|5|

387 19 0
                                    

-Ben geceyim. Yapayalnız.
-Geceyi gece yapan Gündüzdür.
~~~~KYUNGSOO'NUN AĞZINDAN~~
Birinin sizden bir şey sakladığını hissetmeniz gerçekten sizden bir şey sakladığını mı gösterir ? Her gözünüzü kapattığınızda bir çift kahverengi gözlerle karşılaşmaya ne demeli ? Ve ben daha o gözlerin sahibini bile bilmiyorken. Peki hatırlaman gereken ama bir türlü hatırlayamadığın anılar ?
Ah, Anılar... Silinmiş, kazınmış....
Gelen uğultular ile gözlerimi açmaya çalıştım ama bir türlü başaramadım. Sanırım fazla yorgun düşmüştüm. Hiç bir şey hissetmiyorum. En son Kai durmuştu ve bir yere bakıyordu. Onun baktığı yere baktığımda ikimize de garip şeyler olmaya başlamıştı. Ve en son hatırladığımsa Kai'nin elimi tutup beni bırakma diyişiydi. Uğultular artmaya başlayınca düşüncelerimden sıyrılıp kendimi seslere odakladım.
-Bilmemeleri gerek.
-Hayır! Her şeyi öğrenecekler.
-Bu kadar yeter! Anlamıyor musunuz? Her türlü onlar birbirini sevecek ve biz yine onları birbirlerinden uzak tutmaya çalışacağız.
-Onları bir araya neden getirdik peki?
-Lay haklı. Eğer onları birbirlerinden uzak tutacaksak en başından tanıştırmamalıydık.
-Ya geçmişi hatırlarlarsa ?
-Bu imkansız. Doktor bile böyle bir şeyin olanaksız olduğunu söyledi hatırlamıyor musun ?
- Buldum !
-Ne buldun Yeol ?
- Her şeyi onlara anlatacağız ama Kyungsoo'ya eğer Kai'den uzak durmazsa ölebileceğini söyleriz. Kyungsoo Kai'yi sevdiği için her türlü kabul edecektir.
-Mantıklı aslında.
-Peki Kai? O Kyungsoo olmadan yaşar mı sanıyorsun?!
-Bunca zaman yaşamış şimdi de yaşar.
-Bunca zaman dediğin ne ya? 1 yıl sadece 1 yıl. Bak zaten onlar kendilerini çoktan buldular bile. Tamam hadi Kyungsoo'yu hallettik. Kai'ye ne diyeceğiz? O söz dinler mi ha?!

Herkes bi anda sustu. Bende söylediklerini düşünmeye başladı.
1 yıl önce ne olmuştu ki? Ben yine cafe de çalışmıyor muydum? Ama Yeol bana cafe de çalıştığımı söylemişti. Bana neden Kai'den uzak durmam gerektiğini söyleyecekler? Kai ben olmadan yaşayamaz mı? Ne doktoru? Bizimkiler bir şeyler biliyorlardı ve neden benden sakladılar? Neler oluyor?
'Ya geçmişi hatırlarlarsa? '
Ne demek bu ? Yoksa..
Kai'yle benim bir geçmişim mi var ?

U Hurt Me | Kaisoo Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin