin karşı tarafa verdiği cevapları duyabiliyordu. Elini kapı kolundan çekti ve Yoongi'nin sesini dikkatle dinlemeye başladı.

"Hayır, dava açmayacak... Eminim... Evet, söylediğin gibi yaptım... Yakında davadan vazgeçtiğini söyleyecek... Sen de paranı alacaksın... Evet, ne olursa olsun, şu Ae Cha denen kızın markama leke sürmesine izin vermem..."

Ae Cha, daha fazla dinleyemedi. Duyduklarıyla şok geçirmişti. Yoongi, nasıl böyle bir şey yapabilmişti? Madem öyle, o gün neden intihar etmesine izin vermemişti? Ah, eğer Ae Cha intihar etmek gibi bir hata yapsaydı, ailesi Yoongi'yi asla affetmezdi ve Yoongi'nin bu planları suya düşerdi.

Ae Cha dolu gözleriyle yeniden arabaya binerken, anahtarı çevirdi ve ellerini direksiyona yerleştirirken, eş zamanlı olarak direksiyonu sıktı. Bahçe kapısının açıldığı sırada, Ae Cha büyük bir hışımla gaza basmıştı.

Min Yoongi, artık fazla olmaya başlamıştı.

Ae Cha düşünceleri arasında evin önüne geldiğini fark ettiğinde, ani bir şekilde frene bastı. Bu ani durma karşısında, Yeongi havlamaya başladı. Ae Cha ise onu duymuyordu. Kafası çok karışmıştı.

Karar verdiği ilk şey, konuşabildiğini henüz kimseye söylememekti.

Ae Cha arabadan inip Yeongi ile birlikte eve girdiğinde, kendisini direkt odaya attı ve Jungkook ile bir görüşme ayarladı. Duruşma gününe üç gün vardı. Ayrıca Jungkook ile çok güzel bir arkadaşlıkları vardı. Hem bu yüzden, hem de dava yüzünden her gün buluşuyorlardı.

Ae Cha bir süre odasında zaman geçirdikten sonra, kapı çaldı. Bir süre sonra kapı tekrar çalınca, Ae Cha evde tek başına olduğunu anladı ve gidip, kapıyı açtı. Jungkook gelmişti.

Ae Cha Jungkook'u içeri davet ettikten sonra, kapıyı kapattı ve daha önceden de geldiği için salona ilerleyen Jungkook'un arkasından salona girdi. Jungkook'un tam karşısına, ikili koltuklardan birine oturdu ve konuşmaya başladı.

"Jungkook, ben artık konuşabiliyorum. Yeniden."

👑
Biraz kısa bir bölüm olsa da, hemen atmak ve sizi daha fazla bekletmemek istedim. Bundan sonra bölümleri böyle kısa ve sık atmayı düşünüyorum ama hadi bakalım ehehehe. İnşallah beğenmişsinizdir.

Oy vermeyi unutmayın 〰

The Memories 〰mygWhere stories live. Discover now