NEE LAAT ME GAAN!!

173 5 7
                                    

Kai's POV

(ter herinnering)

Ik kon het niet laten... 

Ik legde mijn hand onder zijn shirt. Hij stopte plots met bewegen, hij schrok met wat ik deed. Ik ging verder omhoog maar hij stopte me. Nee kai. Nu nog niet. Ik ging verder want ik wilde dit. Hij was mijn hete snoepje. Ik vond hem schattig, lief, leuk, aardig, knap,... Kai... nee dit wil ik niet. nu NOG niet... ik ben er gewoon nog niet klaar voor. Natuurlijk ben je er wel klaar voor. Jij bent mijn hete snoepje, en ik ben er ook klaar voor. KAI, NEE IK NIET!!

Hij worstelde tegen ik vond het super om zijn kleine lijfje zo op en neer te zien gaan. Ik genoot hier gewoon van. KAI ALSJEBLIEFT! Hij keek me zo zielig aan. Een seconde dacht ik om te stoppen. Maar ik wilde dit. Ik moest hem hebben! Ik keek hem even met een grijns aan. Hij werd bang om mij zo te zien. Ik begon hem in zijn zij te kietelen. Hij moest kei hard giegelen. Zijn lijf ging nog meer te keer als daarnet. Het was zo fijn, maar na eventjes begon hij te roepen. KAI NEE STOP STOP ALSJEBLIEFT IK WIL DIT NIET MEER HIHIHI KAIII!!!!

Ik hoorde deuren in de bounty open en dicht gegooid worden. Ik hoorde Jay zijn stem. Ik hield Lloyd op dat moment in een stevige houdgreep omdat ik bang was hij zou ontsnappen nou ik gestopt was. H-hallo? vroeg Jay. WAT IS HIER IN HEMELSNAAM AAN DE HAND?? ik hoorde hem giegelen. JAY FLIKKER OP EIKEL DIE JE BENT! IK BEN BEZIG! Ja, dat horen we zei hij toen hij wegliep. Ik stapte van het bed waar Lloyd zat en smeet de deur open. JAY! WAAR BEN JE??!! ik zag hem lopen naar de kamer van Nya. en greep hem vast. ALS JE AAN MIJN ZUS KOMT EN HAAR PIJN DOET BEN JE NOG LANG NIET JARIG! OW, OW? zei hij. EN JIJ MAG WEL MET JE VIEZE POTEN AAN LLOYD ZITTEN OFWA? Ik sloeg hem tegen zijn neus. Het bloedde. Nya kwam ongerust naar hem toe gelopen met een doekje. Ze gaf hem een kusje op de wang om hem te veronschuldigen voor mij. hij keek me grijnzend aan. Ik keek terug als of ik hem elk moment kon neerschieten, zo kwaad was ik. Lloyd was ondertussen al een poging aan het wagen om de kamer uit te sluipen. Ohh neenee, heet snoepje vanme! jij gaat terug met mij mee!!

Ik pakte hem op. En legde hem terug in bed. Weer ging ik boven op hem zitten. Ik gaf hem kusje in zijn nek. Ik wist dat hij het fijn vond aan de manier waarop hij mijn naam kreunde. Na een tijdje vond ik zijn fijne plek en bleef eraan zuigen. Het was een hele rode vlek geworden. Hij bloosde. Ik wou terug naar waar we testraks gebleven waren maar hij hield mijn handen tegen. Kai ik heb dit net al gezegd dat ik niet verder wilde. zei hij dominant. Ja, en ik wil dit wel. vertelde ik hem. Hij had me in een betere houdgreep genomen dat ik niks meer van hem kon aanraken. Ik probeerde nog. Maar hij zei genoeg en pleurde me zo het bed uit. ik kwam heel hard tegen de grond. Mijn hoofd deed erg veel pijn. Ik kreunde auw. Het spijt me kai, maar dit moest stoppen. hij rende de kamer uit.

Ik stond op met veel zeer aan mijn hoofd. Ik liep uit de kamer en keek om me heen om te zien waar Lloyd was. Ik zag hem naar de binnenkant van de koelkast staren voor een blikje cola te zoeken. Hij pakte het en sloot de deur van de koelkast. Ik keek hem even aan. Maar daarna liep hij naar de bank waar Zane een film aan het kijken was op de tv. Ik kwam naar hem toe en ging naast hem zitten. H-hey, Lloyd.. Het spijt me van wat er net is gebeurt. Hij zei niks. Hij bleef naar het beeld staren. Hij negeerde me volledig. Ik vond het zo slecht van mezelf wat ik had gedaan... ik had kunnen weten dat hij er niet zo makkelijk over zou doen; omdat hij nog maar maagd is...

Heel stiekem met eerst nog rond me te kijken of niemand het zag pakte ik zijn hand. Hij keek om en bloosde. Hij glimlachte naar me. Goh ik had niet verwacht dat hij dat deze avond nog zou doen. Hij leunde tegen mij aan. Op mijn schouder. EN ZANE ZAT ER NAAST?? IK DACHT DAT HIJ NIET WILDE DAT DE REST HET WIST?? voor de rest deed ik er zelf niet moeilijk over maar ik dacht dat hij zich zou schamen. Zane draaide zich naar ons toe en scande ons. Hij zei dat hij niet begreep en hij nog nooit had gehoord van het gevoel wat wij van binnen hadden. Tja, niet iedere nindroid weet wat holebi gevoelens zijn. Hij alleen maar hetero gevoelens voor P.I.X.A.L.

Gelukkis was niemand anders bij ons, en liep Zane verward naar zijn kamer.

wij hadden weer eventjes voor ons tweetjes. Ik kwam dicht bij zijn gezicht en kuste hem. Hij begon mij te knuffelen en duwde me om op de bank. We lachten beide tevreden. Hij zag er vermoeid uit. hij lag op mijn buik. Kijkend naar de TV. Uiteindelijk vielen we beide in slaap.


HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA.................

omg ik lieg zoveeeeeel. 

ik zeg dat ik elke dag wil bijwerken.

ik zeg steeds tegen mijn directeur dat het wel oke gaat terwijl ik me super kut voel

ik zeg tegen mijn moeder dat ik ga leren maar dan schrijf ik stiekem greenflameXD

Ik zei dat ik in dit verhaal ver 'in detail' ging wat eigenlijk nog ooit moet gebeuren maar ik was van gedachtes veranderd xp

ik zeg altijd tegen mezelf dat ik ga afvallen maar nu zit ik alweer een pak met nougat naar binnen te werken wat ik straks waarschijnlijk uit ga kotsen omdat ik in maarliefs 1 middag een half pak heb zitten vreten.. 

en nog zoooooooooooooooooveeel meer leugens :C hahahaha

ik hoop dat jullie hebben genoten van dit verhaal

EN IK HOOP VOOR JOU ANNE DAT JIJ DIT NIET HEBT GELEZEN OF IK DOE JE WAT!!

en het is steeds minder wat ik schrijf :( 

eerst schreef ik iets in 1400 woorden ofzo maar mijn verhaal nu is iets minder dan 1000 XC

hmpff te weinig ideeen maar ik kom er wel op ;3


XXXX

greenflame

(en als jullie interesses in mij hebben wil ik wel es een Q&A voor jullie maken) sorry ik pik ideeen waffle-lloyd XDDDD hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

oke nu echt doei ;3

GREENFLAME: Liefde in een DepressieWhere stories live. Discover now