Poging 2

190 5 10
                                    

WAARSCHUWING!!! IK GA IN DIT HOOFDSTUK VOOR HET EERST IN DETAIL XP

ENDUS ANNE, IK WEET DAT JE SCHIJT HEBT EN TOCH NIET NAAR ME LUISTERD... MAAR DOE HET PLZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ VOOR MIJ!!!!

LAAT ME JE GEEN NACHTMERRIES GEVEN!!!

Kai's POV

We kwamen aan in de Bounty. Ik zag een persoon die we al lang niet meer hadden gezien. Lloyd riep al. MAMA!!! IK HEB JE ZO GEMIST!! Ohh ik jou ook Lloyd. De 2 knuffelde elkaar en het leek alsof ze elkaar nooit meer los zouden laten. Misako heeft al die tijd op het theehuis gelet. Terwijl wij gewoon boven Ninjago zweven met de Bounty.. Ik kwam ook op Bounty. ze wachtte ons al op. Wu kwam ondertussen ook op het dek gelopen. Misako en Wu kwamen ook al dichter bij elkaar en knuffelde elkaar ook. 1 grote groepsknuffel!! riep Jay zo luid dat er bewoners van Ninjago naar boven keken om uit te vinden waar dat geschreeuw vandaan kwam. Iedereen kwam naar elkaar toe gelopen en pakte elkaar vast. Wu dichter bij Misako, Jay dichter bij Nya,  en Lloyd probeerde iets dichter bij mij te geraken. Wat al wat moeilijker ging omdat iedereen alweer uit elkaar ging. Daar stond iedereen dan. in kleine groepjes. die elkaar knuffelde. Ze keken al gauw op naar ons. Ik wilde het niet genant maken dus greep ik Lloyd ondersteboven en speelde met elkaar als gewoonlijke broeders zouden doen. Wu vertelde ons alle dat we even iets binnen moesten gaan bespreken. Al gauw stond iedereen binnen. Behalve Lloyd. Hij was blijkbaar niet gevolgd. Ik ging terug naar buiten om te kijken waar hij was. Ik zag hem op het dak van de Bounty starend naar de lucht. Ik klom bij hem op het dak en vroeg waarom hij hier zat.

Hij staarde maar antwoordde niet. Ik vroeg het nogmaals. Nog steeds geen antwoord. Ik sloeg een arm om zich heen. Eindelijk bewoog hij weer. Hij nestelde zich in mijn borst en vroeg me iets. Kai? zal je altijd van me houden? Ik duwde hem om. Moet je dat echt nog vragen? vroeg ik hem. Dat is geen antwoord op mijn vraag, Kai. Ik drukte mijn lippen op de zijn en vroeg om toegang in zijn mond, hij liet me binnen. We bloosden want bijna heel Ninjago kon ons hier zowat zien... wat moesten ze wel niet van ons denken?

Hij trok terug en zei dat we maar eens naar binnen moesten gaan. Net op tijd want Cole liep al naar buiten gewandeld om ons te zoeken. Hier zijn we! riep ik naar beneden. We sprongen van het dak en belanden allemaal op elkaar.

We moesten alle 3 lachen. Alhoewel ik hoorde dat Lloyd nep aan het lachen was. Ik kende hem te goed. Mij kon hij niet voor de gek houden. We liepen met z'n 3tjes naar binnen. 

Ze keken ons bezorgd aan. Ik denk dat ze al hebben gepraat. Fluisterde Lloyd me. We keken elkaar geschrokken aan. Wu zei dat we even moesten gaan zitten. We gingen naast elkaar zitten en iedereen keek ons nog bezorgder aan. Ik keek met een heel bedenkelijke blik naar sensei. Wat is er aan de hand? vroeg Lloyd. Sensei Wu begon. Nou, we hebben nog steeds het gevoel dat jullie ons iets moeten vertellen. Het maakt niet uit wat maar ook dat conflikt met jou en Jay, Kai. Waarvoor moest dat gebeuren? Ik eh.. Ik was sprakeloos.


Lloyd's POV

Ik voelde dat Kai niet goed wist wat hij moest zeggen. En ik wist als Jay het zou zeggen dat het weer 1 groot drama zou worden. Misschien dat we het dan toch moeten vertellen. Dacht ik bij mijzelf. Maar Kai zou het nooit goed vinden. Waarom bestaat er schaamte? Waarom moet er altijd zo moeilijk gedaan worden bij mensen die op hetzelfde geslacht vallen.. Ik kreeg een rood hoofd. Ineens keek niemand meer naar Kai maar staarde iedereen naar bij. Waarom bloos je zo Lloyd? vroeg Cole. Wil jij ons anders wat vertellen dat wij nog niet weten? vroeg sensei. NEE!! ik schreeuwde en rende de kamer in. Naar die van mijn eigen. Ik sloot de deur en liet mezelf vallen op bed. Ik begon hard te roepen. WAAROM MOET HET LEVEN SOMS ZO TEGENWERKEN!!!

GREENFLAME: Liefde in een DepressieWhere stories live. Discover now