10.

304 6 3
                                    

Kom er net achter dat hoofdstuk 9 is verdwenen. Helaas kan ik hem niet terug vinden. Waarschijnlijk heeft iemand van mijn vriendinnen hem verwijderd. kleine samenvatting van wat er was gebeurt.

Vera weet van Shawn en sara, ze mag van school donderdag avond weer naar Amerika toe zolang ze maar al haar school werk maakt. Heel kort samengevat, maar dat hoofdstuk was niet heel belangrijk.

Pov. Sara

Woensdag was echt een saaie dag, school had ik tot half vijf les. Vandaag maar tot half drie en dan naar schiphol toe. Morgen vroeg draaien en dan die avond naar Shawn toe. "Goede morge" zegt Emma tegen mij en haalt mij uit mijn gedachte. "Heey, hoe lang blijf je nu in Amerika?" Vraagt ze. "Minimaal 1 week, maar verwacht 2 weken" zeg ik. En we lopen samen naar de 3de les van vandaag. "Zin in engels?" Vraagt ze. "Tja, het is makkelijk dus" zeg ik en we lopen het lokaal in. Deze les hebben alleen Emma en ik samen. Ilse en vera hebben nu Duits. "Als je wilt sara hoef je deze les niet mee te doen. Je moet wel in de les blijven" zegt de leraar. "Mag in muziek luisteren?" Vraag ik. "Ja hoor" zegt hij. De les vliegt voorbij. En de rest van de dag ook.

"Wat ga je allemaal meenemen?" Vraagt vera die op mijn bed zit.  "Uhm gewoon kleren, de foto van mama papa en bram." Zeg ik. "Saar zou je deze aan Shawn kunnen geven?" Vraagt vera voorzichtig en laat een brief en tekening zien. Vera kan kei goed tekenen. Ik zie een nagetekenede foto van Shawn. "Natuurlijk, kom dan doe ik hem in de koffer." Zeg ik en pak de brief en tekening en doe die tussen mijn kleren. Ik pak nog een paar schoenen en een trui en de trui van Shawn doe ik er ook weer in. "Maar sara hoe is het gegaan? Tussen jou en Shawn?" Vraagt ze. "Nou kijk, we gingen naar zijn show toe. Die nacht kon ik niet slapen en ben naar zijn kamer gegaan en hebben samen toen een Harry Potter film gekeken, ik viel in slaap naast hem. Die volgende dagen samen gefilmd en gewandeld in het park. En toen hadden we een kus scène in Riverdale. Daarna de avond nadat fans van Shawn ons hadden gezien samen zittend op een bankje hebben we gekust. Die volgende dag heeft hij me mee genomen naar het strand en heeft mij verkering gevraagd" zeg ik blij.

Vera haar ouders brengen mij nu naar het vliegveld toe. "Saar, heel veel plezier en geef alsjeblieft een knuffel van mij aan Shawn. Stuur wel een keer een foto van jullie saampjes door, en ik beloof sowieso niks te zeggen tegen iemand over jou en shawn" zegt ze en geeft me een knuffel.  "Dankje en ik weet niet of shawn wil dat ik een foto maak en naar jou stuur, maar ik ga het sowieso vragen" zeg ik en knuffel haar terug. Nu loop ik naar de douane toe en geef mijn paspoort en doe de hele volgorde. Niet zo heel veel later zit ik weer in het vliegtuig.

Ik loop over het vliegveld richting een taxi toe. Hij brengt me naar de set toe. Daar kleed ik mij snel om en loop richting de make-up trailer. "Heey sara hoe is het?" Vraagt Cole. "Goed, zin in vanavond" zeg ik blij. "Wat ga je doen?" Vraagt hij. "Ga naar Shawn toe, dus na het filmen ga ik weer terug naar het vliegveld en vlieg dan naar Canada toe en als het goed is staat daar iemand klaar die mij komt ophalen" leg ik uit. "Nou zullen we dan naar de set gaan" vraagt Cole. Ik knik. "Ik keek vroegen trouwens ook naar zack en cody, alleen in Nederland werd het vertaalt" zeg ik ineens. "Echt!?" Vraagt hij. "Ja" zeg ik en loop naar de plek waar ik moet zijn. "Heey" zegt lili en ze geeft me een knuffel. Ze geeft Cole ook een knuffel. "Goed ik heb gehoord dat sara een vlucht moet halen, dus we beginnen snel" zegt de regisseur.

"Hoe ga je naar het vliegveld?" Vraagt lili. "Uhm taxi" zeg ik en pak mijn tas weer in. Doe mijn haar in een staart, doe een muts op en pak mijn telefoon en oortjes alvast. "Ik zie je dan dinsdag middag weer" zegt lili. "Klopt, maar ik moet echt nu gaan. Doei succes nog met filmen" zeg ik en geef nog een knuffel. Ik moet even rennen naar de taxi. "Stap maar vast in, geef uw koffer maar" zegt de vriendelijke taxichauffeur. "Dankje" zeg ik en ga zitten. De weg naar het vliegveld gaat snel voorbij. Ik bedank de taxichauffeur en geef hem het geld. Loop snel door de douane en stap het vliegtuig in.

