Part 6

167 5 0
                                    




KAN VIRKE STØDENDE FOR NOGEN
* en uge senere*

Jeg ligger i min seng og kigger op i det hvide loft som jeg har set på en hel uge nu.. Jeg er helt tom, tom for ord.. det er som om det hjælper mig og bare ligge i min seng og kigge op, lige få tænkt alt igennem på hvad der er sket de sidste uger. Jeg  har været ude for en bilulykke, min veninde er død og nu skal jeg så flytte til Norge..

Efter vi var kommet hjem havde min mor fortalt Emma og jeg at vi skulle flytte til Norge, og ja efter det gav det hele mening med det Mads mente med at han kom til at miste mig. 

måske burde jeg begynde og pakke min ting.. vi skal jo snart flytte af en eller anden grund jeg ikke engang må vide. det er seriøs mærkeligt. og hvor er der egentlig mange spørgsmål i livet man ikke får svar på, eller er det bare mig? nej det er ikke bare mig, det er jeg sikker på.

Jeg har nu fået pakket alle min småting, og mangler egentlig kun og pakke tøj og alle store møbler.

klokken var ved at være de der 3 stykker og jeg syntes selv at jeg trænger til et bad nu. Jeg står lidt og tænker over hvilke tøj jeg skal tage på bagefter, jeg tager et par rent Calvin Klein sæt undertøj og til at tage udebliver tog jeg bare et par blå cowboybukser og en sort sweater.

Inde bruseren lod jeg vandet glide ned over min nøgne krop som bare står og lyder det.. Tænk at jeg måske kunne have været død lige nu at jeg har mostet en af mine bedste veninder.. Nu begyndte tårerne for alvor at rende ned af mine kinder. Imellem alle tårende kan jeg se skraberne ovre på kanten af vasken.. Og ja så kan i nok gætte jer til hvad der skete..

IKKE RETTET

Never say Never - M.G - AfsluttetWhere stories live. Discover now