Ch 54 - Turning Pages

2.1K 245 85
                                    

Yazar: exobubz

Çeviri: SeKaism

Artık hiçbir şey net değildi. Baekhyun'un doğru olduğuna inandığı her inanç ve "gerçek" resmen ayaklarının önüne düşmüştü. Reddetmesiyle başlayan düşüş evreleri vardı. Kris'in dediği gibi Chanyeol'ün zaten bildiği iddiasını sarhoş bir halde dakikalarca reddetmeye çalıştıktan sonra Baekhyun paniklemeye başlamışı.

Bardan Baekhyun'u sürükleyen ve izleyen gözlerden uzaklaştıran Kris, Chanyeol'ün nişanlısı olduğu fikrine karşı düşünebildiği her "kanıt"ı reddetmeye devam ettiği arabaya onu geri getirmişti.

Chanyeol'ün evden başka bir yerde çalışmaması Baekhyun için Kris'in neden "yalan söylediğinin" en büyük tartışmasıydı ama Kris—kendini savunarak—açıklamıştı. Arabayı eve sürerken Baekhyun'a durumu izah etmiş, Baekhyun'u oturup geçen manzaranın bulanıklığına boş boş bakarken bırakmıştı.

-

-

"Şehirde ağır görevleri yapan ikincil insanları olduğu için evde çalışmayı tercih ediyor...Tüm tasarımları o tasarlıyor. Çoğunda yalnız çalışıyor ama gerekli gördüğünde diğerleriyle iş birliği yapıyor. Evde çalışmak daha iyi düşünmesine yardımcı oluyor, ki bu yüzden şirket binasına yakın bile olmayan bir ev almaya karar vermesinin sebebinin parçası da bu."

"Yani Ceo o..."

"Evet. Sadece biraz alışılmışın dışında."

-

-

Baekhyun'un kulakları yarı yarıya Kris'in sözlerini dinliyordu ama dikkatini dağıtmamaya ne kadar çabalarsa çabalasın zihnen bir telaşa düşmesine engel olamamıştı.

Günlerdir ve haftalardır suçlulukla şahsen acı çekerken, Chanyeol ile olan ilişkisindeki dürüstlükten endişelenirken, Chanyeol'ün en başından beri bildiğini sonunda fark ettiği an resmen aptal gibi hissetmişti.

-

-

"Bu evlilik aslında siz ikizinin resmen bilgisi olmadan yaklaşık bir yıl önce ayarlanmıştı. Farkında mısın bilmiyorum ama ikinizin arasındaki tüm kavga ve rekabet gücü her iki tarafında bilgi ve ürünlerin çalınmasıyla sonuçlandı. Şirketin bizim şirketimizden çalıyor. Biz de sizinkinden. Sonunda, ikimiz de bilgi kazandık, bilgi kaybettik, kar kazandık ve zarara uğradık. Sabit bir durum değildi bu yüzden Chanyeol'ün ailesi kadar senin de ailen bunu çözmenin en iyi yolu olarak şirketi birleştirmek olduğunu düşündü. Bu birleşimi duydun, değil mi?"

"Evet..."

"Şirketler her zaman birlikte birleşebilir ama iki takımı da ayıran görünmez bir duvar hep vardır. Chanyeol ile evliliğin birliği oldukça pekiştirdiği ve güçlendirirdi, dediğimi anlıyorsan eğer. İkiniz anlaşsaydınız o zaman lanet, birbirimize karşı daha nazik oynamaya zorlanacaktık."

"Yani resmen bir piyondum..."

"O kelimeyi...kullanmazdım."

-

-

Retten sonra kızgınlık gelmişti.

-

-

"Biliyor musun emin değilim ama ailenin şirketinin çok da iyi olmadığını biliyorsun, değil mi?"

Not IntendedHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin