Část 4.- Laxus a Raijinshuu

504 41 0
                                    

Luna je jako přimražená sledovala. Tedy přesněji Laxuse. Stála tam a hleděla na něj s vytřeštěnýma očima. A také ho sledovala, když mířil jejich směrem k baru, doprovázen Raijinshuu a Elfmanem, který si povídal s jedinou ženou mezi nimi.
„Víš, kdo jsou?“ optal se Romeo Luny.
„J-jo. Tohle je Laxus Dreyar. Mistrův vnuk,“ ukázala na blonďáka oblečeného v kabátu. „Je to bleskový drakobijec. Druhá generace se tomu říká?“ Romeo příkývl. „Ti tři jsou Evergreen, Bixlow a Freed- Raijinshuu. Každý z nich má tajnou oční techniku, ale jen Evergreen ji používá v přímém boji. A ten co s nimi jde, je Elfman Stauss, bratr Mirajane,“ skončila Luna.
Mezitím Laxus a spol. dozarili k baru. A také přišla Mirajane, která je s úsměvem přivítala. Když domluvili, její pozornost se stočila na Romea a Lunu.
„Ahoj Romeo, už jsi vrátil,“ usmála se. „A koukám, že ne sám.“
„Jo,“ kývl. Představil Lunu nejen Mirajane, ale i ostatním okolo. Do toho se počítala i Cana Alberona, největší ochlasta ve Fairy Tail, která si jak jinak s sebou táhla velký sud piva.
„Potkali jsme se ve městě. Neříkala jsi, že bys ráda mluvila s Mistrem?“ otočil se na ni Romeo.
„Um..jo,“ přikývla.
„Bohužel, Mistr je na setkání Svatých Mágů. Prý se tam i zdrží,“ řekla mile Mirajane. Luna sklesle přikývla. Nechtěla s ním jenom mluvit, ale i zeptat jestli by se mohla stát členem Fairy Tail.
„Ale to není všechno, že?“ zeptal se Laxus, jakoby jí četl myšlenky.
Luna na něj překvapeně civěla, ale rychle pohled zabodla do země. Byla z něj nervózní. A ne proto že by se jí líbil. Přikývla, ale nevzhlédla.
Laxus si s Mirajane prohodil pár slov. A na to ona vyšla z poza pultu a v ruce něco nesla.

„Tak, kampak bys to chtěla?“ Luna překvapeně vzhlédla. Když poznala co Mirajane má v ruce, oči se jí rozzářily a otočila se k ní zády. Odhrnula si dlouhé vlasy a kousek trika.
Než se nadála Mirajane řekla "hotovo". Na levé lopatce se Luně rýsoval černý znak Fairy Tailu.

Teď už to nebyla jen Luna.
Ale Luna z Fairy Tail.

Nová rodinaKde žijí příběhy. Začni objevovat