Part 13

121 7 0
                                    

Okay venner, nu tænker i nok at han spurgte mig som kæreste eller sådan noget i den stil, men ved i hvad? Han spurgte mig hvad mit ynglings tøjmærke var! Seriøs, der blev jeg virkelig skuffet!

Da jeg kom hjem efter vores lille møde blokerede jeg hans nummer, jeg ved ikke hvorfor men mit hjerte siger at han er en idiot og min hjerne siger at han er mit livs kærlighed... men det troede jeg jo også om Mads, og han var mig jo utro, med en som vist hed Caroline. Hun er slank, har lyst hår og er virkelig en diva aha

Såe tilbage til nutiden hvor jeg sidder med min MacBook i min seng og spiller Tetris på facebook. Det skal lige siges at jeg kun har fået det talent og spille FIFA og fodbold, for Tetris er jeg da godt nok helt vildt dårlig til. Nå men jeg kommer imod en som kalder sig for Den seje ananas. Seriøs det er da et mærkeligt navn og hedde på facebook.

Nå men jeg tabte jo helt vildt stort til ham der ananassen. Jeg kan så se bagefter at der er sådan et lille chathjørne så signalere at der er kommet en besked hvor der så står. MÅ JEG FÅ DIT NUMMER?
Adr hvor klamt, det er sikkert en eller anden klam mand
IKKE RETTET

Never say Never - M.G - AfsluttetWhere stories live. Discover now