Part 33

93 4 0
                                    

Vi sidder nu i bilen med den mest akavet stilhed nogensinde. Men det gør mig nu ikke noget, det jeg mere tænker på er at Silje fik min mor overtalt til at tage med hende, jamen seriøs. Jeg må ikke møde nogle af mine internet venner for min mor, og nogle dage senere sender hun mig væk med en komplet fremmed. Flot mor, det må jeg sige.
Jeg ved ikke om jeg er kommet til at sige noget andet, men jeg ved ikke hvor lang tid vi skal kører, men vi har mindst kørt 1 time nu. Et par enkelte gange har vi snakket sammen, om hvordan jeg havde det i Danmark og flytning. Men jeg tror virkelig at Silje kunne fornemme at hun ikke skulle spørge ind til Julies død, selvom de var kusiner. Det var egentlig meget rart nu mor jeg tænker over det. Da der er blevet helt stille igen i bilen, får vi begge et stort chok da der tikker en besked ind på min mobil.

Modtaget 14:47

Marcus:
Hej Maja, tog du med min søster?

Mig:
Ja, hvad  vil du?

Marcus:
Ville bare skrive at jeg glæder mig til at se dig, og du skal med :)

Mig:
Skal med?

Marcus:
Det en  overraskelse ;)

Mig:
Du ved hvor dårlig jeg er til overraskelser!:(

Marcus:
Ja i know:) derfor glæder jeg mig lidt til at se dig, men vi ses;)

Mig:
Vi ses.. Men seriøs..
Set 15:02

Seriøs, han kan da ikke bare se den uden at svare! Det lidt nederen, og han ved at mor jeg først ved at jeg skal have den overraskelse, kan jeg slet ikke vente.. Men nu glæder jeg mig da til at finde ud af hvad min overraskelse er, og hvorfor vi skal kører så langt for den...

IKKE RETTET
følte lige for at lægge en part ud

Never say Never - M.G - AfsluttetOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz