12.

253 3 0
                                    

Pov. Shawn

Ik sta op, zo voorzichtig mogelijk om sara niet wakker te maken. Morgen vliegen we terug naar Amerika voor opnamens. Ik loop naar beneden en zie aaliyah zitten aan de tafel. "Hey, waar is sara?" Vraagt ze. "In bed ga ontbijt maken" zeg ik. "Lief" zegt ze en eet verder. Aaliyah laat niet merken dat ze eigenlijk wel blij is met sara. "Jullie gaan morgen toch weer naar Amerika? En komt sara daarna nog mee naar hier?" Vraagt aaliyah terwijl ik drinken inschenk. "Ja morgen vliegen we naar Amerika, en sara vliegt daarna terug naar Nederland." Zeg ik en loop terug naar boven toe.

Ik loop mijn kamer binnen. Sara ligt nog lekker te slapen. "Wakker worden" zeg ik zachtjes en ga op bed zitten. Sara draait zich om en kijkt mij slaperig aan. "Goedemorgen" zeg ik lachend. "Wat is dit?" Vraagt ze nog slaperig. "Ontbijt op bed" zeg ik. Ze gaat zitten en kijkt naar het eten. "Nou eet dan" zeg ik en pak zelf wat eten van het dienblad af. Sara pakt ook snel nog een broodje. "Ik heb zin in de kerst" zegt ze. "Ik ook, maar ik kreeg deze van mam" zeg ik en laat de envelop zien. "Maak hem dan open, snel" zegt sara met haar mond vol. Ik scheur de envelop open en haal er 2 vliegtickets uit. "Hu, ik zou toch gewoon hier naar toe komen?" Vraagt sara. "We gaan naar nederland" zegt mama. Ik kijk blij naar sara, maar sara zit van blijdschap te huilen.

Ik ben alvast mijn tas in aan het pakken voor naar Amerika. "Wat!" Hoor ik sara zeggen. Ik draai me om en zie dat ze aan het bellen is. Waarschijnlijk met een vriendin van haar. Ik kijk haar vragend aan. Ookal heb ik een klein vermoeden. "Dus wacht Shawn mendes komt naar Nederland toe!" Schreeuwt ze half. Ik versta mijn naam dus ik weet waar ze het over hebben. Als ik klaar ben ga ik naast sara zitten. Niet veel later hangt ze op. "Dus je geeft een optreden met kerst in Nederland!?" Vraagt sara enthousiast. Ik knik. "Oké dan komen mijn vriendinnen en ik ook" zegt ze blij. "Dat dacht ik al, wanneer de plannen werden gemaakt" zeg ik en pak 4 vip pasjes. Sara's ogen worden groot. "Shawn hoe ga ik dit uitleggen, aan mijn beste vriendinnen. Vera weet het, maar de andere 2 niet" zegt sara dan. "Nou en zeg dat je ze gewonnen hebt ofso" zeg ik dan. En duw ze in haar handen.

Pov. Sara

Ik maak een foto van de pasjes en stuur die naar mijn vriendinnen. Die flippen helemaal. Ik zeg dat ik ze gewonnen heb, gelukkig geloven ze het. "Ik ben klaar om te gaan" zeg ik tegen Shawn die zijn gitaar nog pakt. "Ik ook, aaliyah gaat ons mee wegbrengen." Zegt hij. "Is goed" zeg ik en loop naar aaliyah toe. Ze is 2 jaar jonger dan mij, maar toch een vriendin dit weekend geworden. "Hey, ga je me missen?" Vraag ik lachend. "Beetje, maar met kerst komen wij naar Nederland!" Zegt ze blij. "Ja, zo leuk" zeg ik. Niet veel later zet Shawn al onze tassen in de auto en vertrekken we weer naar het vliegveld.

Er staan heel veel fans van Shawn. "Uhm hoe gaan we dit doen?" Vraag ik. "Hier pak mijn vest en zonnebril en loop met de beveiliging zo snel mogelijk door naar het vliegtuig. Zet wel de muts op" zegt Shawn en geeft zijn vest en zonnebril aan mij. Ik doe het vest aan, lekker groot. En zet zijn zonnebril op en geef Shawn een kusje en pak mijn tas en loop met de beveiliging als eerst door de fans heen. Niet veel later gilt de menigte kei hard. Waarschijnlijk zien ze Shawn. "Eerste keer echt fans?" Vraagt een beveiliger van Shawn. "Ja en nee, nee omdat ik zelf ook al fans maar  ja omdat het fans zijn van Shawn en er het gerucht is dat Shawn en ik een koppel zijn" leg ik uit. "Maar jullie zijn samen en willen het nog geheim houden. Snap dat wel" zegt de beveiliger. Ik knik en stap het vliegtuig in en bedank de beveiliger.

