Hetten

204 15 2
                                    

Er jeg adoptert?! Tenkte jeg og så ned på det. Mamma's navn sto ikke på heftet.

-Hva med mamma?

-Hun er din ekte mor, men den ekte faren din tok deg fra henne og adopterte deg bort til meg.

Jeg pustet lettet ut, men var egentlig knust. Jeg ga han heftet.

-Hvorfor forteller du meg dette?
-Det var på tide å fortelle det til deg.
-Javel. Sa jeg oppgitt.

Jeg gikk mot døren. Jeg stoppet brått i døren jeg snudde meg kjapt og gikk inn i rommet igjen.

-Hva med Erika?
-Erika er også adoptert. Jeg skulle egentlig fortelle dere det når dere var sammen, men nå ble det sånn her.
-Oki... bra. Sa jeg og gikk kjapt ut av rommet.
-Felix? Sa han. Jeg snudde meg og så på han.
-Henter du Erika?
Jeg nikket kort. Jeg hentet henne med det samme. Jeg fortalte det til mamma. Hun var glad siden jeg tok det så bra. Vi hørte diskutering, men det roet seg etter hvert.
***
Vi sitter å spiser middag. Det helt stille. Ingen vil si noe... Men jeg har fortsatt spørsmål.
- Vi skal bo med mamma ikke sant?
- Ja... tror det blir sånn ja.
-Oki...
det ble stille igjen.

****
2 uker senere
****
Emma's pov
Jeg våknet opp av at klokken min ringte 3 ganger. En 06:20 06:30 06:40. Haha. I dag e det onsdag den 14.02.18... altså valentine's day. Jeg personlig hater og elsker denne dagen. Hater fordi jeg er en singel liten potet som ikke har et liv, og elsker, fordi de har salg på sjokolade.

Jeg sto opp å kledde på meg. I dag ville jeg bare være naturlig, så jeg tok ikke på meg noe sminke. Jeg tok med meg en del penger som jeg kunne bruke på sjokolade. Jeg gikk på bussen veldig tidlig for å kjøpe meg noe til frokost i kantinen. Jeg hadde på meg en hette genser og en nike jogge bukse.
-Jeg kan ta en iste og en god morgen yoghurt. Sa jeg med et smil. Kantine damen nikket og smilte. Jeg satt meg borte med veggen sånn at jeg kunne lade mobilen. Klokken var bare 07:39. Jeg gikk ut av kantinen og hentet bøkene mine for første time. Da jeg åpnet var det en ballong inni der, en hjerte ballong... jeg tok ballongen kjapt ut av skapet i panikk. Jeg fant en lapp i bunnen av tråden den hang i.
«Til min søteste snilleste Emma, happy valentines day❤️ vil du møte meg så møt meg ved benkene utenfor, kl 11»
Nææææi!! Dette kan ikke skje, jeg vil ligge å gråte i dag!! Ikke være lykkelig! Jeg stappet ballongen inn igjen i skapet og gikk ut for å møte martine. Jeg lot være å fortelle om ballongen. Det ringte inn, vi har norsk denne timen. Dagen går sakte...
****
Endelig! Lunsj! Jeg kjøpte meg noe mat og gikk ut ved benkene. Klokken var 11:02. Så kom det en gutt med hette på, med noen gutter bak. De begynte å le, jeg så rart på de. Vent... noen av de er vennene til Henrik. Mer får jeg ikke tenkt før jeg kjenner en kald følelse i hele kroppen. Jeg skriker.
-Fyyyy faen. sa jeg
Henrik og de helte vann med isbiter i fra en bøtte ned på meg. Jeg så meg rundt og fikk øye på de, de sto oppå tak terrassen. Jeg viste finger til Henrik, og tok isbitene ut av håret mitt.

Etter skolen gikk jeg og kjøpte sjokolade.
***
Jeg våknet opp. Fredag!! Yey. Å nei... innleveringen er i dag. Arh. Det var sykt vanskelig å gjøre den ferdig. Men vi ble ferdige til slutt. Jeg sto opp og tok på meg klær og et lett lag med sminke. Jeg gikk inn på badet og gjorde meg klar.

***
Jeg og martine gikk av bussen og inn i skolegården. Vi sto der som vanlig og klagde på kulda. Det ringte inn. Vi hadde engelsk nå. Jeg tok bøkene ut av skapet og lukket igjen skapet. Jeg snudde meg og gikk rett i en person.

-Se hvor du går, kvinnfolk. Sa en mørk stemme.
-Unnskyld meg?! Sa jeg
-Hva?
Jeg himlet bare med øynene og bøyde meg får å plukke opp alt som jeg hadde mistet. Han kremtet
-Hva ville du? Sa han og snudde seg, han krysset armene. Han hadde hette på seg.

Man kunne ikke se ansiktet hans, men han var ganske høy og spinkel, minner meg om Felix...

-Ingenting...

Han himlet surt og gikk. Hvem er han?
Jeg gikk inn i timen. Han minnet meg veldig om Felix, bare at stemmen var litt mørk.. og hes... han har jo det når han er lei seg eller sint. Han hadde også samme klesstil. Jeg tok frem mobilen og sendte han en melding. Han åpnet, men svarte ikke. Rart, eller egentlig ikke. Timen begynte, men jeg tenkte ikke på noe annet enn han.

***
Alle sitter å spiser. Det er stillere enn vanlig føler jeg. Ingen ler eller skriker. Alle er bare normale. Martine skulle på do for 15 min siden, hvor blir det av henne?! Jeg sender henne noen meldinger og snapper. Jeg bestemmer meg for å finne frem bøkene for neste time.

Jeg går ut av kantinen, og setter kurs mot skapene. Jeg leter for harde livet etter den skrive boken. Endelig fant jeg den. Idet jeg skal lukke skapet hører jeg noen stemmer, ikke særlig glade stemmer. Jeg prøver å høre hva de sier. Det er to gutter, det kan fort bli slåsskamp. Men jeg vil ikke blande meg inn hele tiden... jeg lukker skapet hardt igjen og håper på at de skal gi seg. Jeg ser de. De begynner å dytte i hverandre, før de får gjøre noe mer, kommer det en lærer å stopper det.

***
Siste time!! Yey. Jeg og Martine snakket om polen og masse annet drit. Rektor kom inn når vi var ferdige.

-Hei, fant han herre ute på gangen, så han skal være her tenker jeg? Sa rektor med et smil.
-Jada! Alle er velkommen her vet du. Sa læreren med et smil.

Det var han, med hetten....

Han satt seg ned og la hodet i hendene, det virket ikke som om han hadde det bra...

-Oki!! Bra jobbet elever, karakterene kommer neste uke! Ha en god helg. Sa læreren smilende.

Alle sa god helg tilbake og gikk ut av klasse rommet. Jeg bestemte meg for å bare dra hjem. Jeg sendte en melding til Felix.

Emma:
«Hei.. var du på skolen i dag?»

Felix:
«Ja, hvordan det?»

Emma:
«Nei, ingenting spesielt :)»

Nå begynner helgen.

———————————————————
Hei!! Unnskyld for å ikke ha lagt ut på så lenge!! Skal prøve å legge ut oftere! Men tusen takk for over 1000 lesere på så kort tid! Dere er bare best❤️ vote og kommenter

Gutten i mitt livOnde histórias criam vida. Descubra agora