Ch 40 - The Definition of Jealousy

3.1K 294 142
                                    


Yazar: exobubz

Çeviri: SeKaism



Saat on ikiye yaklaştığında Chanyeol Kyungsoo'yu kucağında Nugget ile bir masada tek başına otururken bulduğu piknik alanına doğru ikiliye yürümüştü. Yakınlaştıkça Kyungsoo gözlerini köpekten çekmiş, onlara bakmış ve el sallamıştı. Nugget gitgide daha da heyecanlanırken Kyungsoo Nugget'ı yere koymaya karar vermişti. Bir saniye içinde Nugget Baekhyun'a koşmuştu ve Baekhyun elini çekerken Chanyeol'e onunla elinin bağlantısını kopartmıştı.

Baekhyun Nugget'ı kucağına alıp sanki birbirlerini yıllardır görmüyorlarmış gibi dans ederlerken Chanyeol yanından geçip gitmiş ve Kyungsoo'nun yanına oturmuştu. Bir dirseğini masaya koymuş ve koluna yaslanmıştı, Kyungsoo'ya yorgunca bakmıştı. "Nasıldı?"

Kyungsoo bir elini saçına götürürken omzunu silkti. "Aslında güzel zaman geçiriyorum—Pekala, bir sonradaki gidecek yer neresi anlamaya çalışırken güçlük çektim bir nevi. Kris bir yanı isterken Kai diğerini istiyor." Kyungsoo iç çekerek kollarını gerdi. "Diğer yandan Nugget iyi bir köpek."

"Öyle miymiş." Chanyeol yerde Nugget ile oyalanan Baekhyun'a baktı tekrar. "Sehun nerede?"

"Orada." Kyungsoo yanıtladı, Kris ve Kai onun bitirmesini beklerken Sehun'un gişede bir şey sipariş ettiği yemek alanını işaret etti.

"Köpeğin onunla olması gerekmiyor muydu?" Chanyeol mırıldandı. "Rehber köpeği olmadan hangi kör adam dolaşabiliyor?" Kyungsoo cevap vermeyince Chanyeol iç çekti ve Baekhyun'a seslendi. "Baek, ne yemek istiyorsun?"

"Bilmiyorum." Baekhyun yanıtladı, başını kaldırdı. Sehun, Kai ve Kris'in olduğu yere bakıp gülümsedi. "Yenecek ne var bakacağım."

Nugget'ı alan Baekhyun hızlıca Chanyeol'e koştu ve köpeği kucağına bıraktı. Parmağının birine öpücük koyan Baekhyun Nugget'a dolaylı bir öpücük verdi. Chanyeol içinse eğildi ve dudaklarından öptü. Kyungsoo'nun ona baktığını yakaladıktan sonra Baekhyun sırıttı ve Chanyeol'e eğilerek Kyungsoo'yu tişörtünden çekip onun da yanağını hızlı bir şekilde öptü.

"Dışlanmış gibi hissetmeni istemedim." Dedi Baekhyun.

"Sorun yoktu." Kyungsoo yanıtladı, Chanyeol'ün ifadesine göz attı. "Öpülmeye ihtiyacım yok—hem de hiç."

Baekhyun eğik bir şekilde gülümsedi. "O zaman arada sırada seni öpmemi hatırlat bana." Dedi gülerek. Chanyeol'ün yüzündeki bakışı görmezden gelen Baekhyun topuğu üzerinde dönmeden önce bir an yanağını sıktı. Sonra tek kelime etmeden Baekhyun hızlıca yemek alnına yürüdü. (Ç/N: Eğik bir şekildeyi sık kullanacağım. Şu gülüş oluyor:))

Bir saniye sonra Kyungsoo kısaca güldü

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Bir saniye sonra Kyungsoo kısaca güldü. "Olabildiğince sıradan."

"Öpüşmek sıradan bir şey olmamalı." Chanyeol mırıldandı. Nugget arka bacağında kalkıp Chanyeol'ün göğsüne pençe atarken Chanyeol bedenini eğip köpekten kaçmaya çalışmak zorunda kalmıştı. Sonunda Kyungsoo Nugget'ı alıp masaya koymuştu.

Not IntendedHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin