16.

227 3 0
                                    

Pov. Sara

Wij zijn inmiddels al 2 maanden verder. Vandaag hebben Shawn en ik 3 maanden verkering. Het is steeds lastiger om het geheim te houden over onze relatie. Seizoen 3 van riverdale is klaar. Of er een vierde seizoen komt is nog niet bekent. Shawn zijn nieuwe album is uit. Ik heb over 2 maanden mijn examens, daarna zal ik naar Amerika verhuizen. Ik ben dus al langzaam begonnen met spullen te pakken. Ik ben momenteel in Nederland en Shawn in Canada. Ik moet nu verplicht naar school tot aan mijn examens. Helaas, kan er niks aan veranderen.

"Hey, hoe is het daar?" Vraag ik aan Shawn. "Wel goed, hoezo?" Vraagt hij. "Nou hier is het dus al heel de dag aan het regenen" zeg ik tegen hem. "Hier schijnt de zon alleen is het nog wel echt koud" zegt hij. "Ik mis je" zeg ik tegen hem. "Ik jou ook, maar moet nu gaan naar de award show" zegt hij. "Is goed, misschien ga ik het kijken als ik tijd heb" zeg ik blij. "Is goed schat, doei" zegt hij en hangt op. Ik loop terug naar beneden om mijn huiswerk te maken. Het is nogal veel. Ik zet de tv aan, ik kan de award show gewoon kijken. Ik ben benieuwd hoeveel awards Shawn zal gaan winnen.

Ik heb heel de dag naar de show gekeken. Shawn heeft gewoon 4 awards gewonnen. Nu is hij denk op de after party. Ik lig languit op de bank. Ineens word er heel vaak aangebeld door iemand. "Gek!" Schreeuw ik en maak de deur open. Ik zie vera mij boos, teleurgesteld, bang en verdrietig aan kijken. Ze heeft haar telefoon vast. "Saar, heb je het gezien?" Vraagt ze dan serieus. "Nee, wat moet ik hebben gezien?" Vraag ik. "Saar, niet schrikken" zegt ze serieus. Ik raak een beetje in paniek. Ze laat de foto op haar telefoon zien. Ik schrik en er rolt een traan over mijn wang. "Ik bel hem!" Zeg ik en pak mijn telefoon en bel Shawn. Ik ben nu zo boos en teleurgesteld. Hij en Hailey, knuffelen en kussend op de foto. "Hey babe" zegt Shawn als hij opneemt. "Noem me niet zo!" Zeg ik boos. "Sara wat is er?" Vraagt hij. "Kom op zeg! Jij en Hailey!" Zeg ik nu huilend. Vera zit op de bank. "Sara dat betekende niks! Ik meen het!" Zegt Shawn nu. "Ik geloof je niet, dit is al de 2de keer! Ik ga je niet elke keer vergeven! Het is over, het is klaar Shawn." Zeg ik huilend en boos. "Sara wat!?" Vraagt Shawn. "Het is over tussen ons" zeg ik dan. "Geniet nog van je avond, bel me niet, praat niet tegen mij. Doei" zeg ik en hang op. 

Ik sta met mijn telefoon in de handen en kijk voor uit.  "Je hebt het uit gemaakt" zegt vera. "Ja, de eerste keer heb ik hem vergeven! Maar dit is de 2de keer al dat hij heeft gezoend met Hailey. Ik ben er klaar mee" zeg ik dan. Vera ziet dat ik een knuffel nodig heb. "Het komt goed, het zal eerst ff lastig zijn" zegt ze. Ik knik. "Ik ga ff een douch nemen, en ga misschien nog een cover opnemen en online zetten" zeg ik tegen haar. "Is goed, app of bel als je wilt praten" zegt vera.  Ik doe de deur op slot en loop huilend naar boven. Neem een warme douch.

Ik zit voor de microfoon en zing het liedje wrecking Ball van miley cyrus. Het gaat beter dan verwacht. Ik monteer de video en zet hem dan op mijn account. Ik ga op de bank zitten en verwijder een foto van mij en Shawn. Ik ga naar zijn instagram en ontvolg hem. Ik ontvolg hem op Twitter. Op de dag dat we 3 maanden verkering hadden, gebeurt dit. Ik dacht dat hij de waren was. Maar dat had ik mis. Ik loop naar mijn bed en ga er in liggen en begin kei hard te huilen. Je hart kan echt breken, het doet pijn om te weten dat hij met Hailey is.

Pov. Shawn

Ik loop verbaast terug naar de groep. Hailey kijkt mij vragend aan. "Wie belde je?" Vraagt ze. "O mijn moeder om me te feliciteren" lieg ik. Ik pak nog een glas bier. Sara heeft me gewoon gedumpt. Ze wilde niet meer. Ik heb haar teleurgesteld. "Shawn, je hebt genoeg gehad" zet Hailey als ik weer een glas wil pakken. "Drink gewoon gezellig met mij mee" zeg ik. Ze weigert het niet. Vanaf nu herinner ik me niks meer.

