Ch 56 - Blast from the Past

2.3K 236 130
                                    


Yazar: exobubz

Çeviri: SeKaism

(Ç/N: Bu hafta final yapıyoruz!)



Chanyeol boş ve soğuk yatakta uyandığında Baekhyun'un gittiğine dair aklında şüphe yoktu. Ve tüm aramasında köpek hiçbir yerde görülmeyince ve duyulmayınca ikilinin gittiğine dair Chanyeol'ün önsezisi onaylanmıştı.

Chanyeol'ün bu kadar kızgın olmasının birçok sebebi vardı. Ana sebep Baekhyun'un bedenini bencilce kabul ettirmek için küstahlık ettikten sonra gecenin ortasında kaçarak tüm meseleden kaçmasıydı.

Kyungsoo patronunun önüne çıkmıyordu, yemek yaparken sıradan bir şekilde ve sakince ona sakinleşmesini söylüyordu. Herkes evden çıkarken Chanyeol'ün bağırmasından ve küfretmesinden rahatsız olmayan tek kişi Kyungsoo'ydu. Bu kadar uzun zamandır onun için çalıştığında Kyungsoo hepsini zaten görmüştü.

Chanyeol kahvaltıda gözükmeyince duygusal olarak dengesiz olan patronunu aramak Kyungsoo'ya düşmüştü. Ofisini ve evdeki diğer her şeyin aksine dokunulmamış olan Baekhyun'un eski yatak odasını aradıktan sonra Chanyeol'ün yatak odasına girip akan suyun sesini takip ederken Kyungsoo iç çekti.

İçeri adım attığı an Chanyeol tamamen çıplak bir halde duştan çıkmıştı. Saygı ve rahatsızlık duygusu olmadan Kyungsoo başını kaldırdı ve gözlerini tavanda tuttu.

"Herkes yemek yiyor." Sanki patronunun önünde çıplak durması tamamen normalmiş gibi kayıtsızca söyledi Kyungsoo.

"Yemeğimi paketlemene ihtiyacım olacak." Chanyeol bir havlu kapıp hızlıca saçını kurulamaya çalışırken yanıtladı.

Kyungsoo'nun gözleri tavanda gezinirken sordu. "Belli bir yere mi gideceksin?"

"Baekhyun muhtemelen eve gitti." Chanyeol mırıldandı, kuru bir havlu aldı ve beline sardı. "Ailesinin evinde olacak o yüzden onu orada bulacağım."

Kaşlarını çatan Kyungsoo sonunda başını eğip Chanyeol'ün gözlerine bakmadan önce bir süre duraksamıştı. "Belki de bulmamalısın." İncitmeyen bir sesle basitçe söyledi. "Belki ona zaman vermelisin—biraz ara, biliyorsun."

"Kyungsoo, yapamam—"

"Seni dinlemeyecek." Kyungsoo daha sert bir ses tonuyla aniden söyledi. "Gecenin bir yarısı gitti, Chanyeol. Ve evlenmek istemediği için evden kaçtı. Arkasından gidersen yine kaçacak."

Chanyeol yaptığı şeyi bıraktı ve Kyungsoo'ya şaşkın bir bakış verdi. Başta sanki aksini istiyormuş gibi gözükmüştü ama saniyeler geçerken Chanyeol'ün tepkisi sakinleşmişti ta ki sonunda omuzlarını çökeltip, yenilgisini işaret edene kadar.

"O zaman ne yapmalıyım?" Sessizce sordu.

"Peşine gitme." Kyungsoo sakince yanıtladı. "Ona zaman ver. O hazır olduğunda tekrar deneyebilirsin. Şimdilik Byun Baekhyun'u yalnız bırak."


-

-


Baekhyun bazen romantik romanların gerçek aşkların nasıl olması gerektiğiyle aklını mı karıştırıyor merak ediyordu. Belki onun şövalyesi okuduğu kitap karakterleri kadar belli değildi. Çoğu zaman, tek yapması gereken kapağına bakmak ve kadın kahramanın kiminle tartışıp kime aşık olacağını iç güdüsel olarak bilmekti.

Baekhyun yarı-yoğun olarak bir sokağın kaldırım taşında otururken iç çekti, dizlerini kendine çekti ve onlara sarıldı.

Aşk kitaplarda mümkünse Baekhyun gerçek hayatta da mümkün olabileceğinden emindi. Romantik kitapların bazı yanlarının kesinlikle gülünç olduğunu biliyordu fakat aşkın genel hali Baekhyun'un inanması için hiç imkansız olmamıştı.

Not IntendedHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin