Part 37

105 3 0
                                    

Jeg kunne mærke knuden blive bundet omme i min nakke. Marcus stillede sig bad mig, tog min højre hånd med hans højre hånd, han venstre hånd lagde han på min hofte. Det killer helt indeni. Ellers begyndte vi at gå. Ikke for at jeg ikke stoler på Marcus, jeg er bare ikke så god til at blive "ført" steder hen af folk med bind for øjnene, tænk Hvis Han nu lige pludselig kiggede væk og jeg gik ind i en eller noget. Det ville både gøre ondt, jeg ville være mere sur på Marcus og nok ikke rigtig stole så meget mere på ham, da han jo ligesom sagde at han havde mig. Det ville godt nok være nederen. Men sådan tror jeg ikke Marcus er, for hver gang jeg kunne mærke vindpustet af en anden som gik forbi strammede han sit greb om mig. Efter vi var gået i lidt tid, og har været udenfor? Jeg tror i hvert fald at vi har været udenfor, for lige pludselig kom der sådan en blæseting, ja jeg ved ikke rigtig hvad det er de der hedder. Vi gik i hvert fald fordi sådan en blæser og ud i en varm sommerbrise. Efter et lille stykke gang, skulle vi gå op af nogle trapper som jeg havde lidt svært ved at finde ud af hvor var henne. Da vi kommer op af trapperne kommer man indenfor igen og jeg bliver sat i et sæde. Det er som at sidde i en lænestol eller sådan noget i den stil.
Lige pludselig kan jeg mærke nogle hænder omme i min nakke og knuden bliver løsnet. Silkebåndet forsvinder fra mine øjne og noget skarpt lys kommer ind af nogle vinduer. Det første jeg gør er at kigge ud af vinduerne, hvor jeg spotter som det første og flyvinge, men den er til gengæld ikke lige så stor som et normalt fly. Et privat fly... Det er ikke godt det her..

IKKE RETTET
IHH
Jeg har fået 1k reads igen. Da jeg afsluttede den anden og slettede den var der 1.6 reads. Og jeg vil bare lige sige at jeg syntes det er vildt at den her nu allerede er oppe på 1k
I ER FOR VILDE!

OBS
den her vilde ting vil selvfølgelig blive fejret af en ny bog! Den første kommentar som skriver hvornår det skal op, bestemmer hvornår jeg skal ligge det op.

Never say Never - M.G - AfsluttetWhere stories live. Discover now