"Uhm is dit deze stoel?" Vraagt een meisje van ongeveer mijn leeftijd. "Ja" zeg ik nadat ik haar ticket gezien had. "Brooklyn we zitten hier" zegt ze tegen iemand. Ze gaat zitten en er komt een ander meisje, brooklyn dat sprekend op het meisje naast mij lijkt. "Speel jij toevallig in riverdale of lijk je alleen op iemand?" Vraagt het meisje naast mij. "Nee ik speel in riverdale, de rol van jellybean. Oké, zijn jullie niet brooklyn en bailey?" Vraag ik. "Ja, wij gaan even vloggen. Vind je dat erg?" Vraagt bailey. "Nee, ik denk eigenlijk dat ik dat ook ga doen" zeg ik. "Oke, leuk moet je zeker doen." Zegt bailey.

De vlucht verloopt goed, heb gezellig gekletst met brooklyn en bailey. We hebben nummers aan elkaar gegeven. Hun gaan namelijk in de buurt optreden en slapen ook in de buurt van Shawn mendes. "Word je opgehaald?" Vraagt bailey terwijl we op onze koffers wachten. "Als het goed is, staat er iemand die mij ophaalt" zeg ik. "Oke, nou bel maar als je niks te doen hebt dan kunnen we iets afspreken" zegt brooklyn. "Ja doe ik zeker, veel succes met jullie optreden" zeg ik en geef ze een knuffel. Ik zie iemand met een bordje met sara Smith staan. "Hallo, u bent mijn taxi?" Vraag ik. "Ja klaar voor?" Vraagt hij. Ik knik en lopen naar zijn auto.

Ik sta voor een mooi en normaal huis. Ik loop naar de deur en bel aan. "Shawn!" Hoor ik iemand roepen. "Aaliyah maak ff open!" Hoor ik Shawn terug roepen. Ik moet er om lachen, ik denk ook terug aan mijn broer en ik. Ineens gaat de deur open en staat Shawn zijn zusje daar. "Hallo, kan ik je helpen?" Vraagt ze serieus. "Nou, kijk ik kom hier dit weekend slapen" zeg ik lachend. Dan komt Shawn naar de deur gelopen. Ik begin te glimlachen. "Hu?" Zegt Aaliyah. "Heey sara, kom binnen" zegt hij en geeft mij een knuffel. Aaliyah staat er een beetje verbaast bij. Shawn pakt mijn koffer en loop terug naar binnen en naar boven. Ik volg hem. "Shawn wie de hel is dat?" Vraagt Aaliyah. "Dat is sara Smith en ze blijft hier dit hele weekend." Zegt Shawn.

Shawn heeft mijn koffer in zijn kamer gezet. Ik maak zijn kamer deur dicht. "Leuke kamer" zeg ik en kijk rond. "Oja ik heb nog iets voor je" zeg ik dan blij en maak mijn koffer snel open. Ik zoek de tekening van vera. "Hier, vera vroeg of ik deze wou geven" zeg ik blij. "Wow, dus die vriendin van jou die weet van ons heeft deze gemaakt?" Vraagt Shawn dan. "Ja, en ik heb eigenlijk hele erge honger" zeg ik voorzichtig. "Dan gaan we gewoon pizza bestellen, Aaliyah moet ook nog eten." Zegt hij. We lopen samen naar beneden. "Ga maar lekker op de bank zitte, welke pizza?" Vraagt Shawn. "Magerita" zeg ik.

Die avond zitten Shawn,  Aaliyah en ik op de bank tv te kijken. "We zijn thuis" hoor ik een vrouw zeggen. Ik zit tegen Shawn aan. "Alweer pizza? Ooit gehoord van koken?" Vraagt de vrouw als ze de pizzadozen zit liggen. "Mam, wist jij dat sara hier kwam slapen?" Vraagt Aaliyah. "Nee, o hallo" zegt de vrouw als ze mij ziet zitten. Ik geef haar netjes een hand. Niet veel later komen Shawn zijn ouders ook op de bank zitten. "Wil je blijven of gaan we vast naar boven?" Vraagt hij fluisterend. "Wat jij wilt" zeg ik. Hij staat op. "Wij gaan vast naar boven, slaaplekker" zegt Shawn.  "Slaaplekker" zeg ik en loop naar boven. In zijn kamer geeft hij mij een kus, en knuffelt mij. "Ik hou echt zo veel van jou!" Zegt Shawn blij. Ik kleed me om en kus hem. "Ik ook van jou" zeg ik en ga in bed liggen. Hij komt naast mij liggen en pakt me vast.

i'm Shawn his girlfriendWhere stories live. Discover now