24.

187 3 2
                                    

Pov. Shawn

Ik loop mijn hotel uit. Er staan veel fans. Ik ga snel op de foto met een paar fans. "Omg Shawn!" Schreeuwen ze. Ik sta met een meisje haar telefoon in de hand en maak een foto. "Shawn wil je alsjeblieft samen een lied maken met die vier nieuwe meiden!?" Vraagt ze. Ik glimlach. Ze heeft het over sara, lucy, Olivia en emily. "Bedoel je ELOS?" Vraag ik. "Ja!" Zegt ze blij. "Misschien" zeg ik en ik word door een beveiliger mee genomen naar het busje toe. Voor dat ik in stap zwaai ik nog naar mijn fans. Ik ga zitten en doe mijn gordel om en zet hun liedje op. Ik ga eindelijk sara weer terug zien.

Ik zit in het vliegtuig. Gelukkig tot nu toe geen tieners ingestapt. "O hey Shawn" hoor ik iemand zeggen. Ik kijk op en herken lily en Cole. Ze zitten naast mij. "Hey, hoe gaat het?" Vraag ik aan hun. "Goed, en met jou?" Vraagt Cole. "Ook goed, lekker naar huis en dan zie ik sara weer" zeg ik alleen vergat even dat niemand van ons wist. "Maar hu?" Vraagt lili dan. "Ja we zijn weer samen, inmiddels al zo'n 5 en een halve maand" zeg ik dan. "Dat is kei leuk" zegt lili. "Ja zeker" zeg ik en pak mijn mobiel en zoek een foto van sara om die te laten zien. Het maakt mij niet uit of je ziet dat ze zwanger is of niet. "Hier, dat is sara momenteel. Foto is van gisteren" zeg ik en laat hem zien. Lili haar ogen worden groot. "Is ze zwanger!?" Vraagt ze. "Ja en ze is bekent geworden met haar groepje" zeg ik. "Hoe heten ze?" Vraagt Cole. "ELOS" zeg ik. "O hun!?" Zegt lili.

Ik loop met mijn koffers en gitaren naar de auto toe. Zo snel mogelijk want ik wil snel naar sara toe. Ze weet al wat het kindje word en ik nog niet. "Shawn kan ik misschien op de foto met je?" Vraagt een meisje. "Natuurlijk" zeg ik en maken een foto samen. "Ik weet niet of je iemand van ELOS kent, maar kun je deze aan hun geven?" Vraagt ze en geeft een tekening. "Ja ik ken ze best goed, en dat zal ik afgeven. Goede reis" zeg ik en stap in. De taxi rijd weg. Ik zie het meisje nog flippen.

Ik pak al mijn koffers uit de taxi en geef de taxi het geld. Ik zucht. Ik hebt sara wel gebelt en we hebben foto's door gestuurd naar elkaar. Maar elkaar in het echt zien is toch anders. Ineens vliegt de voor deur open. "Shawn!" Schreeuwt sara en komt naar me toe gelopen. "Babe" zeg ik en omhels haar en zoen haar. Dit heb ik wel echt gemist.

Pov. Sara

Shawn kust mij. Ik kus hem zeker terug. "Ik heb je gemist!" Zeg ik en knuffel hem nog harder. "Ik jullie ook" zegt hij en legt zijn hand op mijn buik die al groot is geworden. Ben dan ook al 6 maanden. "Ah zo schattig" zegt lucy iets te hard. "Je verpest ons moment" zeg ik lachend. En ik kus Shawn weer. "Wacht dit is voor jullie, een fan van mij vroeg of ik iemand kende van ELOS en ik zei ja" zegt Shawn en geeft een tekening. "Wow" zeggen we alle twee tegelijk.

"Oja Shawn er is een baby kamer gemaakt" zeg ik trots als ik naar boven loop. "Omg ja die is zo mooi" zet lucy. Misschien denk je waar zijn de andere 2. Die staan in de kamer met een camera. "Kijk maar" zeg ik en maak de deur open. Shawn zijn mond valt nog net niet open. Ik zie tranen in zijn ogen vormen. Dus ik geef hem een kus op zijn wang. Hij slaat een hand om mijn middel heen. "Dus we krijgen een dochtertje?" Vraagt Shawn niet gelovend. "Ja" zeg ik trots. Het idee van ouders worden is steeds werkelijke geworden. Lucy, emily en Olivia zijn mijn beste vriendinnen geworden.

We zitten in de tuin. Aaliyah, Lucy, emily en Shawn liggen in het zwembad. Zelf zit ik met Olivia op insta. "Ben je blij?" Vraagt ze. "Ja heel erg" zeg ik dan. "Nog 3 maandjes en dan is de kleine er" zeg ik half dromend. "Ben je niet een beetje nerveus voor de bevalling?" Vraagt ze. "Wat denk je?" Zeg ik lachend. "Ja dus, nu moet je namen gaan bedenken samen met shawn" zegt ze. Ik glimlach zachtjes. "Nee!? Hebben jullie al een naam?" Vraagt ze iets te hard. "Ja, maar het was eerst een jongens naam en een meisjes naam omdat ik nog niet wist wat het werd" zegt shawn die nu bij ons is komen zitten. "Omg leuk, staat onze cover al online?" Vraagt lucy. Ik knik en leg mijn hand weer op mijn buik. "Lucy je moeder is er!" Roept karen uit de keuken. "Oké! Kom dan gaan we en laten we die twee met rust" zegt lucy lachend. Olivia, emily en lucy gaan naar huis toe.

Ik lig samen met shawn op zijn bed. "Babe wanneer heb je nog een echo?" Vraagt shawn terwijl hij speelt met mijn haar. "Morgen" zeg ik met een glimlach op mijn gezicht. "En je gaat mee" zeg ik en kus hem. "Dan zie ik mijn dochter" zegt hij dromerig. Ik zucht en ga dicht tegen hem aan liggen en voel dat hij een kusje geeft op mijn hoofd. "Shawn?" Vraagt aaliyah en ze staat in de deuropening. "Ja aaliyah" zegt hij en ik weet al waar het over gaat. "Sara weet het al maar ik wou het tegen je zeggen als je thuis was, maar ik heb een vriendje" zegt ze blij. Ik zie shawn verbaast kijken. "Leuk, wie is het?" Vraagt hij. Typisch een grote broer reactie. "Luke" zegt ze. Shawn knikt. "Wel opletten en als hij iets doet wat je niet wilt, ik doe hem iets!" Zegt shawn. "Rustig, ik heb hem ontmoet. Hij is een aardige jongen" zeg ik. Aaliyah loopt door. Ik kijk Shawn in zijn ogen aan en sluit dan mijn ogen en val in slaap.

i'm Shawn his girlfriendWhere stories live. Discover now