part 24

110 5 0
                                    

Marcus og jeg har lige fået krammet færdig.. Han endte med at få tårer i øjnene til sidst, hvorfor? Det ved jeg ikke. Marcus kigger mig dybt i øjenene "skal vi se en film eller noget" spørger han tøvende. Awwe hvor er han da sød, på den måde han spørger. "Jo det kan vi da godt" ... Ej nu kan han se at jeg rødmer.. "awwe Maja du rødmer" siger han mens han selv rødmer. Men vi tænder marcus' MacBook, går ind på Netflix, og gæt hvad? Vi skal jo selfølgelig så en gyser film! Hvor fantastisk, eller noget i den stil.. jeg er virkelig ikke særlig god til gyser så hele  filmen sidder jeg op af Marcus..

...

Da "sinister"som filmen hedder er færdig, okay nu bliver jeg altså nødt til at sige hvad den handler om, så hvis du gerne vil se den og ikke vide hvad den handler om, så spring lige over det der står med den her streng under ( se den å, hvis du kan holde til gyser film ahah)

Okay filmen handler om at der er en familie som flytter ind i et gammelt hus, og det er kun faren DR vil flytte da hans bog sker et sted i nærheden. I huset de flytter ind i boede der før dem, 5 andre familie (altså på forskellige tidspunkter) , hvor der er et barn som har dræbt deres familie, men familien som flytter ind ved det ikke. En dag skal manden så op på loftet med en kasse, da han så ser en kasse stå oppe på loftet, med kassettebånd i. Som ham så tager med nedenunder og ser det som er blevet optaget. Det han ser gør ham bange, han ser de film som er blevet optaget hvor børnene slår deres familier ihjel. Det første barn hæger familien i et træ, det 2. Barn Drukner familen, det 3 barn lukker familen inde i en bil og sætter ild til bilen. (De sidste 2 kan jeg ikke huske)

Manden bliver jo som sagt rigtig bange og får kontakt til en lokal som skal prøve og hjælpe ham og familen, i at finde ud af hvad der er sket, og hvad der får børnene til at gøre som de gør. En dag malermandens datter et maleri på hendes væg af en pige som sidder på en gynge, og det er præcis på samme måde manden så på et af klippende.
De beslutter sig for at flyttede, men de finder så ud af at det var også det de andre familier prøvede på.. datteren ender så med at dræbe  familen med hjælpes sinister (det skal lige siges det er sådanner husker den, det er lidt lang tid siden jeg sidst så den så ja). DAMN FOLK, DET SKAL DA OGSÅ LIGE SIGES AT DEN ER BASERET PÅ EN ÆGTE HISTORIE, DET VILSIGE AT DET FILMEN HANDLER OM ERSKETI VIRKELIGHEDEN!!

Men ja efter sinister siger Marcus at nu må jeg vælge en film. Og så god som jeg nu er væger jeg en rigtig pige film, nogle af jer kender den sikkert nok.. "A Girl Like her" 

som jeg næsten altid begynder at græde over, fordi jeg syntes det er så sørgeligt at Jess, gør som hun gør, men på en måde er det også ret "vildt" at hende den anden pige kan se hendes fejl. Mere har jeg ikke lyst til at sige, så se den selv jaaa. Men som sagt begynder jeg altid og græde til den her film, men det er jeg vist ikke den eneste som gør, for Marcus sidder også og stortuder ligesom mig ahah. Efter at have set hinanden begynder vi begge på et kæmpe grineflip aha. Vi ender så med at stoppe filmen.. Marcus spørger mig så nu som noget han vist ikke lige skulle have spurgt mig om.

IKKE RETTET..

Never say Never - M.G - AfsluttetKde žijí příběhy. Začni objevovat