28|Saha

7K 441 386
                                    

"Telefon Rehberi?"

"Hazır."

"Çevresi geniş arkadaş listesi?"

"Hazır."

"Snapchat haritası?"

"Hazır."

"İnstagram story?"

"O da hazırda bekliyor."

Ellerimi birbirine vurup minderin üstünde doğruldum. "O zaman Müge Anlı gibi çalışmaya başlayabiliriz."

Okul bittikten birkaç saat sonra Burçak bizim eve gelmişti, stalk ve BoraTakip ekipmanlarını hazırlamıştık. Bora'nın o partiye Pelin'le gitmesini istemiyordum. Nedenini tam olarak ben de bilmiyordum.

Belki seviyor, belki hoşlanıyor, belki de kıskanıyordum. Artık inkar etmekle uğraşmayacaktım. Hangisi olduğunu düşünmekle de...

"Ben şu kızı arayayım. Kendisinin storylerinden gördüğüm kadarıyla sürekli partilerde. Belki buna da gidiyordur." dedi bir WhatsApp profili gösterip. Kızı tam tanıyamasam da kafamı salladım.

Burçak da sorgulamıyordu neden yaptığımızı. Ama benden farklı olarak o sebebini bildiğini söylüyordu, ikimiz de birbirimizden hoşlanıyorduk.

"Ben de Pelin'in instagramını bulup fake hesaptan istek atacağım." dedim ve Cihan'ın hesabına girdim. Takip ettiklerinden Pelin'i kolayca bulduğumda hesabının açık olduğunu gördüm. İşimin kolaylaştığına sevinirken Burçak eliyle sessiz olmamı işaret edip telefonu kulağına dayadı.

Birkaç saniye sonra neşeli bir sesle konuşmaya başladığında ben de Pelin'in hikayesini açtım. Başka bir kızla çekildiği fotoğrafın altına 'Doğum Günü Kızı' notunu düşmüş ve kızın hesabını yazmıştı.

Ekran resimleri alıp Keşfet'e geri döndüm. Kontrol amacıyla Bora'nın hesabını aratırken Burçak da önüne kağıt alıp bir şeyler yazdı.

"Tamam tatlım, sağol." diyerek telefonu kapattı ve masaya bırakıp bana döndü. "Sahilin oradaki beyaz kafede, saat 20.00'de bir kızın partisi varmış ama o gitmiyormuş."

"Kızı buldum zaten." dedim Bora'nın durumunu kontrol ederken. "Konuştuğun kız da Pelin'in arkadaşından bahsediyordur büyük ihtimalle. Bulduk yani."

Bora'nın hesabından çıkacakken tanıdık bir şey fark ettim. Yarısını gördüğüm gönderiyi açıp dikkatlice baktım. Şaşkınlıktan gözlerim büyürken kalbimin gıdıklandığını hissettim.

Saçmaydı ama öyle hissetmiştim.



Kapalı otoparkta darp ettiğimiz arabanın önünde oturup verdiğimiz pozu hesabında paylaşmıştı. Ama yeni değildi bu paylaşım.

Altına yazdığı şey ise yüzümdeki aptal gülümsemeye sebep oldu.

Partner in crime.

Ben onun suç ortağı değil düşmanıydım. Ve ne kadar malca da olsa düşmanı olarak ondan hoşlanıyordum. Yapılan yorumları merak ettim ve gönderiyi beğenmemeye dikkat ederek yorumları açtım.

İnstagram alev alev Bora🔥



Yanındaki yenge galiba??



Benim de babamın araba şirketi olsa ben de alır alır kırardım eşflsldlwl

Kardeşine bir güzellik yapıp arkadaşını bana ayarlasan

Tüylü Şeftali Where stories live. Discover now