Bölüm 7 Sadece Gülümse

28 1 0
                                    

Sabahki tanışmanın ardından bir daha EXO ve Eslem henüz tekrar karşılaşmamışlardı. Eslem ortama alışmak istese de bu pek de mümkün görünmüyordu. Odasında ona yardımcı olacak bir sağlık çalışanı genç bir erkek daha vardı. Neyseki bu çocuğa kanı ısınmış ve küçük erkek kardeşi olmuşçasına mutlu olmuştu. Çocuk da nunasına ısınmış olacak ki ona elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışmış ve şirket hakkında bir şeyler anlatmaya  başlamıştı. İlk günü büyük ölçüde odasında geçirmiş ve yapılması gerekenleri listeleyip ajandaya birlikte kaydetmişlerdi. Artık kısa süre için de olsa bir çalışma takvimleri vardı. Öğle yemeğini yine şirkette birlikte yemişlerdi ve kalan bir kaç küçük işi de hallettikten sonra çıkmak için toparlanmışlardı. İlk iş gününün çıkış vakti hızlıca gelmişti. Eslem sadece bir gün ayrı olmasına rağmen hastane ortamını çoktan özlemişti. Masa başı çalışmaktan nefret ediyordu ve bu bir gün bile canının sıkılmasına yetmişti. Katlanmasında en çok yardımı dokunan şüphesiz bu toy görünümlü ama elindeki işi hızlıca halleden çocuktu. Adının Dong Hyun olduğunu zorda olsa ezberlemişti. Birlikte çıkış kapısına kadar gelmişlerdi ve perşembe görüşmek üzere vedalaştılar. 

Salı sabahı tüm üyeler doktorun onlara pratikte eşlik edeceğini düşünmüş en azından bir kez de olsa yanlarına uğramasını ummuşlardı ama gelen giden yoktu. Kimsenin gelmemesiyle hayal kırıklığına en çok uğrayan Kai isyan edercesine söylendi:"Yaa! Bu doktorun yanımıza gelmesi için illa ki bir yerlerimi sakatlamam mı gerekiyor? Eğer şartımız buysa en azından el bileğimi yanlışlıkla burkabilirim."

Bunu duyan Suho onlara gerekli bilgiyi  aktarmayı unuttuğunu fark etti:"Ahh millet kusura bakmayın. size söylemeyi unuttum. Doktor hanım bizimle sadece pazartesi ve perşembe birlikte olacak."

Bu sefer tek isyan eden Kai değildi. Chen de yüksek desibeliyle konuşmaya başlamıştı:"Aaaaa weeeee? Neden her gün bizimle ilgilenmiyor da sadece 2 gün? Sizi bilmem ama ben kızı sevdim. İlk izlenim önemlidir ve o dün hem saygılı hem de şirindi." 

Xiumin de Chen'i onaylayarak devam etti:"Aaa evet ajussi bir anda odadan çıktığında ne yapacağını bilmeden kapının yanında bize şaşkın şaşkın bakışı cidden çok sevimliydi."

Sehun:"Bizim sorularımızı cevaplamadan bir anda ayrılması hiç iyi olmadı ama. Ben biraz daha sesini duymak istemiştim."

Chanyeol de sırıtarak sordu:"Yaa ne soracaktın ki? Evli olup olmadığını mı kkkkkkk" Kai bu soruyu duyunca hemen atladı ve "Sakın o soruyu sormak gibi bir aptallık yapma! İlk benim aklıma geldi bu yüzden ben soracağım

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Chanyeol de sırıtarak sordu:"Yaa ne soracaktın ki? Evli olup olmadığını mı kkkkkkk" Kai bu soruyu duyunca hemen atladı ve "Sakın o soruyu sormak gibi bir aptallık yapma! İlk benim aklıma geldi bu yüzden ben soracağım."

Sehun Kai'ye cevap olarak sinsice gülümsemekle yetindi. Baekhyun ise o kızdan bahsedilirken kalbinin hızlanmasına engel olamıyordu. Bu saçma heyecanını yenmek için en kısa zamanda onunla yüzleşmeli ve şu saçma hareketlerine son vermeliydi. Diğerlerinin ondan hoşlanması son derece normaldi. Çünkü hiç biri o kızın o donuk bakışlarını görmemişti. Çünkü o kız hiçbirini terastan atlamaya kalktıklarında bir başlarına bırakıp yanlarından ayrılmamıştı. Perşembe gününün gelmesini hem istiyor hem istemiyordu. "Ahhh kafayı yiyeceğim cidden!" diye söylendi. Bu siteminin diğerleri tarafından duyulduğu geç fark etmişti. Suho tüm anne şefkatiyle sordu:"Noldu Baek?" Baekhyun bir an Suho'ya baktı. Bu soruya ne cevap vermesi gerekiyordu? "Aaah hiç hyung. Aklıma bir şey takıldı da öylesine söylendim işte." dedi.

benim hikayeHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin