Část 37.- Sabertooth

249 23 0
                                    

Luna dopsala poslední větu a dopila zbytek čaje. Deník schovala do šuplíku od stolu a šla si lehnout. Usnula okamžitě. Ráno se vzbudila hodně brzy. Sešla dolů a koukla do obýváku. Laxus ještě spal rozvalený na gauči. Sama pro sebe se uchechtla, protože to bylo velmi vtipné. Vklouzla do kuchyně. Z ledničky vytáhla vajíčka a slaninu a ze skříně vzala toustový chleba. Na rozehřátou pánvi rozklepla vajíčka, položila slaninu a na další pánev dala trochu osmahnout chleba, aby byl křupavý. Ještě uvařila čaj, a když bylo všechno hotové, nandala to na talíř a k tomu přidala kousky okurky. Všechno dala na stůl a šla probudit Laxuse. Nadechla se a..... „SNÍDANĚ!!!!“ Laxus sebou trhl a spadl na zem. Luna se hlasitě rozesmála. Laxus se na ní koukl vražedným pohledem. Z toho se Luna rozesmála ještě víc. Hodil po ní polštář, kterému se ladně vyhnula a druhý chytla.
„Vstávej, snídani máš na stole,“ smála se ještě pořád Luna. A rychle zamířila do kuchyně, protože Laxus se zvedal. Sedli si ke stolu a začali jíst.
Po snídani se oba dva nějak zkulturnili a poté vyrazili do cechu. Jak si řekli tak šli hledat nějakou misi. Stáli u tabule s misemi, kdy na ně zavolal Natsu: „Hej, Luno!“ doběhl k nim Natsu a v závěsu za ním běžela Lucy s Happym.
„Ahoj Natsu!“ plácli si. „Ahoj Lucy, Happy!“ objala dívku a pohladila kočku po hlavě.
„Jsme pozvaní do Sabertoothu na párty jdeš taky?“ vychrlil to na ní Natsu.
„Aye, bude sranda!“ obletěl Happy kolem Luny.
„Půjdou všichni,“ přidala se Lucy. „No já slíbila Laxusovi, že půjdeme na misi,“ podrbala se Luna na hlavě.
„Ten půjde taky, že jo?“ obrátila se spirituální mágyně na Laxuse. Luna se na něj taky podívala. „Jestli chceš jít, tak klidně běž,“ řekl Laxus.
„A co ty?“ zeptala se Luna.
„Já na tyhle akce moc nejsem, takže zůstanu tady,“ ukázal na bar k Miře.
„Tak dobře,“ usmála se Luna. „Kdy se jde?“
„Asi za dvě hodinky bychom vyrazili,“ řekla Lucy.
„Dobře to by šlo.“

Za chvíli se měla Luna setkat s Lucy a ostatními před cechem, vyšla tedy ven. Neplánovala se nějak převléct. Na sobě měla své oblíbené kožené kalhoty s bílou košilí, která měla vyhrnuté rukávy nad lokty a dva knoflíčky měla rozeplé, aby byl vidět její jednoduchý řetízek s kamenem barvy zelené, stejně jako její oči. Před cechem už stáli Natsu, Lucy, Happy, dokonce i Plue, Levy s Gajeelem a Lilym, Erza, Cana, Elfman s Raijinshuu. Z poza rohu vycházela Wendy, Romeo a Sharuru. Z cechu vyšla Lissana, Cana a Warren. Luna se rozhlédla. Podle Lucy tu má být dohromady 17 lidí a 3 kočky. Už zbývali jenom dva mágové.
„Tak kde jsou?“ rozčiloval se Natsu.
„Klid už jdou,“ odpověděla mu Lucy.
„Puu puu~“ přitakal Plue. Gray s Juvií k nim došli. Natsu se rozčiloval a Gray ho poslal do háje, zatímco Juvia se na Graye pořád lepila.
„Tak jsme všichni, můžeme jít,“ řekl Erza a vyšla, ostatní za ní.
„Kde je vlastně cech Sabertootho?“ zeptala se Luna.
„Na druhé straně města,“ odpověděla jí Lucy. Celou dobu co šli si všichni povídali mezi sebou. I Juvia s Lunou zapředla rozvorom, přestože byla s Grayem na misi.

Po půl hodince dorazili k cechu Sabertooth. Vešli dovnitř. Hned je přivítal nějaký blonďák. Dovedl je do vedlejší místnosti, kde byli ostatní členové Sabertooth. Všichni se rozešli do různých stran a zdravili se s ostatními. Luna nevěděla kam jít tak šla ke stolu k občerstvení.
„Ahoj, ty jsi ta nová členka?“ zeptal se jí blonďák.
„Jo,“ dolila si pití.
„Já jsem Sting,“ představil se. „Luna,“ představila se také. Zapředli spolu rozhovor, mezitím se procházeli po místnosti a Sting jí představil snad všechny. Hodně si rozuměla s Yukinou, už od pozdravu obě dvě vycítili, že z nich budou velmi dobré kamarádky. Rogue jí přijde na první pohled odtažitý a nevrlý, ale jen co s ním prohodila pár slov, změnila na něj názor na ten, že je velmi milý. S Rufusem prohodili jen pár slov, protože se věnoval Grayovi. Po boji na Magických hrách se z nich stali přátelé. Na Lunino přání začal Orga zpívat, protože jí to přišlo velmi vtipné a navíc měla takové tušení, že se Gajeel přidá, chtěla ho vidět a slyšet zpívat. Chvíli si každý zakrýval uši a pak ty dva vypískali a házeli po nich, co měli po ruce. Luna se smála.

Nová rodinaKde žijí příběhy. Začni objevovat