Lloyd of water

89 4 3
                                    

Drama, drama, drama, drama
..

Na een lange tijd maar weer eens beginnen..
SORRYY😭😭
____________________________________
Kai POV

Ik werd wakker? Hoe? Huh?? Ik ging rechtop in bed zitten en keek rond.
Ik liep mijn kamer uit maar Zach helemaal niemand. Ik wreef een keer door mijn ogen en ik stond plots in stiix?..
Ik keek rond maar het was donker dus veel was er niet te bekijken. Lampen die een beetje aan het flikkeren waren en soms katten die over de weg liepen. Na een tijdje doorgelopen te hebben kwam ik een cafeetje tegen en ging binnen. Ook hier was het donker maar aan de achterkant zag ik een lichtje branden. Ik liep de hoek om en keek, er zaten 2 mannen onder een grote lamp elkaar te zoenen. "Goh" dacht ik. Lekker dan. Maar toen ik me omdraaide, realiseerde ik me, DAT LLOYD MET DIE MAN AAN HET ZOENEN WAS?!! Ik liep naar ze toe en trok de vreemdeling van Lloyd weg en keek naar hem. Hij had een giga grijns op z'n face.. ik gaf hem een knal en keek naar Lloyd hij staarde suf naar de grond met z'n haren voor zijn ogen. Hij kwam omhoog en keek me met een verdrietige blik aan. Iets waar ik niet tegen kon. Waar mijn hart van brak. Hij begon te schudden! Wat meer leek op STUIPEN! zijn schouders gingen op en neer en hij ging met zijn hoofd naar boven en zijn mond liep vol met iets waarop het net leek alsof hij moest kotsen. Hij liet het gaan en ik kwam kwijl ofzoiets uit zijn mond. Ik keek hem met grote ogen verbaast aan. Het bleef maar stomen uit zijn mond.. het café leek gekrompen te zijn en er was nu alleen nog maar een kamertje met ons tweetjes. Het water uit zijn mond stond nu tot mijn knieën en bedacht om er iets aan te gaan doen. Ik schudde hem aan zijn schouders door elkaar heen maar er veranderde helemaal niks. Het begon net op een zwembad te lijken.. WAAR IK AL HELEMAAL NIET TEGEN KAN!!..
Er kwam een doek te voorschijn en las het hardop; "of, je houd de mond van je vriendje dicht dat er geen water meer komt en hij stikt OF je laat het water lopen en je kun je laatste woorden tegen hem vertellen. Fuck, fuck, FUCK, FUUUUCKK!!!
Ik begon te huilen en zei luidop dat ik mijn laatste woorden wilde spreken. Er kwam geen antwoord, maar wel steeds meer water! JA HALLOO ANTWOORD GRAAG!! Er kwam nog steeds geen gehoor of bewijs dat Lloyd het kon horen. Lloyd plz plzzz... Nog steeds niks.. Het spijt me Lloyd.. Kai drukte op Lloyd zijn mond zodat er geen water meer uitliep. Tranen liepen langs mijn gezicht tot Lloyd blauw neerviel. Waarom Kai? Ben je dan echt zo'n egoïstische hufter? Vroeg Lloyd. WAT?!!

EINDE VAN DIT HOOFDSTUK!!
TOT DE VOLGENDE XXX

GREENFLAME: Liefde in een DepressieWhere stories live. Discover now