Ik word wakker, het licht is zo fel. Mijn hoofd doet pijn, ik moet wennen aan het licht. Ik kijk door de kamer heen. Ik kijk naast mij en Hailey ligt in mijn bed. Ik schrik, ik kijk rond in de kamer. Kleren liggen op de grond. "Shit" zeg ik dan. "Omg, wat is er gebeurt Shawn!?" Vraagt Hailey als ze recht zit. "Ik denk dat we het hebben gedaan" zeg ik. "Ik kan me er niks van herinneren" zegt ze en wrijft door haar heen. "Ik zal maar eens gaan" zegt ze. Ze staat op en kleed haar weer aan. "Shawn, we vergeten dit gewoon!" Zegt ze en loopt weg. Ik begin mijn hotel kamer op te ruimen. Er word op de deur geklopt. "Shawn je moet gaan" zegt iemand van mijn crew. Ik trek snel een trui aan. Ik kijk snel in de spiegel, ik zie 2 zuigzoenen staan in mijn nek. Ik zucht, ik kan het wel vergeten dat sara terug bij me wilt.

2 MAANDEN LATER

Pov. Shawn

ik loop met Hailey over de straat heen. Sara en ik hebben geen contact meer. Ze heeft me geblokkeerd op alles, ze wilt geen contact meer. "Waar denk je aan shawn?" Vraagt Hailey. "Aan jou en alleen aan jou" zeg ik en knuffel haar. "Omg Shawn zou ik op de foto mogen!?" Vraagt een fan enthousiast. "Ja hoor, Hailey wil jij de foto maken?" Vraag ik. "Ja hoor" zegt ze en maakt een foto van mij met de fan. "Heel erg bedankt!" Zegt ze. We lopen snel door naar ons hotel. "Nu kunnen we dit doen" zegt ze en kust mij. "O heb je het gehoord, dat ene meisje uit riverdale is geslaagd" zegt Hailey. "Echt?"  Vraag ik. "Ja" zegt ze.

"Vanavond de award show, en deze keer samen" zegt Hailey terwijl ze haar make-up op doet. Ik trek mijn pak aan. "Eindelijk geen geruchten meer" zeg in opgelucht. "Dan kunnen we gewoon hand in hand over straat lopen." Zegt ze blij. Ik knik en doe mijn schoenen aan. "Kun je mijn jurk dicht maken?" Vraagt ze. "Ja hoor, en vanavond ook weer open" zeg ik zachtjes in haar oor. "Jij vies ventje" zegt ze lachend. Ik geef haar een kus.

Pov. Sara

Ik heb mijn haar gekruld, make-up op gedaan. Mijn jurk hangt klaar. Vandaag mijn eerste award show en ik ben gewoon genomineerd voor song of the year. "Omg sara!" Zegt vera. "Jesus sara" zegt Emma. "Niet zo overdrijven!" Zeg ik lachend. Ik heb mijn jurk aan. "Wij zitten in de zaal, geen idee waar" zegt Emma die zich nog checkt in de spiegel. "Naast mij" zeg ik. "Nooit! Omg" zegt vera. "Jullie lopen met mij over de rode loper en we moeten nu gaan" zeg ik lachend. We lopen samen naar de taxi toe. "Je gaat die award winnen" zegt vera. "Ik ga ervan uit van niet, kan het alleen maar meevallen" zeg ik. Ik kijk uit het raam, we komen steeds dichterbij

Ik loop samen met vera en Emma over de rode loper. "Sara!" "Kijk hier!" Schreeuwen  de fotograven. Ik kijk gewoon van links naar rechts. Nu lopen we naar binnen, krijgen een drankje. "Ik ben zo zenuwachtig voor jou" zegt vera. "Dat hoeft niet, ik heb het onder controle" zeg ik en loop de zaal in en we worden begeleid naar onze plaatsen.

We zijn aangekomen bij de categorie waar ik voor genomineerd ben. Een keer raden wie hem uitreikt. Hailey Baldwin. "De genomineerden zijn; little mix, sara Smith, Shawn mendes en harry styles" zegt ze. Shawn is hier dus ook. "Omg sara" zegt vera.  Ik pak hun handen vast. "En de winaar is.... Sara Smith!" Zegt ze. Ik kijk verbaast naar mijn vriendinnen. Ik geef ze een knuffel.  Het gejuich in de zaal is waanzinnig. Ik loop het podium op. Hailey geeft mij een knuffel. "Gefeliciteerd" zegt ze. Ik knik. "Omg, uhm ik wil mijn 3 beste vriendinnen bedanken, er zijn er vanavond 2. Ik wil mijn school bedanken voor de vrijheid om mijn droom waar te kunnen maken en bedankt mam, pap en mijn lieve broer bram. Niet hier maar ze kijken van boven mee" zeg ik en loop daarna het podium af. "Gefeliciteerd" zegt iemand. Ik kijk en het is Shawn.  Ik knik eventjes en loop dan door naar mijn vriendinnen. "Omg!" Zeggen ze.

i'm Shawn his girlfriendWhere stories live. Discover now