Část 43.- Boj

219 21 3
                                    

Nullpudding a Gray se do sebe pustili. To byl signál k tomu, aby zaútočil i Raven Tail. Spojené cechy to ale čekali, takže se dokázali ubránit. Mezi tím vším stál Ivan a posmešně se usmíval na Lunu. Ta se ale nenechala strhnout panikou. Pustila se do boje se svými přáteli, bok po boku. Z toho Mistr Raven Tailu nebyl dvakrát nadšený. Sám ale po celý začátek boje nedělal vůbec nic a nechal vše na ostatních. Luna se trochu vzdálila od ostatních. Před ní najednou stanul Kurohebi.
„Hebi!“ zarazila se.
„Nepamatuji ssi, že byss mi tak mohla říkat!“ sykl na ní.
„Do nedávna jsem mohla.“
„To bylo dřív, než jssi náss zradila.“
„Jen jsem se konečně odhodlala říct svůj názor a jít si za ním!“ Kurohebi na to nic neřekl, místo toho se proměnil v písek a rozvířil se kolem. Chtěl se nečekaně objevit, když ho Luna nebude zrovna čekat. Zrnka písku setavila Kurohebiho přímo za jejími zády.
„Zapomněl si na to, že vím, jak bojuješ a znám tvé pohyby,“ otočila se Luna a rovnou mu podkopla nohy. Její nepřítel skončil na zemi.
„A i kdybych tě neznala, mohla bych tě kdykoliv, kdy by ses proměnil na písek, rozprášit po místnosti. A kdybych neměla svou větrnou magii, nedotkl by ses mě ani malíčkem. Hned ze dvou důvodu,“ řekla mu ostře. „Ten jeden důvod víme všichni,“ přiznal Hebi. „Ale ten druhý je jaký?“ zeptal se.
„Protože tě celou dobu pozorují oči někoho, proti komu jsi neměl žádnou šanci na Magických hrách,“ ukázala za něj. Kurohebi se otočil a spatřil bojujícího drakobijce, který je ale celou dobu pozoroval. Zbavil se svého protivníka a pomalu si probojováva cestu k nim. Kurohebi zaklel. Ještě než k nim Laxus stačil dojít, zmizel se slovy, že se ještě uvidí. Když k ní Laxus došel, postavil se k ní zády. Ona se otočila zase zády k němu, přiblížili se k sobě, až se skoro dotýkali a začali bojovat. Navzájem si kryli záda. Boj trval dlouho. Mezitím přišel Sabetooth, Mermaid Heel se přesunulo dovnitř a oni zaujali místo namísto nich. Lunu schodil na zem výbuch, který otřásl celým cechem.
„Dávej pozor opičí ksichte!“ zařval Gray.
„Máš nějakej problém zmrzlá zadnice?!“ zařval na něj Natsu. „Ty jsi ten problém!“
„Cos to řekl?!“ Začali si měřit síly. Erza mezi nimi prošla a oba dva odhodila pryč, každého na jednu stranu.
„Překážíte!“ obořila se na ně. Lucy, která bojovala po boku svého hvězdného ducha Lea, si povzdechla. Luna se i přes bolavou ruku uchechtla. Laxus jí pomohl vstát.
„Jsi v po-“ Výbuch. Mnohem větší než ten co způsobil Natsu. Všechny, Fairy Tail, Lamia Scale dokonce i Raven Tail, smetl na zem. Hodně lidí prolétlo zdmi do jiných částí cechu nebo prolétli až ven. Jedni z těch co odletěli, byli i Laxus s Lunou, ještě než stihla udělat neviditelnou bariéru. Proletěli zdí a zastavili se až o tu další. Luna spadla na kolena, vydýchával ten náraz.
„Do prdele!“ ulevila si. „Nepamatuji si, že by jsi mluvila takhle,“ zamlaskal Ivan nad jejím slovníkem, který právě prošel dírou ve zdi, kterou vytvořili ona a Laxus. Luna pomalu vstala. Laxus skoro zavrčel.
„Co od ní vlastně chceš?“ vyjel po něm.
„Co od ní chci?“ zeptal se Ivan. „No přece, aby se ke mně hezky vrátila,“ usmál se falešně.
„Nikdy se nevrátím! Stejně jako Flare! I ona musela z toho hrozného místa odejít!“ obořila se na něj vztekle.
„Ach ano, Flare. Měla velmi zajímavou schopnost. Nestává se moc často, že by jste potkali někoho, komu vzplanou vlasy kdykoliv chce,“ vzpomínal na ni. Luna moc dobře věděla, jakou schopností Flare oplývala. Byla to totiž jediná její přítelkyně a jako kamarádky si říkali úplně všechno. Flare jí vyprávěla, jak přišla ke svým ohnivým vlasům, stejně tak o její doslova obří rodině. I přes to, že to byla její nejlepší kamarádka, neměla jak jí ochránit před Ivanem. Často musela přihlížet, jak jí Ivan zbil za to, že neuposlechla nebo jen nedokázala vyplnit jeho rozkazy. Flare jí nic nevyčítala, ale Luna se tím trápila po celou tu dobu. Proto byla nesmírně šťastná, když se dozvěděla, že unikla během toho zmatku, který zavinily výbuchy po celém cechu, aby se mohly nepozorovaně dostat pryč. Avšak nevěděla kde je teď, co dělá a jak se má.
„Luno!“ vytrhl jí z jejích úvah Laxus. Díval se na ni s nevyslovenou otázkou. Luna zavrtěla hlavou s tím, že mu to vysvětlí potom. Laxus přikývl a svoji pozornost zaměřil opět na svého otce.
„Ale Flare teď stranou. Důležitější je jestli se hodláš vrátit domů po dobrém nebo po zlém.“

Nová rodinaKde žijí příběhy. Začni objevovat