Část 49.- Lunin deník 2/2

214 17 2
                                    

Na magických hrách jsem poprvé naživo viděla Fairy Tail. První den je hned vypískali, ale já z otcova vyprávění věděla, že není radno je podceňovat. Z Fairy Tailu se mezi osm postupujících týmů dostali dva. V týmu A byl Natsu Dragneel, Erza Sarlet, Gray Fullbuster, Lucy Heartfilia Wendy Marel, ale za ní zaskakoval Elfman Strauss, kvůli malé nehodě. A za tu nehodu nemohl nikdo jiný než Obra od nás, vysál z ní její magickou sílu, takže se nemohla účastnit. V týmu B byl Gajeel Redfox, Mirajane Strauss, Juvia Lockser, Mystogan a Laxus Dreyar. Když jsem ho uviděla, nevěřila jsem svým očím. Byl vysoký, svalnatý, stejně blonďatý jako já a měl jizvu ve tvaru blesku přes pravé oko. Měl tvrdý výraz stejně jako jejich otec, ale když jsem viděla, jak se usmál na své přátele, byla jsem si naprosto jistá, že je spíš podobný jejich dědovi. Hned první den byla vylosovaná Flare, aby bojovala proti blondýnce z týmu A Lucy. Otec jí nařídil, aby byla krutá, a když bude muset, ať klidně podvádí. Flare tak učinil, protože se ho bála. Neviním jí z toho, jen mě docela zarazilo, že se málem pokusila ublížit malému dítěti. Nejsem si jistá, jestli by to dokázala, ale jsem moc ráda, že jí Natsu zastavil. Když Lucy použila tu zvláštní magii, Obra musel zakročit, jinak by Flare prohrála. Radši bych byla, kdyby se tak stalo, než abych viděla jak Luca brečela. Nevím, proč jsem se tak cítila a cítím se tak i teď, ale udělala na mě dojem! A to jak za ní přišel Natsu, brečela jsem i já. Od toho okamžiku jsem si byla jistá, že se otec mílí. Fairy Tail je úžasný cech a že jestli ho děda vyloučil, měl pádný důvod. I když Flare vyhrála, otec jí zbil, už zase!

Po celou dobu magických her nemůžu spustit z Fairy Tail oči. Nikdy by mě nenapadlo, že budou tak... dobří. U nich to funguje tak, že se můžou jeden na druhého spolehnout a důvěřují si. Tady je každý vázán jen na sebe. Vůbec nejsou takoví, jak mi říkal otec. Oni jsou rodina! Navíc si znovu vydobyli úctu. Hlavně po výstupu Natsua a Gajeela druhý den na pohybujících se vozech, po různých bojích a pak proti Sabertoothu. Natsu porazil dvojčata drakobijce sám ( taky by mě zajímalo kam se poděl Gajeel na tom vozíku!) a ostatní zbytek.

Když otec s ostatními dorazili do cechu, hodně se rozčiloval. Zase mě zbil a já už to nemohla vydržet. S Flare jsme začali plánovat útěk.

Dnes je den na kterém jsme se dohodli. Dnes utečeme!

Je několik dnů po tom, co jsem utekla. S Flare jsme nastražili vybuchující lacrimy, aby vyvolali zmatek. V tom zmatku jsme měli společně utéct. Ale našli nás Nullpuding, Obra a Hebi. Nevědělii jsme co dělat.
„Běž! Já je zdržím!“ řekla mi Flare.
„Co?! NE! Bez tebe nikam nejdu!“ odpověděla jsem jí.
„Běž!“ rozkázala mi. Jako moji nadřízenou a přítelkyni jsem ji musela poslechnout a opustit. Se slzami v očích jsem jí tam nechala a sama utekla. Probila jsem si cestu. Dva dny jsem šla, co nejdál to šlo. Pak jsem padla únavou. Probudila jsem se několik dní poté u jedné staré ženy, která mě prý našla v šedé uličce.
„Nemohla jsem tě tam jen tak nechat, tak jsem tě vzala k sobě,“ upřesnila mi. Teď jsem u ní dva dny. Můžu chodit, tak jí pomáhám se vším s čím se dá, za to, že se o mě postarala. Nemůžu se tu ale zdržet dlouho nebo mě najdou. Otec za mnou už určitě někoho poslal, aby mě našel. Navíc nevím co je s Flare.

Tu milou babičku jsem opustila už před několika dny. Dokonce si mě nějakým způsobem našel poslíček se zprávou od Flare. Byla jsem ráda, že od ní mám konečně nějakou zprávu, ale děsilo mě, jak rychle mě našel. Musela jsem se někam ukrýt. Teď přebývám v jednom opuštěném domě. Když jsem si přečetla tu zprávu, rozplakala jsem se. Flare málem chytili, ale ve zmatku, které způsobili záložní lacrimy, utekla. Dál nic. Nevím kde je, co dělá, ani zda je v pořádku. Proto jsem se rozhodla pokračovat podle původního plánu. A to vydat se do Magnolie za svým dědou a bratrem.

Nová rodinaKde žijí příběhy. Začni objevovat