Part 42

90 4 2
                                    

SERIØS. Har de taget med med helt til Australien, vent, Ligger sidney ikke i Australien. JO DET GØR. De har taget mig med helt til Australien. Jeg har aldrig i hele mit liv været så langer væk hjemme fra. Eller jo, men det var sammen med min FAMILIE. Hvad skal vi overhovedet her i Sidney, i don't Get IT. Jeg troede kun de havde fans i Skandinavien eller you know, sådan lige omkring, bare ikke helt i Australien. Men jeg har virkelig altid ønsket mig at komme til Australien, dybt seriøs. Det har jeg.

Skrigene bliver endnu højere da alle pigerne ser drengene. Drengenes team havde vist på forhånd aftalt at vi skulle tage imod vores bagage samme sted som et normalt passagerfly så der ikke var nogen som lagde mærke til at de lige pludselig har en tilfældig pige med til Australien. De vil sikkert bare tro at jeg er kærester med en af drengene. Ej nu kommer jeg i tanke om noget.

Jeg har meldt mig ind i en dansk fangruppe om Marcus og Martinus. Ikke spørg mig hvorfor, for jeg ved det ikke selv. Jeg syntes måske bare det er ret sjovt at se alle de søde ting de skriver om drengene, deres fan ting og sådan. At de skriver alt muligt med at de har set Martinus hjælpe en pige ud af en bil og sådan. Det er virkelig sjovt at blive omtalt som en ingen af dem kender. Der er så vist heller ikke nogen af dem som kender mig. Whatever.

Da jeg træder ud i velkomst hallen skriger alle da de ser mig. Nogen træder endda. Jeg er jo ikke drengene, hvad Fuck? Nogle af dem græder du jeg får fordi dem i håb om at finde ud til den bagindgang jeg er blevet fortalt om. Det skal nok blive et mysterium at finde.

Da jeg er ved at være nået til enden af de skrigende grædende piger, står der 2 piger som fanger min opmærksomhed. På deres ene kind står der 'Maja' og på den anden kind står der '+M'hvikket forvirrer mig. Enten er det en af dem som hedder Maja eller også kender de mit navn. Okay de kender mit navn for da jeg kommer hen til enden hvor pigerne jo står skrigende mit nævn og begynder at gå imod mig. En af pigerne råber at en af drengenes kærester står ovre ved dem, selvom jeg ikke er kærester med nogle af dem. Lige pludselig begynder alle at løbe imod mig. Hvad sker der?

___

Ja, hvad mon der sker nu? Hvad tror Duuuu?

Var du til Marcus og Martinus koncert i weekenden? Fortæl mig om det, var der ikke selv:(

-~Anne

Never say Never - M.G - AfsluttetWhere stories live. Discover now