5.

325 5 0
                                    

Pov. Shawn

Ik loop van Sara's kamer naar mijn eigen. We hadden vandaag onze kus scène, alleen na de scène was ze heel snel weg. Ik snapte het niet helemaal, want ik voelde mij er juist heel goed bij. Sara is gewoon anders dan alle meisjes die ik zie en ontmoet. Ik moet toegeven dat die kus, niks voorstelde want het was geacteerd. Het was nep, maar het gevoel is echt. Ik begin langzaam te beseffen dat ik sara leuk begin te vinden. Ik wil alleen het niet zeggen, want ze is nog maar 16. Het kan wel, maar het zal in het nieuws gaan komen. Als we iets zouden krijgen dan houd iedereen alles wat we doen in de gaten. Ik wil haar eerst beter leren kennen. Alleen heb haar nummer niet.

Ik ga op bed liggen en start Netflix op. Ik ga een radom film op. En app lili voor een nummer van sara. Lili vraagt waarom. Ik zeg gewoon dat ik iets wil vragen aan haar. Al snel stuurt ze het nummer door. Ik stuur een berichtje. "Hey" reageert ze terug. "Zullen we anders een keer ergens wat drinken" vraag ik. "Is goed, wanneer" reageert ze terug. Ik ben daar echt blij mee. "Overmorgen?" Vraag ik. "Is goed, nu ga ik echt slapen." Zegt ze.

Pov. Sara

Ik word wakker, vandaag ga ik helemaal niks doen. Even wat teksten leren voor overmorgen. Morgen met Shawn ergens wat drinken. Waar ik ook wel naar uit kijk. Ik wil de echte Shawn mendes leren kennen. Ik kleed me aan en doe mijn haar in een paardenstaart. Ik kijk in de spiegel en pak een foto van mij met mijn ouders en broer.

"Zusje als je oud genoeg bent gaan wij samen naar Amerika toe!" Zegt bram. Ik lach blij. "Dat dacht ik dus niet ! Jullie twee gaan niet samen naar Amerika!" Zegt mama. "Hoezo niet!?" Vraag ik een beetje boos. "Jullie zijn nog maar zo jong, wat als er daar iets gebeurt jullie kennen daar niemand" zegt ze. Ze heeft wel gelijk.

"Mam je had dus niet gelijk" zeg ik zachtjes. Ik ben nu in Amerika, en voel me niet alleen. Ik pak mijn rugtas en stop daar mijn teksten in, neem een flesje water mee. Doe mijn oortjes in en loop naar buiten. Ik ga opzoek naar een parkje of bankje. Al snel kom ik aan bij een parkje. Er spelen allemaal kinderen en er zitten hier en daar wat oudere mensen. Ik krijg gewoon spontaan een glimlach op mijn gezicht. "Hey zou je een foto van ons willen maken?" Vraagt een meisje van mijn leeftijd. "O ja hoor" zeg ik. Ik pak haar telefoon en maak een foto van haar en haar vriendinnen. "Heel erg bedankt" zegt ze. "Geen dank, het was een kleine moeite" zeg ik en ga weer zitten.

Ik zit al een paar uur lang in het parkje. Ik ken al mijn teksten al bijna. "Mama mag ik een ijsje" hoor ik een jongetje aan haar moeder vragen. Ik kijk naar hun. Ik zie de moeder in haar portomonee kijken en kijkt teleurgesteld naar haar zoon. "Sorry misschien volgende week" zegt ze. Daarna gaat het jongetje verder spelen. Ik sta op en loop naar de ijskraam toe en koop 3 ijsjes, een voor mijzelf en de andere voor de vrouw en haar zoontje. Ik loop naar de vrouw toe. "Hey, ik hoorde net uw zoontje aan u vragen of hij een ijsje kon krijgen. Maar dat dat niet ging, dus ik heb een ijsje voor u en uw zoon gekocht." Zeg ik. De vrouw kijkt verbaast maar dankbaar. "Niko kom eens" zegt ze dan. Dan geef ik hem een ijsje. "Dankje wel mevrouw" zegt hij. "Echt bedankt, ik heb het niet breed. En dit doet mijn zoon goed" zegt ze.

