25.

200 3 0
                                    

Pov. Sara

Ik sta in de douch, Shawn komt er net bij onder staan. "Ik heb je echt gemist" zeg ik zuchtend en was de shampoo uit mijn haar. Ik voel de handen van Shawn op mijn schouder en niet veel later een kusje in mijn nek. "Als die buik niet in de weg zat, had ik iets anders gedaan" fluistert hij in mijn oor. "Omg, geen commentaar" zeg ik lachend. "Ik heb zin in vanmiddag" zegt hij enthousiast. Ik glimlach. "Ik ook en ik ben blij dat je er bij bent." Zeg ik en zet de douch uit. Ik gooi een handdoek naar Shawn toe. Daarna pak ik er een voor mij zelf en droog me af en poets mijn tanden. "En dit is dus een zwangerschapsbroek?" Vraagt Shawn als hij mijn broek omhoog houd. "Ja sexy he" zeg ik lachend en trek hem aan.

"Goede morgen" zegt karen als we aan de tafel komen zitten. Het valt me nu pas op dat luke ook aan de tafel zit. "Hey" zeg ik tegen hem. "Dus jij bent het vriendje van mijn zusje?" Vraagt Shawn als hij luke ook ziet. Hij knikt en kijkt blij naar aaliyah. "Schattig" zeg ik en Shawn kijkt een klein beetje chagrijnig naar zijn eten. "Wat gaan jullie vandaag doen?" Vraag ik aan luke en aaliyah. "Zwemmen met nog meer mensen van school" zegt aaliyah. Ik heb het gevoel dat Shawn elk moment van de tafel weg zal lopen naar de bank. "Babe ga je mee op de bank zitten?" Vraagt hij. Ik knik en pak mijn bord. "Sorry" zeg ik zachtjes tegen aaliyah en luke. Ze lachen allebei.

"Mam we zijn weg!" Zegt Shawn en we lopen naar zijn auto toe. "Ik moet echt een rijbewijs gaan halen, zeker als straks de kleine er is" zeg ik. "Dat zou wel handig zijn" lacht Shawn. Ik zet de radio aan. "Omg! Omg Shawn!" Zeg ik dan als ik ons liedje hoor. Ik pak gelijk mijn mobiel en app de meiden. "Dit is zo waanzinnig babe" zegt hij. Ik knik.

"Mevrouw Smith?" Vraagt een vrouw. Ik sta op en neem Shawn zijn hand vast. "Hallo, ik ben polly" zegt ze en geeft een hand. "Kom zitten, en jij bent de vriend?" Vraagt ze aan Shawn. "Ja zeker de enige echte" zegt hij trots. "Oké een paar korte vraagjes sara" zegt ze. "Goed de eerste vraag is zijn jullie een koppel, want dit is de eerste keer dat ik gelezen heb dat je hier bent" zegt ze. "Het is een lang verhaal" zegt Shawn.  "Heel lang, maar hij is de vader" zeg ik. "Oké en ergens last van  gehad?" Vraagt ze. Ik schud mijn hoofd. "Oké dan gaan we maar de echo maken. Jij mag gaan liggen en jij mag op de stoel gaan zitten." Zegt ze. Ik doe alles omdat het normaal is. "Oké laten we is kijken" zegt ze en zet het apparaat op mijn buik. "Kijk dit is de baby" zegt ze en Shawn kijkt met grote ogen naar het scherm toe. "Hoe ver ben je?" Vraagt hij aan mij. "Ze is nu 6 maanden en 3 weken. Dus ze is uitgerekend over 1 week en 2 maanden." Zegt ze tegen Shawn. "Zal ik er foto's van maken?" Vraagt ze. Ik knik.

