Part 30

102 5 2
                                    

.. Det er mig , leo" ej fuck! det er Leondre! Hvordan kan han stadig have mit nummer? Jeg har jo blokeret ham! ew. Ærligt så kan jeg ikke lide at snakke mig ham. Han skræmmer mig på en eller anden måde, der er bare et eller andet over ham som er lidt uhyggeligt i mine øjne. Men jeg kan virkelig ikke det her, altså snakke med ham. "Oh jamen hej! Ved du hvad? Jeg kan desværre ikke snakke med dig lige nu så vi ses. Eller nej. Hej hej! " Efter det var sagt ind i røret skyndte jeg mig at ligge på!

Da jeg tjekkede helt t han ikke kunne hører mig mere, altså at jeg havde lagt ordentligt på gik jeg hen til min computer igen. Jeg skulle jo tjekke Hvorfor Marcus gerne via have at jeg skulle søge på dem. Det eneste jeg manglede nu var bare at trykke enter, og så ville jeg få svar på hvorfor han er i Danmark? Det lyder lidt forvirrende. Klik. Jeg gjorde det. Det første som kommer op er den lille boks hvor der er skrevet noget fra wikipedia

¡...!
Født:
Marcus Gunnarsen
Martinus Gunnarsen
21. Februar 2002 (15 år)
Oprindelse:
Elverum , Norge
Genre:
Pop
Beskæftigelse:
Musik
Aktive år:
2012
Pladeselskab:
Sony Music Norway
Medlemmer:
Marcus Gunnarsen
Martinus Gunnarsen

Marcus Gunnarsen og Martinus Gunnarsen (begge født 21. Februar 2002 i Elverum i Norge). De er et norsk tvillinge par, som i 2012 vandt Melodi Grand Prix Junior i Norge med sangen "to dråper vann". Den 23. Februar 2015 udkom deres FØRSTE album "Hei"
¡...!
Øhm hvad? Deres første album? De er freaking kendte sangere og de har ikke sagt noget! Vent. Så var det jo også derfor for Emma, deres lillesøster spurgte om jeg var fan.. Ej.. Det gør mig ærlig talt lidt depri at de har holdt det hemmeligt for mig.. Like, har du overhovedet tænkt Sig at sige det til mig? Altså Martinus havde jeg ingen forventning til, men Marcus? Ja de var nok lidt for store. Han holdte en rimelig stor del af hans liv hemmeligt for mig.. Jamen seriøs. Det pisser mig virkelig af! Jeg skriver til ham!

hvis han skal holde sådan en stor ting i hans liv hemmelig, bliver det uden mig i det

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

hvis han skal holde sådan en stor ting i hans liv hemmelig, bliver det uden mig i det...

IKKE RETTET
Okayy, nu er alle kapitlerne sat ind og det her er et helt nyt
Men, hvad tror DU der sker i næste kap? Eller hvad skal der ske? Hjællpppp

Never say Never - M.G - AfsluttetWhere stories live. Discover now