22.

216 3 0
                                    

Pov. Sara

Ik word wakker is Shawn zijn kamer, alleen zonder Shawn. Vandaag zie ik lucy, Olivia en emily weer. Ik heb gister avond nog een afspraak gemaakt bij een muziekstudio. Ik pak mijn telefoon en stuur een selfie naar Shawn al snel krijg ik er een terug. Het is een schattige selfie. "Hey" hoor ik aaliyah zeggen. Ze staat in de deuropening te kijken. "Kom" zeg ik. Al snel ligt ze naast mij. "Sara, deed het pijn? De eerste keer?" Vraagt ze dan serieus. "O uhm, nee eigenlijk totaal niet. Hoezo?" Vraag ik. "Nou ja, misschien heb ik een vriendje" zegt ze blij. "Dat is super leuk! Maar aaliyah ik wil je wel zeggen dat als je het doet je het wel echt wil, je moet het niet doen als je niet wil. En vraag aan je moeder of je aan de pil mag" zeg ik dan. "Dankje sara, en dat zal ik doen." Zegt ze en ze loopt weg.

Ik loop naar beneden. Voor het eerst in weken voel ik mij weer normaal. Ik pak wat te eten en app lucy hoelaat ze hier moet zijn. Shawn weet van niks. "Gingen jullie vandaag naar de studio toe?" Vraagt karen. Ik knik. "Hoelaat? Dan kan ik rekening mee houden" zegt ze. "Rond een uur gaan we daar heen, lucy rijd." Zeg ik en neem nog een hap van mijn broodje. Geloof me ik heb ineens zo'n erge honger. "Duidelijk geen last meer van je ochtendmisselijkheid" zegt ze lachend als ze mij ziet eten. "Klopt, maar ik heb honger." Zeg ik dan. "Je eet voor twee meid, wanneer heb je weer een echo?" Vraagt ze. "Volgens mij morgen of overmorgen" zeg ik dan. "Ik zal nog wel ff bellen, ga je klaar maken" zegt ze. Ik knik en loop naar boven.

Ik pak een leuke outfit. Ik trek het leuke t shirtje aan. Het is strakker gaan zitten. Ik loop naar de spiegel en kijk naar mijn buik. Je ziet het al duidelijk als ik dit shirt draag. Ik trek mijn skinny jeans aan. En daar is het volgende probleem. Ik krijg hem niet meer dicht. Ik zucht diep. Ik probeer nog een aantal andere broeken, maar krijg ze allemaal niet meer dicht. Ik trek dus maar een trainingsbroek aan.

"Hey waar is sara?" Vraagt lucy denk aan karen. "Boven in de kamer van Shawn" zegt karen. "Hey, mooie trainingsbroek." Zegt lucy. "Kunnen we misschien ook ff langs een winkel? Heb zwangerschapsbroeken nodig" zeg ik dan. "Tuurlijk" zegt ze. Ik pak mijn tas en wat geld. "Veel plezier" zegt karen als we naar de deur lopen. In de auto zitten Olivia en emily al. "Op naar de winkel en dan studio!" Zegt lucy blij. Ik zet de radio aan en we zingen mee.

We zijn naar de winkel geweest en zitten nu te wachten tot we de studio in mogen. "Hey wie van jullie is Sara Smith?" Vraagt een man. Ik steek mijn hand in de lucht. "Goed, kom maar mee. Ik heb naar de tekst gekeken. Zeer goed geschreven, heb gisteren ook gelijk vast 2 melodieën er bij gemaakt." Zegt hij en we zitten in een bank. De man zit op een bureaustoel achter hem zitten allemaal knopjes. "Zullen we gewoon beginnen?" Vraagt hij. Ik knik. "Nou lucy jij mag als eerste, daarna sara, Olivia en dan emily en dan jullie allemaal samen" zegt hij. Lucy zingt haar stuk. Niet veel later zijn we allemaal klaar. "Nou dames, ik zal er vandaag nog aan werken. Deze week krijg je het resultaat te horen en kunnen we het online gooien" zegt hij trots. Ik geef de meiden een knuffel.