Ik zit al lekker in een van de stoelen. Het is een privéjet dus lekker voor Shawn en mij. "Daar ben ik weer hoor" zegt Shawn als die ook gaat zitten. "Het eerste wat ze vroegen was, wie jij was" zegt hij terwijl hij zijn gordel om doet. "En wat heb je gezegt?" Vraag ik benieuwd. "Dat je mijn vriendin bent, maar niet gezegt hoe je heet" zegt Shawn. "Echt!?" Vraag ik verbaast. "Ja, dat vind je toch niet erg?" Vraagt hij dan. "Nee, nee" zeg ik blij. "Maar een klein ding, als ze ons nu dadelijk samen in Nederland zien. Trekken ze de conclusie dat wij samen zijn" zegt Shawn. Ik knik. "Daar heb jij zojuist voor gezorgt" zeg ik lachend en pak zijn hand vast. En maak daar een foto van. "Plaats deze" zeg ik lachend. "Is goed, stuur hem door" zegt hij.

Niet veel later heeft Shawn al veel reacties op de foto gekregen. Een aantal fanaccounts hebben ook een foto van mij van de zijkant geplaatst. "Ik denk echt dat ze gaan zeggen dat je Hailey bent." Zegt Shawn. "Mooi toch" zeg ik lachend en stop mijn oortjes in en ga tegen Shawn aan liggen en val al snel in slaap.

Ik voel Shawn bewegen. Ik word wakker en kijk recht in Shawn zijn ogen. Hij geeft een kort kusje. "We zijn er en een van de beveiliger heeft laten weten dat er tot nu toe nog geen fans staan dus kom" zegt hij. Ik doe mijn haar opnieuw in een knot en zet de muts van Shawn's vest op en zijn zonnenbril. We lopen samen richting de uitgang. Shawn pakt mijn hand vast, ik glimlach. "OMG! SHAWN MENDE!!!" Schreeuwen er dan een paar meiden. Shawn kijkt mij aan en geeft een kusje. En ik loop daarna snel met de beveiliging mee.

Ineens gaat de deur van ons busje open. Shawn stapt snel in en de deur gaat weer dicht. "Die fans werden gek, vooral toen ik jou een kusje gaf" zegt hij lachend. "Duh je bent hun idool, crush hun alles. Bereid je vast voor op mijn vriendinnen." Zeg ik dan. "Wanneer moet je naar school? Morgen?" Vraagt Shawn. "Ja morgen, maar eerst naar huis en slapen" zeg ik. Als het busje stopt en Shawn en ik uitstappen zie ik mijn huis. Shawn kijkt rond en knikt tevreden. En loopt naar binnen. Ik pak mijn tas nog, maar als ik binnen kom schrik ik half. Want vera, ilse en Emma zitten op de bank. "OMG" zegt ilse dan. Shawn kijkt mij vragend aan. "Ik wist niet dat hun hier waren" zeg ik verbaast als vera mij een knuffel geeft. "Is niet erg babe, waar kan ik deze neer zetten." Vraagt Shawn. "Boven" zeg ik dan.

Als Shawn weg Is kijken ze me allemaal vragend aan. "Vera doe nou niet alsof je nog niet wist van Shawn en mij" zeg ik lachend. "Wacht vera wist van wat?" Vraagt Emma dan. "Jij moet het zeggen saar" zegt vera. "Nou kijk, Shawn en ik hebben een relatie" zeg ik dan snel en loop naar de kapstok toe. "Dus JIJ bent het meisje op alle foto's die op de fanaccounts staan? En jij hebt die foto van Shawn gemaakt!?" Vraagt ilse. "Ja" zegt ik. Shawn komt terug en komt naast mij zitten. "Willen jullie zometeen een foto?" Vraagt Shawn. Ze knikken alle drie. "O vera je tekening was heel mooi" zegt hij dan tegen vera. Die begint te blozen. "Hoelaat is het eigenlijk?" Vraagt Ilse nadat ze op de foto is geweest. "Uhm al negen uur, hoezo?" Vraag ik. "Dan moeten wij gaan, moesten eigenlijk al thuis zijn" zegt vera. "Is niet erg, ik zie jullie morgen op school. Ben wel later" zeg ik en geef ze een knuffel. "Doei" zeggen Shawn en ik. Als de deur dicht is omhelst Shawn mij meteen. "Ik ga wel al naar bed Shawn, morgen naar school" zeg ik en loop naar de trap. Alleen Shawn pakt mijn middel vast en we lopen zo naar mijn kamer en gaan in bed liggen. "Weltrusten" zeg ik en val eigelijk al meteen in slaap. Ik voel nog Shawn zijn armen om mee heen. En dat hij een kusje op mijn hoofd geeft.

i'm Shawn his girlfriendKde žijí příběhy. Začni objevovat