Ch 4 - Red

4.3K 493 66
                                    

Yazar: exobubz

Çeviri: SeKaism




"Çekil." Baekhyun bağırdı, Chanyeol onun ve Kyungsoo'nun kalelerini doldurduğu yere gitgide yakınlaştığında ellerini sıktı.

Chanyeol hizmetçisine sertçe baktı ama dediğini yok saymıştı. Ona inat Chanyeol tam Baekhyun'un yanına diz çöktü, Baekhyun'un aralarındaki boşluğu takdir edip etmemesi umrunda bile olmadı. Evlendiklerinde—eğer Chanyeol bu durumdan kurtulmak için bir yol bulamazsa—birbirlerine yakınlıkları er ya da geç başa çıkmaları gereken bir şeydi.

Baekhyun Chanyeol'e baştan ayağa baktı, sonra eğildi ve söyledi. "Bay Park, çok yakınsın. Cinsel taciz olarak düşüneceğim."

Chanyeol alay etti. "Bu benim mülküm. İstediğim her yere oturabilirim."

Baekhyun yasal bir nokta olarak gördü ve omuz silkti. "Peki. O zaman, hadi çalışalım."

Chanyeol bir göz attı. "Diyene bak. Çalışmak demişken—"

"Hayıra ne dersin?" Baekhyun yanıtladı, lafını böldü. Kendi kendine bir mola verdi. Çalışmaktan konuşmak istemiyordu. Şansına tatlı Kyungsoo onu kurtarmaya geldi ve Chanyeol'den pencereleri yapmasında yardım etmesini istedi.

Yirminci dakikada Kyungsoo bırakma zamanın geldiğini fark etti. Sabahın geç saatlerini ve öğlenin erken saatlerini dışarıda harcadıkları için yemek yememişlerdi, o yüzden kendisi ve Sehun için bir şeyler yapmaya içeri girdi. İkisi içeri gidince mecburen Baekhyun dev patronuyla yalnız kalmıştı.

Yalnız kaldıklarından birkaç dakika sonra Baekhyun Chanyeol'e döndü. "Ee, ne yapıyorsun, Bay Park?"

"Bana 'Bay Park' diye hitap etmemeni söyledim." Chanyeol sertçe söyledi. "Yaklaşık aynı yaşta olduğumuzu düşünürsek garip geliyor. Ve soruna gelirsek, teknolojiyle ve iş dünyasıyla uğraşıyorum. Muhtemelen ilgini çekmeyen bir şey."

"Mikroçipler yapıp onları satmak gibi yani."

Chanyeol başını iki yana salladı. "Bundan daha büyük. Robotik gibi daha çok."

"Hmm...Gerçekten ilgi çekici geliyor." Dedi Baekhyun başını sallayarak. Ama gülümsemesi Chanyeol'e yalan söylediği izlenimi vermeye meyilliydi. Aralarında bir dakika garip bir sessizlik oluştu. Sonra Baekhyun kollarını çaprazladı, tişörtünün altından tuttu ve başından çıkardı.

Chanyeol hizmetçisinin tişörtünü çıkarmasını—yere atmasını—ve sonrasında saçını karıştırmasını, yana atmasını ve darmadağınık bırakmasını izledi. "Ne yapıyorsun?"

"Bana zam yapman için seni baştan çıkarmaya çalışıyorum." Dedi Baekhyun alayla, başını kaldırdı. "Aslında suya gireceğim." Baekhyun yüzme şortunu işaret etti. "Boş yere almadım."

Chanyeol'ün gözleri şortuna indi. "Onları zaten almamalıydın. Büyük annemin verdiği parayla kıyafet almalıydın, yüzme kıyafeti değil."

"Yaşlı buruşuğun parasını kullanmadım." Baekhyun kalkarken akılsızca mırıldandı. "Kendi paramı kullandım."

Önündeki yarı çıplak çocuğa bakarak Chanyeol tek kaşını kaldırdı. "Dolabın kıyafetle dolu değil mi?"

Baekhyun burnundan soluyordu, Chanyeol'ü bırakıp gitmeye ve kumdan kaleyi tamamlamak için sabırsızdı. "Evet."

"Biliyorsun, son kontrol ettiğime göre şehirdeki mağazalar fiyata gelince pek arkadaş canlısı değiller." Chanyeol ona sorgulayıcı bir şekilde baktı. "Evsiz olduğunu söylemedin mi?"

Not IntendedHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin