Bottled Jelly Pt.2 (3/4)

1.8K 145 41
                                    

Yazar: exobubz

Çeviri: SeKaism

Uzunluk: 2.6

Uyarı: Mpreg!



"Bırak artık, Kyungsoo."

"Bunu uzatan sensin ve durman gerek. Bir buçuk ay oldu, geri zekalı!" Aşçı olan bağırdı, yumruğunu tezgahın üzerine vurdu. "İkiniz de kesin şunu!"

"Kaybol!"

"Seni küçük—" Islak bir kıyafeti Chanyeol'ün olduğu yere atan Kyungsoo ofladı.

"İnternette bebek mağazalarında siz iki aptal ayrılın diye harcamadım ben saatlerimi!"

"Kimse sana bebek için alışveriş yap demedi ki!"

"Bebeğinin kıyafetlere ve oyuncaklara ihtiyacı olacak, Chanyeol!" Kyungsoo bağırdı. "Bir babaya da ihtiyacı olacak!"

"Sakin ol, onu terk etmişim gibi gösteriyorsun!" Dedi dev.

"Pekala, ayrılsanız bile kimin umrunda zaten! Birisini bulur o!"

"Ben bir ara vere—"

"Bir hafta ara verdin ve sonra onu ailesinden almamaya karar verdiğinde ayrıldığınız belli oldu. Ona bir ders vermek istiyorsun, tamam," Kyungsoo fırça çekti. "Ama bu dersi kişisel bir şeye dönüştürdün. Amca olacaktım, sürtük."

"Kyungsoo-"

"Ona bunları söylememeli ve tehdit etmemeliydin. Hepimiz Baekhyun'un nasıl olduğunu biliyoruz. Farkında olmadığı şeyleri yapıyor. Tanrı aşkına, avokado olduğunu sanıp wasabi yedi! O yüzden evet, diğer adamlardan bahsetmesi erkekliğin gururunu incitmiş olabilir ama ne,bir yıl sonra mı? Baekhyun'u kimin seveceğini bileceğini mi sanıyorsun?"

Telefonunu çıkaran Kyungsoo devin yüzüne arama günlüğünü tuttu. "Tahmin et bakalım kaç tane doktor randevusu kaçırdın? Üç."

"Bebeğin cinsiyeti ne bil bakalım?" Kyungsoo sakinleşmeden devam etti. "Sana söylemeyeceğim. Şuan Baekhyun ne ilacı alıyor bil bakalım? Sana söylemeyeceğim. Bil bakalım neden hastaneye gitmek zorunda kaldı? Söylemeyeceğim."

"Uyduruyorsun." Chanyeol çabaladı.

Kyungsoo bir saniyeliğine nefesini tuttu. "İnatçı olmayı kes. Eski sevgilisini strese sokuyorsun."

"O benim eskim değil!"

"Facebook ilişki durumuna ve adının yanındaki üzgün surata göre öyle, o yüzden kusura bak!"

Chanyeol sandalyesine oturdu, Kyungsoo'nun dediklerinin doğru olmasından korktu. Aşçı Baekhyun'un farklı şeyler için olan ziyaretlerinden doğru ya da yanlış bahsetmeye devam ederken bir süreliğine sessiz kaldı.

"...Ve sonra," Chanyeol tekrar dikkat kesilirken aşçı söyledi, "merdivenlerden kayıp düştü ve bu olayın üzerinden iki hafta geçti, o zamandan beri—"

"Ne?"

"Kaygan terlikler giydiği için merdivenlerden düştüğünü ve sırtını incittiğini söyledim—"

"Benimle dalga mı geçiyorsun, Kyungsoo?!" Chanyeol tersledi, ayağa kalktı, ellerini yumruk yapmıştı. "Gerçekten düştü mü?"

Kyungsoo omzunu silkti. "Niye umursayasın, Bay her-gece-eve-farklı-bir-kız-getireceğim?"

"Kyungsoo!"

"Fikrimi değiştirdim!" Aşçı söyledi. "Umrumda değil. Onun sakat bir aptal ve senin sürtük olman dışında ikiniz de aptalsınız. İkiniz de siktirin, çünkü iki aylık maaşımdan fazlasını bebeğe harcadım ve Baekhyun artık burada yaşamayacak bile! Bak bakayım Baekhyun stresten bebeğini kaybederse yada bebeğine başka bir baba bulursa umursayacak mıyım! Benim sorunum değil! Beşiği düzeltmek de benim sorunum olmayacak çünkü buna ihtiyacın olmayacak!"

Not IntendedHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin