waarheid

157 6 7
                                    

Kai's POV

Lloyd was weer op mijn schoot gaan zitten.

Hij kuste me.

het was zo fijn. Zo warm, een rustgevend gevoel als hij bij mij was. Ik sloeg mijn armen om zijn middel en hij om mijn nek. Hij duwde me tegen de grond. We moesten lachen en blozen. M-moeten we dit nu aan de rest vertellen? Vroeg ik.

ik weet heet niet. zei hij. Ik zou het eigenlijk liever niet doe, ik weet niet of de rest het zou accepteren en of ze me raar zouden vinden. fluisterde hij. Je hebt gelijk. zei ik. Het blijft ons geheimpje. Ik legde mijn vinger op zijn mond en hij bloosde.

Maar ik denk wel dat we terug moeten. vertelde ik hem. Hij keek teleurgesteld, wat ik eigenlijk ook wel was. we stonden op. Hij pakte me nogmaals in een dikke knuffel en liet me daarna los. Hij sloeg nog wel zijn arm rond mijn middel en ik mijn om de zijn. We liepen terug naar de Bounty en bespraken nog wat over het bloed wat ik hem nog steeds moest afstaan. We hadden afgesproken dat we overmorgen naar het ziekenhuis gaan omdat het morgen nog te snel was na wat er gebeurt was. Oom zal dit niet leuk vinden. Zei hij met een droevige stem. Ach zo streng is jou oom nu toch ook weer niet. glimlachte ik. Hij glimlachte terug. We kwamen aan bij de Bounty en lieten elkaar los wat voor ons beide een grote teleurstelling was. Maar het moest nu eenmaal want we wisten beide niet of de rest holebi's accepteerden. Misschien dat we het ze ooit vertellen maar nu zeker niet!

We kwamen binnen in de kamer en iedereen keek vanuit de bank naar ons. ze waren een film aan het kijken welke wist ik niet.

Kai, kai... fluisterde Lloyd.

Ja wat is er? fluisterde ik terug.

die film.. ik ken die film, hij gaat over een koppel.. maar niet over een hetero stel.. Hij had schrik in zijn ogen. Hij vertelde mij dat hij die in het ziekenhuis had gekeken.

We gingen bij de rest op de bank zitten, ze keken ons nog een beetje verbaast aan we zaten langs elkaar maar we durfden elkaar even niet aan te kijken of aan te raken, we waren zo bang om bekeken te worden...Lloyd keek maar naar die film alsof het de raaste is die hij ooit heeft gekeken. Bij een deel dat het koppel elkaar een lange kus gaf. bloosde we bijde. Jay zette de film op pauze omdat hij het merkte. Is het zo raar ofzo? vroeg hij verbaasd. Jullie blozen zo hard? Iedereen begon te lachen. Behalve Lloyd en ik dan. 

we keken elkaar geschrokken aan.


Lloyd's POV

Urhg het was al zo gênant en dan moest mijn oom zich er ook nog eens mee bemoeien.. Wat is er aan de hand? vroeg hij. ben je weer thuis Lloyd? heeft Kai je al zijn bloed aan je gegeven? Hij stelde te veel vragen.. ik kon er niet tegen mijn hoofd stond op het punt te exploderen!! Ik rende naar mijn kamer en sloot me daarin op. Ik hoorde vanuit de woonkamer dat er veel gevraagd werd aan Kai. Hij antwoorde overal op. Nouja... niet wat er als laatst is gebeurt en met dat meisje. Waar ik natuurlijk nog steeds erg verdrietig om ben omdat ik nu gewoon weet dat onze liefde niet gerespecteerd zal gaan worden.. 

als laatst hoorde ik Kai nog zeggen dat hij naar mij toe zal gaan. De rest moest giechelen. Hij liep naar mijn kamer en klopte op mijn deur en deed daarna open. Ik zat op mijn bed naar de grond te staren. Hij sloot de deur achter zich en draaide de sleutel erin om.

Hij kwam me naast me zitten. En sloeg een arm om me heen. Ik kreeg het warm en legde mijn hoofd tegen hem aan. Hij legde nog voorzichtig zijn hoofd op de mijn. Hij was een stuk groter dus het ging gemakkelijker. Hij legde mij naar achteren op bed en hij ging mee. Ik legde mijn hoofd op zijn borst en viel in slaap. Hij aaide met 1 van zijn handen over mijn rug en daarna speelde hij met mijn haren. Daarna viel hij ook in slaap.




Kai's POV

BONK BONK BONK

ik hoorde herrie vanaf de deur. Ik was vergeten dat Lloyd op me lag en bloosde. Ik legde zijn schattige koppie op het kussen en liep naar de deur. Ik draaide de sleutel terug om en zag Jay met een grote grijns naar me kijken. Ik bloosde. Zooo duss... Zei hij.  Het is niet zo wat het lijkt dat het is hoor. Ik bloosde nog erger dat mijn gezicht op een tomaat leek. Jaja dat zal wel. Wacht maar tot de rest het hoord, NYAAAAA!! Hij schreeuwde naar mijn zus, ik werd kwaad. Ik greep hem tegen de muur. ALS JE WILT DAT WE VRIENDELIJK BLIJVEN, HOU JE JE MOND MAAR! Begrepen? Dreigde ik. Jajaja tis al goed zei hij. we houden erover op.

Ik liep terug naar Lloyd. Hij zat inmiddels al overeind op zijn bed met schrik in zijn ogen. Heyyy... heet snoepje vamme. Hij bloosde. H-hoe kom je aan die naam?? lachte hij. Oh, gewoon bedacht. Ik duwde hem weer terug in bed, en ging boven op hem zitten en kuste hem. Ik kon het niet laten en legde mijn hand onder zijn shirt....




LOL weer een kut dag gehad maar maakt niet uit!!!!

IK SCHRIJF GREENFLAME EN NIETS OF NIEMAND KAN ME MEER TEGENHOUDEN!!!!

oja en dit verhaal hoe het eindigd... 

VERTEL ME OF IK CITROENEN OF LEMONS MOET SCHRIJVEN OF WEET IK VEEL HOE HET NOU WEL OF NIET GENOEMD WORD!! IK NOEM HET VANAF NU GEWOON OP MIJN MANIER:

IN DETAIL GAAN

vertel me plzz of je dat wilt ja of nee niet dat als ik het wel doe mensen boos op me worden of als ik het niet doe mensen het niet echt meer interessant of leuk vinden. 

al kan ik niet echt mega goed in detail gaan want dat heb ik alleens uitgelegd... 

toch zou ik het graag doen voor de mensen die dit lezen!! ;3


dusss plz zet voor mij in de reacties wel/niet in detail gaan. (kleine moeite XD)

ik vraag jullie ook zoveel he ;))

doeeiiii en vergeet niet te reageren ( ja ik weet het een keilang gezeik over in detail gaan, LOL XD)

GREENFLAME: Liefde in een DepressieWhere stories live. Discover now