We zitten in een park en Shawn belt me via facetime. De meiden kijken mij blij aan. "Neem op!" Zeggen ze. Ik zucht en neem op. "Hey babe, hoe is het daar?" Vraagt hij. "Goed" zeg ik blij. Hij kijkt mij raar en vragend aan. "Wat is er?" Vraagt hij dan. "Hey shawn" zeggen Olivia en lucy. "O je bent niet alleen" zegt hij dan. Ik lach. "Tja ik ga maar met andere mensen om want ik zie jou pas weer over drie maanden" zeg ik lachend. "Waar zijn jullie trouwens?" Vraagt hij als hij de achtergrond ziet. "Het park" zegt emily die nu achter mij staat. "Leuk, saar hoe ging het vandaag?" Vraagt hij. "Voor het eerst niet last gehad van ochtendmisselijkheid. Alleen ik moest nieuwe broeken kopen, paste er geen een meer" zei ik. Ineens pakt emily mijn telefoon. "Show je buik meid" zegt ze lachend. Ik sta op en hoef eigenlijk niks te doen want je ziet het al. "Ah babe, hoe moet ik je een knuffel geven als ik terug bent!?" Vraagt Shawn dan. We lachen allemaal. "Vinden we wel iets op, wij gaan nu pizza halen en eten" zeg ik blij. "Ik ga mij voorbereiden voor mijn show" zegt Shawn en hangt daarna op.

We zitten op Shawn zijn kamer als we een berichtje krijgen van de man van de studio, dat hij over de helft is en dat het morgen klaar is. "Omg dat wij dit doen!?" Zegt lucy. "Shit!" Zegt emily ineens. "Wat?" Vraag ik. "Ik moet nu naar huis, moest oppassen en ben al te laat" zegt ze half in paniek. "Wacht, karen!? Kun je misschien emily naar huis brengen?" Vraag ik. "Ja hoor" zegt ze. Ik neem afscheid van emily. "Maar sara, heb je eigenlijk gelijk gesloten om het te houden?" Vraagt lucy dan. "Eigenlijk wel, maar eerst tegen Shawn gezegt en dan samen echt besloten." Zeg ik. "Best knap hoor" zegt ze. "Tja alleen ik was pas samen met Shawn aaliyah weg brengen naar de stad. Toen liepen wij een winkel binnen en toen we buiten kwamen vroegen een paar meisjes een foto. Die ochtend daarna stond het op instagram en Twitter, wie is het meisje bij Shawn mendes" zeg ik.  "Maar gaan jullie het bekent maken dat jullie samen zijn of niet?" Vraagt Olivia. "Nee we proberen het geheim te houden tot we ons kindje heb" zeg ik dan. "Snap ik wel hoor, want als jullie zeggen dat jullie samen zijn. Gaan fans opzoek naar jullie samen en dan zullen zien dat je zwanger bent " zegt Olivia.

"Dan gaan wij maar, dan kun je uitrusten. En dan is het eerder morgen" zegt lucy heel blij. Ik knik ook heel blij. Het besef dat we vanaf morgen een eigen song hebben is raar. "Ben benieuwd hoe mensen gaan reageren" zegt Olivia. "Stel je voor dat het ineens kei populair word?" Vraagt lucy. "Oké, wat als ik een YouTube account maak en dat we daar ons liedje zullen plaatsen. Misschien kunnen we dan ook covers plaatsen, en zo kunnen ze niet zien dat ik zwanger ben" zeg ik dan. "Omg ja doe, ik zal emily daar over nog wel bellen, slaaplekker saar" zegt lucy en ze zijn weg. Ik zat al op bed en ga nu liggen en val snel in slaap.

Heey lezers,
Wat vinden jullie tot nu toe van mijn verhaal? Hebben jullie tips, zoja laat ze zeker achter in de reacties.

i'm Shawn his girlfriendWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu