Part 9

153 5 0
                                    

Vi har nok sat i bil i 15 timer nu, og jeg tror seriøs jeg har sovet 14 timer ud af de 15! Men nu er jeg så også virkelig hyper. Overraskende nok, gik de sidste 2 timer virkelig hurtigt! Da vi ankommer til der hvor vi skal bo ser jeg et stort flot Hvidt hus, det er stort! Rigtig stort! 👇 (omme på den anden side af huset er der en pool)

Så hurtig som jeg jo er finder jeg det største værelse, smider mig midt på gulvet og tænker YES! Efter en 10 minutters tid kommer der nogle flyttemænd ind og sætter min seng ovre i et hjørne, og lige pludselig er alle mine ting sat på plads! Så nu...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Så hurtig som jeg jo er finder jeg det største værelse, smider mig midt på gulvet og tænker YES! Efter en 10 minutters tid kommer der nogle flyttemænd ind og sætter min seng ovre i et hjørne, og lige pludselig er alle mine ting sat på plads! Så nu mangler jeg egentlig bare og få sat alle mine små nipsting op, men det tager jo ikke så lang tid, så det vil jeg lige gøre.jeg ved ikke i kan fornemme det, men jeg har værelse ved det vindue som er over garagen.

IKKE RETTET

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

IKKE RETTET

Never say Never - M.G - AfsluttetWhere stories live. Discover now