We zijn inmiddels in de stad in een restaurantje eten. "Ik ben 26 juli uitgerekend, Shawn" zeg ik. "Bijna dus, heb je nog spullen nodig?" Vraagt Shawn. "Nee eigenlijk niet" zeg ik. Ik kijk naar mijn bord. "Omg Shawn mendes" zegt er dan iemand. Ik kijk opzij en zie twee jonge meisjes staan. "Jij ben van ELOS!" Zegt het andere meisje. Ik knik. "Sorry ik moet even naar de wc" zeg ik en loop snel naar de wc. "Hey is er iets?" Vraagt een vrouw in de wc. "Nou, ik ben samen met mijn vriendje hier en hij is bekend. Maar ik ben ook bekend en zwanger en niemand weet het" zeg ik half in paniek. "Rustig, stress is niet goed. Ik ken Shawn zijn moeder en ze had me over jullie verteld. Ik zal de meisjes wegsturen en daarna haal ik jou weer." Zegt ze en loopt weg. Niet veel later komt ze terug. "Je kunt gaan sara" zegt ze.

Ik lig op Shawn zijn bed. Hij zit beneden, wat hij doet weet ik niet. Ik zie aaliyah in de deur opening staan. Ik sta chagrijnig op en gooi de deur dicht en op slot. Daarna ga ik terug op bed liggen met oortjes in mijn oren. Tranen rollen over mijn wangen heen.  Ik heb de foto van papa, mama en bram in mijn handen.

Pov. Shawn

"Hebben jullie ruzie ofzo!" Vraagt aaliyah die de woonkamer in komt gelopen. Ze kijkt boos. "Nee hoezo?" Vraag ik. "Nou je vriendin gooide de deur zomaar dicht in mijn gezicht. Ik heb niks gezegt, wou vragen hoe het ging maar ik kreeg de kans niet" zegt ze. "Wat is er aan de hand?" Vraagt mam als ze binnen komt. "Sara is boos denk ik" zegt aaliyah. Nu kijkt ze mij boos aan. "Mam ik heb niks gedaan! Ik zweer!" Zeg ik en loop naar boven.

Ik wil de deur van mijn kamer open maken, naar die zit op slot. Dus ik klop maar. Geen reactie. "Sara!? Babe?" Vraag ik. "Ze is boos op je!" Zegt aaliyah die naar haar kamer loopt. "Wat?" Vraag ik chagrijnig en loop haar kamer in. En kijk haar boos aan. "Ze is boos op je! Of ben je dom!" Schreeuwt ze bijna tegen mij. "Waarom zou ze dat zijn!?" Zeg ik. "Misschien heb je iemand anders gezoend" zegt ze. "Aaliyah! Ik heb mijn lesje wel geleerd!" Zeg ik boos.

Ik loop terug naar mijn deur en bons op de deur. Ineens gaat de deur open. Sara staat met tranen in haar ogen. "Zie je wel!" Zegt Aaliyah. "Waarom schreeuwen jullie tegen elkaar? En Sara wat is er?" Vraagt mam. En loopt naar haar toe en loopt met sara mijn kamer in. "Jullie twee, naar beneden!" Zegt ze tegen mij en Aaliyah. Ik zucht en loop met tegenzin naar beneden. Beneden ga ik op de bank zitten en kijk op instagram. Ik ben getagd in een foto met de twee meisjes. Misschien voelt ze zich niet fijn omdat we herkent werden. Aaliyah zit boos te appen, waarschijnlijk met luke haar vriendje. "Shawn!" Zegt Aaliyah ineens. Ik kijk haar een beetje chagrijnig aan. "De geruchten zijn terug van jou en sara, ze hebben gelukkig geen nieuwe foto's van sara" zegt ze. Ik zucht van opluchting.

Ik hoor de trap kraken. "Shawn je vriendin heeft je nu heel hard nodig" zegt mam. "Wat is er?" Vraag ik. "Ze mist haar familie heel erg, vooral nu ze zelf zwanger is" zegt mam. Ik knik en loopt snel naar boven toe en zie de deur open staan. Sara ligt op bed ze ziet mij binnen komen. Ik kruip bij haar op bed en ga tegen haar aan liggen. Ik ga door haar haar heen en geef een kusje. "Ik mis ze gewoon erg" zegt ze. "Dat begrijp ik saar" zeg ik ze draait zich om naar mij en kijkt mij lang aan. "Weet je dat je echt knap bent?" Vraag ik dan lachend. Ik zie dat ze nu ook lacht. "Nu nog mooier, omdat je lacht" zeg ik en ze kruipt dichter tegen mij aan.

i'm Shawn his girlfriendWhere stories live. Discover now