20.bölüm [Final!]

66 5 0
                                    

"Hadi gidelim yoksa geç kalacağız" dedi.
- - -
/Eun Sangın gözünden/
Basına gittik ve aramızda olan ilişkiyi bütün dünyaya açıklamak üzere kameraların karşısına geçip oturduk.

Kameraları kayıda geçmek üzere hazırlıyorlardı ve ben o an çok endişelenmiştim. Açıkçası korkmaya başlamıştım.

Jungkook bunu her halimden anlamıştı ve elimi tutup "Merak etme her şey yolunda, sadece bir kaç fan üzerine tepecek o kadar" dedi.

Çok sağol Jungkook harika moral veriyorsun (Ben)"Çok sağol ya ne kadar çok rahatladım inanamazsın" deyip çatık kaşlarla ona baktım

(Jungkook)"Tamam şaka yapıyorum fanların sana zarar vermemesi için seni koruyacak bir bodyguard göndereceğim. Herkes zamanla buna alışacaktır zaten"

(Kameraman)"Evet her şeyi hazırladık röportaj için hazır mısınız?" Jungkook son kez bana bakıp gülümsedi ve 'hazır mısın?' diyen bir bakış attı. Bende başımla onayladıktan sonra "Hazırız artık başlayabiliriz" deyip önüne döndü.

(Kameraman)" Tamam 1, 2, 3 kayıt" dedi ve röportaja başladık. Kameraman bize sorular soruyor bizde cevap veriyorduk. Gerçi neredeyse sadece Jungkook cevap veriyordu ama neyse (Bu arada röportaj canlı yayın)

(Kameraman)"Ne zamandan beri sevgilisiniz?" (jungkook)"Dünden itibaren" (Kameraman)"Peki ne zaman birbirinize aşık oldunuz?" (Jungkook)"Baya bir oldu"

(Ben)"Tam olarak ne zaman olduğumu hatırlamıyorum, galiba annem hapse girmeden önceydi" (Kameraman)"Peki bu ilişkiniz ciddi mi yoksa bir süre sonra ayrılacağınızı mı düşünüyorsunuz?"

(Jungkook)"Şarkıcı olduğumdan ve şu an çok yoğun olduğumdan şimdilik ortada ciddi bir şey yok, ama bir kaç sene sonra olmasını planlıyoruz"

Ne?! Cidden mi? Benim niye bundan haberim yok? Birkaç soruya daha cevap verdikten sonra röportaj bitti ve bizde teşekkür edip kalktık. Ardından röportajın yapıldığı odadan çıktık.

Binanın kapısından çıkmadan önce Jungkook durdu ve kolumdan tutup benimde durmamı sağladı. Ben ona anlamaz gözlerle bakarken bana bir maske uzattı ve "Tak bunu ihtiyacın olacak" dedi.

Ben hala ne olduğunu anlamasam da bir şey demeden maskeyi taktım ve o da taktıktan sonra binadan çıktık. Çıktığımız anda bir sürü muhabir yanımıza geldi ve soru sorup durdular.

İşte o zaman neden jungkookun bana maske verdiğini anlamıştım. Bunun olacağını tahmin etmiş olmalıydı. Arabaya bindik ve oradan uzaklaştık...

[5 sene sonra/ (Siz hangi sene okuyorsanız, Yılbaşından bir hafta önce]

/Eun Sangın gözünden/
(Jungkook)"Özür dilerim Eun Sang yılbaşında burada olamayacağım, çekim için Japonya'ya gitmem gerekiyor"

(Ben)"Önemli değil zaten sadece yeni yıla giriyoruz. Sana iyi yolculuklar" dedim ve üzüldüğümü belli etmemeye çalışarak ona gülümsedim.

5 sene geçmişti ve ben hala Jungkook ile sevgiliydim. Jungkookun işleri yüzünden birlikte o kadar vakit geçiremiyorduk ama 5 sene önceden daha çok görüşüyorduk çünkü ben BigHit de şarkı yazarı olarak işe girmiştim.

Annem hapisten 2 sene önce çıkmıştı ve şu anda babam ile iş gezisinde Amerikada'ydı. Kardeşim de arkadaşlarıyla birlikte Parise tatile gitmişti. Yani anlayacağınız bu yılbaşı tek başımaydım.

Fanlar yani Armyler artık bana alışmıştı ve beni sevmeye başlamışlardı. Bu yılbaşı birlikte olabileceğim tek bir insan vardı o da 4 sene önce tanıştığım en yakın arkadaşım Choi İn Ha'ydı.

Düğümlenmiş dizlerim - JJKWhere stories live. Discover now