Ik loop nog even door het park. "Sara?" Vraagt iemand dan. Ik draai me om en zie Shawn. "Hey, wat doe jij hier nu nog?" Vraagt hij. "O, ben heel de middag in het park geweest en heb teksten geleerd, jij?" Vraag ik. We lopen samen verder door het park. "Niet veel, wat gesport en teksten geleerd" zegt hij. "Het is zo mooi hier" zeg ik. "Ja, wanneer ga je weer terug naar Nederland?" Vraagt hij. "Uhm maandag, school" zeg ik. Hij kijkt mij aan. "Maar, hoe doe je dat dan met riverdale" vraagt hij. "Geen idee, maar dit is mijn laatste jaar dus" zeg ik. We lopen naar een bankje en gaan zitten. "Ik wil je beter leren kennen, omdat wij ja samen moeten spelen in riverdale" zegt Shawn ineens. "Ik jou ook, want ik ken wel veel van jou aangezien ik een fan ben of was" zeg in lachend. "Goed, wat vind je leuk en lekker?" Vraagt hij. "Uhm ik vind, dansen en acteren heel leuk. zingen ook alleen dat doe ik alleen onder de douch." Zeg ik lachend. Shawn lacht er ook om. "Wat ik lekker vind is pizza en pannekoeken en muffins" zeg ik. "Ik dus ook, behalve het dansen dan" zegt hij. Zo zitten we nog zeker een uur lang.

Ik krijg een koude rilling over mijn rug. Shawn merkt het en geeft zijn vest aan mij. "Dankje" zeg ik. "Geen dank, zullen we maar terug lopen naar het hotel?" Vraagt hij. Ik knik we staan op en lopen richting het hotel. "Omg! Shawn mendes!" Schreeuwen paar meiden. Shawn kijkt mij aan. En loopt dan naar de meiden toe en gaat snel op de foto. Ik sta daar toe te kijken met Shawn zijn vest aan. "Kom snel weg hier" zegt hij en ik voel dat hij zijn hand op mijn zij legt. "Sorry" zegt hij. "Waarvoor?" Vraag ik. "Dat ik beroemd ben, en nooit echt iemand mee uit kan vragen" zegt hij en kijkt mij niet aan. Ik stop met lopen, zei hij nu echt date. "Wacht zei je date?" Vraag ik. Hij knikt. "Zo voelde het vandaag een beetje" zei hij. "O oké" zeg ik en loop verder. Hoe akward was dat.

Ik zit nog bij Shawn op zijn kamer. Ik kijk op mijn telefoon en zie ineens allemaal berichtjes van fanaccounts van Shawn. "Shawn!?" Zeg ik. "Ja sara" zegt hij en komt naar mij toe en ik laat het hem zien. Hij zucht en loopt rond door zijn kamer. "Echt, waarschijnlijk een van die meiden!" Zegt hij een beetje boos. Ik sta op en loop naar hem toe. "Hey, tis gebeurt. Nou en, wij zijn vrienden denk ik...?" Zeg ik en twijfel nu toch zelf ook, misschien zie Shawn al meer als een vriend. Hij kijkt mij aan. "Ik ken je nog niet lang sara, maar jij bent anders dan alle ander meiden die ik ken. Je bent voor mij al meer dan een vriendin" zegt hij. "Shawn" zeg ik. Hij komt dichterbij, ik sla mijn armen om zijn nek. Ik voel zijn lippen op de mijne. Mijn buik en hart ontploffen. Maar dan gaat mijn mond een stukje en dan voel ik zijn tong. Mijn eerste echt zoen. "Ik moet nu echt gaan" zeg ik en geef hem nog een kusje. Daarna loop ik naar mijn kamer en kleed me snel om en ga in bed liggen. En val in slaap. 

i'm Shawn his girlfriendWhere stories live. Discover now