27.

269 3 0
                                    

Pov. Shawn

Ik sta in mijn slaapkamer. Pak de laatste spullen. "Je word echt groot nu,  je gaat op jezelf wonen met sara en je bent een vader" zegt mama. Ik glimlach en pak de laatste spullen en tape de doos dicht en til hem naar beneden toe. De afgelopen dagen hebben sara en ik veel spullen uitgezocht voor in ons huis. Sara is nu aan het zingen met de meiden. Ze zijn steeds populairder aan het worden, ze plaatsen momenteel veel covers. Het geheim rond ELOS is groot, niemand heeft namelijk eerder van hun gehoord.

"Shawn, mag ik met sophie even naar buiten gaan?" Vraagt aaliyah. Ze is echt dol op sophie. "Ja hoor, wel opletten" zeg ik en geef een kusje op sophie haar hoofdje. Ik til de laatste dozen naar mijn jeep. "Mam ik ben ook even weg" zeg ik en pak mijn sleutels. Ik zie dat aaliyah sophie in de wandelwagen. Ik rij richting ons nieuwe huis.

Ik maak de deur open en kijk tevreden toe. De meeste meubels staan er al. In de gang hangen een aantal van mijn gitaren en gouden plaaten. De woonkamer en keuken is een grote ruimte. Met veel licht. Twee slaapkamers, sara en mijn kamer en sophie haar kamertje. Ook nog een badkamer en studio. Ik breng mijn dozen naar de slaapkamer. Ik zet de awards in de kast, we hebben een speciale kast voor de awards. Ik hang en vouw mijn kleren en de kleren van sara ook nog op. Hang de foto van sara met haar ouders en broer bij de andere foto's. Er hangt een foto van sophie, van mij met mijn ouders en zus. Ook hangt er nog een foto van sara, sophie en mij.

Als ik klaar ben met alles ga ik op het balkon zitten. We wonen in een appartement. Ik zie een berichtje van aaliyah. "Shawn, mama is weg alleen sophie stopt niet met huilen. Heb haar al verschoont en ze heeft geen honger, wat moet ik doen?" Lees ik. "Soms helpt het om haar gewoon op je borst neer te leggen, je weet wel hoe sara dat altijd doet. Ik kom zo wel naar huis toe, eerst sara ophalen" reageer ik. Ze stuurt niks terug dus het zal gelukt zijn. Ik sluit alles weer af en stap in de auto.

Pov. Sara

We hebben vandaag weer een cover opgenomen en geschreven aan liedjes. "Shawn heeft een nieuwe tatoeage" zegt Olivia ineens. Niemand weet van zijn tatoeage, zelf mijn vriendinnen niet. "Hoe weet je dat?" Vraag ik. Ze laat een foto zien. Het is Shawn die een glas drinken vast houd op een foto met een fan. Je ziet duidelijk de 's' staan. "En de reacties" zegt ze en ik scroll er door heen. "Misschien is het Sara van ELOS, ze kennen elkaar. 3 jaar geleden waren er ook al geruchten" lees ik voor. "Ik ga het vandaag nog bekent maken, hoe geen idee" zeg ik. "Weet je het zeker? Want ja, dan moet je ook gelijk uitleggen dat jullie een dochter hebben" zegt lucy. Ik zucht en doe mijn handen in mijn haar. "Saar, ik plaats vanavond nog een foto van sophie op mijn account. Als jij dat dan ook doet, is het vrij duidelijk" zegt Shawn die net binnen gelopen komt. "Dat lijkt me het slimste" zegt lucy.

We lopen naar binnen en aaliyah zit met sophie op de bank. Ze slapen allebei. Ik til voorzichtig sophie op en leg haar in de maxi-cosi. "Oja, jullie verhuizen vandaag" zegt aaliyah die wakker is geworden. Ik knik enthousiast. Karen staat met Shawn te praten en knuffelt hem. "Kom hier sara" zegt ze met tranen in mijn ogen. "Ik ga je missen" zegt ze. "We komen vaak genoeg langs hoor, zeker als we straks allebei weer gaan optreden. Dan is sophie vaak hier, en ze zal wel eens mee gaan met Shawn en mij" zeg ik en knuffel haar. "En nu wegwezen jullie" zegt ze lachend. Ik steek mijn handen in de lucht en pak de maxi-cosi.

Ik zit op de bank in ons huis en geef sophie de fles. "Ik vind het nog steeds gek dat we nu op ons zelf wonen" zeg ik tegen Shawn die staat te koken. "Zeg dat wel ja, vanavond word het nog gekker, want dan weet de wereld over sophie en ons" zegt hij. Ik knik en kijk naar sophie. "Schat het eten is klaar" zegt hij. Ik leg sophie in de box en ga aan tafel zitten. "Ik hou van je" zegt Shawn. "Ik ook van jou, welke foto ga jij plaatsen?" Vraag ik met volle mond. "Niet met volle mond praten, maar dat weet ik nog niet. Jij wel?" Vraagt hij. "Ik weet het al" zeg ik.

Ik scroll door mijn foto's en pak de foto die ik wil plaatsen. "Deze doe ik" zeg ik en laat hem aan Shawn zien. Hij trekt me naar hem toe en kust mijn wang. Ik kus hem terug op zijn lippen. "Klaar voor?" Vraag ik. "Ja, ik ga eerst dan jij" zegt hij. Ik zie Shawn zijn instagram open en de foto plaatsen.

1698 likesShawnmendes: i'm so happy to finally tell the world, this is Sophie Mendes♡ my live has change this year in de best way that was possible

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

1698 likes
Shawnmendes: i'm so happy to finally tell the world, this is Sophie Mendes♡ my live has change this year in de best way that was possible.
Lucy.elos: so sweet photo
Mendeslove: OMG IS THIS REAL!?
1274 reacties

"Mensen worden gek" zegt Shawn lachend. Ik open instagramen en zoek  naar de foto van sophie. Ik zucht en plaats hem dan ook. De wereld weet het nu.

1352 likesSaraSmith: Shawnmendes and i are so happy with or little baby girl

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

1352 likes
SaraSmith: Shawnmendes and i are so happy with or little baby girl. This is Sophie Mendes born on 21 july
Olivia.tresh: love only love♡
Elos.fan1: This is so sweet!!!
Shasa.fanforever: Shawn mendes is a dad!
1553 reacties

Ik lees alle reacties. Heel veel zijn er positief, maar er zitten ook haat reacties tussen. "Niks van die reacties aan trekken schat." Zegt Shawn. "Dat doe ik ook niet want hun weten niet het hele verhaal" zeg ik dan. Ik leg mijn telefoon weg en pak sophie uit de box. Ik loop naar de baby kamer toe en trek haar pyjama'tje aan. En dan leg ik haar in haar wiegje en stop de speen in haar mondje.

i'm Shawn his girlfriendWhere stories live. Discover now